Teď pouze jen o těchto dvou: Dunlop MXR ZW-44 - Zakk Wylde Overdrive a Boss SD-1 - Super Overdrive.
První by měl být přímo "zvuk ala Mr. Zakk Wylde", na ten druhý, Bossák, Zakk hrál (hraje) ve spojení s JCM 800...
zajímal by mě zvukový rozdíl, ale né co se týče nakopnutí aparátu, ale ohledně samostatného zvuku overdrivu...
(doufám že chápete co myslím)
předem děkuju za postřehy
znovu o Overdrivech...
Pravidla fóra
- citizen.one
aspon z mych zkusenosti, sd-1 , zvlast stary japonsky jsou parada, dostanes z toho zakka i hafo jinyho.
dunlop jsem zkousel jen na prodejne v kombinace s Gibson LP Standard a Mesa F-30 nebo F-50, ono je to asi jedno, no priznam se ze me to vubec nepresvedcilo, lezla z toho takova stredova koule, rozplizly to bylo, ale nekomu se asi na tom podarilo dostat slusnej zvuk, za sebe se priklanim k SD-1 (sam jednu mam
)
dunlop jsem zkousel jen na prodejne v kombinace s Gibson LP Standard a Mesa F-30 nebo F-50, ono je to asi jedno, no priznam se ze me to vubec nepresvedcilo, lezla z toho takova stredova koule, rozplizly to bylo, ale nekomu se asi na tom podarilo dostat slusnej zvuk, za sebe se priklanim k SD-1 (sam jednu mam
Kdesi jsem cetl, ze MXR ZW je zapojenej stejne jako SD-1 jen s rozdilnyma hodnotama soucastek pro posun stredu. Osobne jsem ho ale nezkousel. Mam SD1 a ten zvuk je super, hlavne po modifikaci.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.