Máte někdo prosím s tímto kombem zkušenosti?
Díky za rady

No já už bych teď radši kombo,to mě bude stačit,s bednou a hlavou už jsem se natahal dost,bohužel po 17ti letech je to už dost rozhašené,tak pokukuji po něčem novém.Líbilo by se mi i Line6 300Pro,ale váha 45kg mě odrazuje,ten TE má jenom 35kg,zase je o 6tis.dražší,ale to bych zkousnul,jenom ještě zjištuji názory basákůDr.Stein píše:Slysel jsem, ze je to dost dobry. Ale za ty penize bych si radeji koupil hlavu a bednu. Ale to bych udelal ja. Ty si delej co ces:)
Díky za názor,to jsem potřeboval,tento popis.Jinak 35kg není nic hrozného.Janec píše:Ahoj,
Tak Trace se 7mi pásmovým eqalizérem a 15" je do rocku a metalu výborný. Tam ti sedne dobře. Akorát popřemýšlej nad tou hmotností. Měl jsem 38kg vážící kombo a prodal jsem ho z tohohle důvodu. Když to máš občas tahat sám do schodů, to je otrava. Teď mám hlavu a bednu,obojí kolem dvaceti kilo a to už se dá - zvlášť
MB od Marshalla hrál líp ne TE? Tyjo, zajímavej názor...jsem teda ještě neslyšel...milvyk píše:Měl sem v úmyslu taky vyměnit aparát za kombo a sem rád že mě to přešlo a nakonec sem pořídil výkonější a kvalitnější aparát.TE kombo sem zkoušel v Brně u Lídla a měl tam ještě aparátek od marshalla nějaké MB ale ten hrál podstatně líp nevim možná to chtělo se víc pohrát s nastavením ale každopádně zkoušej a srovnávej naž něco pořídíš stojí to za to možností je moc a hlavně si vem sebou svou basu.
Tak já to mám a řeknu ti že to je celkem zabíračka to pořád tahat.Když koupíš kvalitní kombo máš to lepší ty i tvá záda.Za sebe bych doporučil tento kousek.Dr.Stein píše:Tak, tak pratele. Hlava a bedna bude daleko lepsi:)
Pod tohle doporučení se podepisuju. fakt parádní kombo. Nakroutíš tam mraky možností a tlačí taky jak bejk. Navíc mobilita zaručenaJanus píše:Tak já to mám a řeknu ti že to je celkem zabíračka to pořád tahat.Když koupíš kvalitní kombo máš to lepší ty i tvá záda.Za sebe bych doporučil tento kousek.Dr.Stein píše:Tak, tak pratele. Hlava a bedna bude daleko lepsi:)
http://kytary.cz/gallien-krueger-bi-amp ... 87:0:0:1:0
21 tisíc není zase taková pálkaDr.Stein píše:Aaale ta cena!:(
Tak jsem student a nestěžuju si a proti výše zmíněmému TE ten rozdíl není takový.Dr.Stein píše:jak pro koho....