Jake kombo na doma?

Baskytarová aparatura ...

jake kombo by ste braly vy???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

mne len bude stacit ked to bude hrat ze to nebude vrcat...buduci tyzden pojdem do ziliny a vrajj tam maju toho ibaneza tak ak to tak si neco vyskusam :D
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a co by ste vravely na Peavey MAX126?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já nedoporučuju 6,5" repráky, občas to dost chrčí a hlavně na basu bych měl strach že mi vylítne ven..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a hral si uz nanom?Crate jedno ma tez 6, repro a hra dobre...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:a hral si uz nanom?Crate jedno ma tez 6, repro a hra dobre...
Mluvím všeobecně o 6,5" reprech...na basu to není pro mě..a je mi jedno jestli je to Ampeg nebo BEhr, prostě 6,5" je pro mě málo jak tlakem, tak kvalitou zvuku...nejradši bych měl na doma 15W kombo s 12" reprem...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nj,a ake take kombo by stacilo co by malo aspon jednu 8palcovy repro?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:nj,a ake take kombo by stacilo co by malo aspon jednu 8palcovy repro?
řikám, doporučuju toho Warwa...stačí si vyjednat slevu nebo sledovat bazar.

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Warwick nechci.ten zvuk...nvm ako hraju te male komba alebo ci to je tym ze som ho pocul na tom koncerte a le ta znacka.nebolo by lepse vlastne ORANGE?alebo CRATE
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

BUDAJ-31 píše:Warwick nechci.ten zvuk...nvm ako hraju te male komba alebo ci to je tym ze som ho pocul na tom koncerte a le ta znacka.nebolo by lepse vlastne ORANGE?alebo CRATE
:D Orange, ty si mě rozesmál. Nemyslim si, podle toho co jsi psal dřív v tomhle tredu (cena do 2500) že bys koupil Orange, cena těchle apců je někde jinde, než hledáš. Koukni sem, něco o Orange: http://kytarovej.cz/index.php?vyrobce_aparatur=Orange chce to taky trochu hledat sám...

Spíš to vidim na ten Crate, ten bude cenově dostupnější.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nj tak cenova hladina sa mi dvihla...teraz skor neco do tych 4000SK zhanam nejake kombo.v SK hudobninach som nasel orange za 3800SK.ake by ste mohly poradit kombo do 4000SK (NIE KC) :?: :idea:
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a nema este nektzo skusenosti s kombom Hartke B200?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Zdarec narazil jsem na muzikantu na ten orange CR35B nebo tak nějak..kdyby jsi ho zkoušel, tak dej vědět, taky po něm koukám..

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ktore kombo je z tychto lepsie?bass kombo ORANGE to co ma 8 palc repro a nvm ci to ma 20W alebo MARSHALL MB15?
deebass

Příspěvek od deebass »

Hraj nasucho,když budeš spokojenej nasucho,přes kombo to už bude jen lepší. :twisted:
Hells Bells Forever !
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

uy netreba objednal som si toho Marshala MB15..ma to vse co potrebuji {3 pasm EQ,compresor,CD in vstup a hlavne 8 palc repro}
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Hmm možná chyba. Údajně je to variace MG pro kytaru a to je pekelná záležitost. Pak poreferuj :wink:
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ne...je to na basu,,,,
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BUDAJ-31 píše:ne...je to na basu,,,,
Přečti si Nesstův příspěvek ještě jednou..

BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a preco by tam mala byt chyba?objednaval som to z inej stranky aj foto tam bolo vse popis co vihovuje bass kombu
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

BUDAJ-31 píše:a preco by tam mala byt chyba?objednaval som to z inej stranky aj foto tam bolo vse popis co vihovuje bass kombu
víš co znamená slovo variace??? přečti si ten příspěvek ještě jednou! On ti tu radí!!!
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“