Aktivni Snimace
Pravidla fóra
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Aktivni Snimace
Chtel jsem se zeptat jestli existujou nejaky alternativy EMGcek.
Já mám na panteře Seymour Duncan Dave Mustain signature. to jsou taky aktivky, hrajou parádně, jsou možná trochu barevnější než EMG, ne tak sterilní, pro mě plus, pro někomu to nemusí vyhovovat a chtěj ten brutal sound.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to jsou taky aktivy? já měl pocit že pasivy a vycházejí z kombinace SH4-SH1 nebo tak nějakafektband píše:Já mám na panteře Seymour Duncan Dave Mustain signature. to jsou taky aktivky, hrajou parádně, jsou možná trochu barevnější než EMG, ne tak sterilní, pro mě plus, pro někomu to nemusí vyhovovat a chtěj ten brutal sound.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Alexi_Laiho
Aktivy, bez baterky nehrajou.Dark Axel píše:to jsou taky aktivy? já měl pocit že pasivy a vycházejí z kombinace SH4-SH1 nebo tak nějakafektband píše:Já mám na panteře Seymour Duncan Dave Mustain signature. to jsou taky aktivky, hrajou parádně, jsou možná trochu barevnější než EMG, ne tak sterilní, pro mě plus, pro někomu to nemusí vyhovovat a chtěj ten brutal sound.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.