Nefunguje klávesa
Pravidla fóra
Nefunguje klávesa
Nefunguje mi klávesa d resp funguje ale musim na ní hodne mácknout a stejne hraje potichu.nevíte čím to je¨?chyba kláves nebo to je jenom svinstvo v klaviatuře :-Dv případe ze si myslíte že je to to svinstvo tak pls poradte jak ho dostat ven 
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
v záruce nejsou (stratil sem zárucák)kdyz odmontuju kryt nerozpadne se to?a kdyby to bylo tim spojem tka co mám delat?Kulda_cz píše:pokud je máš ještě v záruce tak jim je tam pošli, pokud ne tak to budeš muset cely rozebrat a vyčistit, strašně moc šroubů už jsem to párkrat dělal...nebo si do toho moc řezal a prasknul ti t plošnej spoj
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
No ještě než to začneš rozebírat tak to zkus ještě nějak profouknout/vyklepat/vytřast. Pokud to nepomůže budeš to muset rozebrat, já mam Casia a tam když zespoda odšroubuješ dolní kryt tak to zustane pěkně cely pohromadě, toho že by se ti vysypaly klavesy se myslim bát nemusíš, moje klavesy maj plošnáky dva - jeden co je pod klavesama - pekelně dlouhej, zkus to ještě nějak profouknout zevnitř a třeba se to povede
. Když se nepovede tak ja tam mam zespoda takovej kovovej kryt kterej chraní ten plošňak pod klavesama a ten by moh bejt prasklej tak se pořádně podívej a jestli to maš prasklý tak mužeš začít shánět kamaráda slaboproudaře a pro toho to bude brnkačka sletovat ( je to 1 vrstvej plošňák) nebo si v tescu kup jehlovou pajku a zkus to sam 
Pak je tam ještě jeden plošňák na kterym jsou všeljaký ty řídící panýlky, displaye, zesilovače atd ten bejvá přidělanej pod vrškem klaves, navzájem jsou spojený takovou zvláštní zběrnicí jako byla ve starejch kompech tak se můžeš podívat jestli se ti nějak nevyrvala z toho plošňáku a kdyžtak to zase skusit přiletovat.
uf snad sem ti to k něčemu bude, já už sem si ty svoje docela potunil (přidělal 6,5 jack a opravli na nich snad uplně všecko)
já si ale myslim že tam budeš někde mít bordel, kdyby to bylo plošňákem tak by tak klavesa spíš nešla...
Pak je tam ještě jeden plošňák na kterym jsou všeljaký ty řídící panýlky, displaye, zesilovače atd ten bejvá přidělanej pod vrškem klaves, navzájem jsou spojený takovou zvláštní zběrnicí jako byla ve starejch kompech tak se můžeš podívat jestli se ti nějak nevyrvala z toho plošňáku a kdyžtak to zase skusit přiletovat.
uf snad sem ti to k něčemu bude, já už sem si ty svoje docela potunil (přidělal 6,5 jack a opravli na nich snad uplně všecko)
já si ale myslim že tam budeš někde mít bordel, kdyby to bylo plošňákem tak by tak klavesa spíš nešla...