BaCH
Pravidla fóra
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Právě sem přijel z dovoleny z Jižní Moravy - jsem z Východních Čech a stavoval sem se u Jedličky v Hodoníně a měli tam BaCH nevim co to bylo za typ ale byla to čest na to hrát výborneý zpracování i sustain i zvuk sam o sobě - byla to tahle - http://www.jedlickamusic.cz/p918-bach-lp-gold, ale nemužu ji na strankách BaCHu najít jenom tuhle a ta ma chromovej hardware a bílej plast - http://www.bachmusik.com/p1031/bach-pl-03mjbs/ a to se mi moc nelíbí neví někdo co je to za typ? ale myslim že jako první LP postačí když ještě vyměnim snímače a nasadim zamky na řemen 
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Nevíte jestli nemají v bachu dovolenou nebo tak něco? napsal jsem jim mail ohledně krku na explorer... chtěl bych ho tam koupit. Odepsal mi jestli jsem si jistý, že chcu koupit právě tento, že je lepený a ne šroubovaný. Napsal jsem mu, že chcu a na kolik by to vyšlo. A už se neozval a to jsem mu za poslední týden psal 3 maily...
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mam stejnou zkusenost, chci tam taky koupit krk a ptal jsem se na sirku u patky krku. A dostal jsem odpoved, jestli myslim sirku konkretniho, treba 13teho prazce...
A pak sem jim tam prihodil do prilohy obrazek, kde je cervene vyznacena vzdalenost, kterou potrebuju vedet.. a taky jsem se ptal na menzuru, a kdyz sem to psal, tak jsem si ani nebyl jistej, ze ten kdo si ten mail precte, bude vedet, co to je.. A na to mi pak uz neodpovedeli. Podle me tam ma nekdo dovolenou a objednavky vyrizuje nekdo, kdo se rozumi jenom obchodu.
BaCH
Servus lidi
Nedávno jsem byl v ustí se svou kamarádkou,chtěla kytaru do 8 litrů, začátečnice...zkusili sme SG a LP od BaCH...to SG nic moc,chrčelo, a ten zvuk nás nijak nezaujal...ale na LP se hrálo kráásně:)...sám doma mám LP Fokus(lepenej krk,pc10300, na jejich stránkách sem ho nenanšel)...řek bych,že to LP od BaCHu je minimálně na stejný urovni,hraje se na něj moc pěkně...nevim,jestli sme měli štestí a narazili na dobrej kus,nebo sou stejně kvalitní všechny modely ze serie,ale já bych nejradši toho svýho LP za ten její vyměnil:)
btw,recenze na Fokus LP
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... enec~2004/
takže,stručně řečeno,co se týče LP,mohu BaCH jen doporučit...
Nedávno jsem byl v ustí se svou kamarádkou,chtěla kytaru do 8 litrů, začátečnice...zkusili sme SG a LP od BaCH...to SG nic moc,chrčelo, a ten zvuk nás nijak nezaujal...ale na LP se hrálo kráásně:)...sám doma mám LP Fokus(lepenej krk,pc10300, na jejich stránkách sem ho nenanšel)...řek bych,že to LP od BaCHu je minimálně na stejný urovni,hraje se na něj moc pěkně...nevim,jestli sme měli štestí a narazili na dobrej kus,nebo sou stejně kvalitní všechny modely ze serie,ale já bych nejradši toho svýho LP za ten její vyměnil:)
btw,recenze na Fokus LP
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... enec~2004/
takže,stručně řečeno,co se týče LP,mohu BaCH jen doporučit...
Diky už jdu napsat
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- DaveMurray
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mám doma, akorát TRD. Snímače jsou odpad, mechaniky jsou obstojné, elektrika taky. U mýho kusu si furt nejsem jistej, jestli je to dobrý...u každý jiný kytary jsem schopný si říct, je dobrá/není dobrá, ale u té mojí prostě ne. Hraje se na ni dobře, ale musí se nechat seřídit, což z výroby není. Oproti SG400 je BSG těžká jak hovado, krk je příjemný, výložky na hmatníku jsou tak hnusně vsazené, že to snad ani není možné.
Vyměnil jsem zatím jenom mechaniky a snímače za nějaké Ibanezy ale ty sou úplně na...nevím jestli to je kombem nebo kytarou ale nejsem schopen z toho dostat nezahuhlaný zvuk...leda při vyšším zkreslení, ale s tím se taky nedá hrát pořád, žeano. Lak je tlustej jak prase, krk je rovnej....už nevím co napsat...kdyžtak se ptej.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- DaveMurray
Děkuji za velký popis!
teda ale jestli jsou snímače odpad... což je dost podstatné.. no tak při té ceně kytary kdybych měl ještě měnit snímače tak bych radši koupil nějakou levší kytaru do které bych ty snímače dal...ptž 5000+4000 za snímače je celkem 9000 nooo
Jinak je těžká, protože je z maahagonu, a je zahuhlaná, protože je z mahagonu... možná
A taky lakem tlustým
Nechat seřídit to je pár dní navíc :-/ A výložky na hmatníku by měly být dobré, ne? Pokud nejsou, tak je to zlé
Tlustý lak ovlivňuje zvuk, bere dřevu vliv na zvuk
Jinak je těžká, protože je z maahagonu, a je zahuhlaná, protože je z mahagonu... možná
Nechat seřídit to je pár dní navíc :-/ A výložky na hmatníku by měly být dobré, ne? Pokud nejsou, tak je to zlé
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já se asi jenom sekl...tehdy jsem posklouchal S.O.AD. a Malakian hrál a hraje na SG, tak jsem ho chtěl. Teď chci neskutečně moc tele. Tak nevím no, asi nebrat a jestli jo, tak zkoušet a vybíratDaveMurray píše:Děkuji za velký popis!teda ale jestli jsou snímače odpad... což je dost podstatné.. no tak při té ceně kytary kdybych měl ještě měnit snímače tak bych radši koupil nějakou levší kytaru do které bych ty snímače dal...ptž 5000+4000 za snímače je celkem 9000 nooo
![]()
Jinak je těžká, protože je z maahagonu, a je zahuhlaná, protože je z mahagonu... možnáA taky lakem tlustým
Nechat seřídit to je pár dní navíc :-/ A výložky na hmatníku by měly být dobré, ne? Pokud nejsou, tak je to zlé![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- DaveMurray
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No promiň, ale snad zas takový blb nejsem, abych si myslel že hraje na BSGDaveMurray píše:Třeba nehraje na SG od BaCHMnooo tak vzhledem k tomu, že se do Bachovny nedostanu, tak budu muset zkoušet nějaký takový věci, který se dostanou v normálním obchodě (Kytary na Pražského po)... Třeba Epiphone SG
Takže tak.
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Je to pár dní co jsem měl v ruce od Bach dva Straty (jeden s javorovým topem - dýha samozřejmě) Tele, LP a SG a byl jsem teda celkem mile překvapen za ty peníze(průměrně 4,5 tis.). Tele se mi líbilo moc, mělo fakt pěkný telecí zvuk a tlustý krk - nemám rád párátka typu IB prestige - ale chtělo by to začistit lépe pražce.... SG mě nějak nezaujalo (ale to nikdy žáné, nějak mi to nesedí) i když zpracování bylo velmi pěkné, snímače bych asi vyměnil. Straty byli zvukově v pohodě ale chtělo to seřídit dohmat a začistit pražce. Nejvíc se mi líbilo LP (taky bylo nejdražší, cca 7,5 tis), málem jsem šel do bankomatu pro peníze a rodina by nedostala pod stromeček NIC 
Řekl bych že celkově za málo peněz poměrně dost muziky i když pár věcí si člověk musí doladit sám. Jo a všechny měly struny D'Adarka, žádný drát jen na přepravu.
Řekl bych že celkově za málo peněz poměrně dost muziky i když pár věcí si člověk musí doladit sám. Jo a všechny měly struny D'Adarka, žádný drát jen na přepravu.
- white_wolf
zdravim, prosimvas nevite nekdo kde by se dala kytara od "Bach" koupit nekde po Praze? Hledal sem celkem dost ale nejakse mi nedari nic vypatrat, konkretne bych od nich chtel LP s Alnico snimacema...
Nebo myslite, ze se vyplati si objednat bez predchoziho vyzkouseni a doufat ze se k cloveku dostane dobrej kus?
diky
Nebo myslite, ze se vyplati si objednat bez predchoziho vyzkouseni a doufat ze se k cloveku dostane dobrej kus?
diky
...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tohle je blbý no, snad ti nekdo poradi kde je maj. Jinak bych se nebál ani objednání, už jenom proto, že si vybereš u nich novější modely který maj už ty lepší snímače, na krámě maj většinou třeba dva roky starý modely.. při nejhorším to můžeš vrátit do 14dnů že jo.. U nás v Ústí jsou hudebniny, kde maj zase naopak jenom kytary Bachwhite_wolf píše:zdravim, prosimvas nevite nekdo kde by se dala kytara od "Bach" koupit nekde po Praze? Hledal sem celkem dost ale nejakse mi nedari nic vypatrat, konkretne bych od nich chtel LP s Alnico snimacema...
diky
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- white_wolf
no jestli nikdo vedet nebude, tak asi risknu to objednani. Protoze mam na kytaru ted povoleno nejakych 7K, takze zadny zazrak nesezenu a jak jsem tu cetl, tak bach je asi nejlepsi volba v tehle cenove relaci, ted mluvim o LP.
No kazdopadne obejdu jeste obchody a treba mi padne do oka i neco od cortu nebo podobne
No kazdopadne obejdu jeste obchody a treba mi padne do oka i neco od cortu nebo podobne
...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak konkretne u LP opravdu ber Bacha, popripade jeste jsou velice dobre ohlasy na kytary Vintage, ty maji taky krasne kopie LP a jsou na tom o neco lepe nez BaCh, hlavne maji lepsi hardware (wilkinson)white_wolf píše:no jestli nikdo vedet nebude, tak asi risknu to objednani. Protoze mam na kytaru ted povoleno nejakych 7K, takze zadny zazrak nesezenu a jak jsem tu cetl, tak bach je asi nejlepsi volba v tehle cenove relaci, ted mluvim o LP.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- white_wolf
Já kupoval BaCH LP v www.humlmusic.cz v Praze, Nuslích.
Hodně dobrej obchod. Poradí, vysvětlí....
S kytarou jsem čim dál tim spokojenější. Doporučuju.
Hodně dobrej obchod. Poradí, vysvětlí....
S kytarou jsem čim dál tim spokojenější. Doporučuju.
Re: BaCH
Zdravím,
mám Strata od BaCHa a zpracování se mi zdá moc dobré ( nikde nic nepřečuhuje, nic se nekroutí ) jenom tam mam staré snímače ( nejsou finance na výměnu ) a zaráží mě u toho, že na každou strunu je magnet jinak vysoko, má to nějaký význam? Navíc pěknej kus dřeva, bez laku asi mahagon ( kytaru jsem nekupoval já tak nevím, ale je težká jak bejk )
mám Strata od BaCHa a zpracování se mi zdá moc dobré ( nikde nic nepřečuhuje, nic se nekroutí ) jenom tam mam staré snímače ( nejsou finance na výměnu ) a zaráží mě u toho, že na každou strunu je magnet jinak vysoko, má to nějaký význam? Navíc pěknej kus dřeva, bez laku asi mahagon ( kytaru jsem nekupoval já tak nevím, ale je težká jak bejk )
"Let there be rock"