FENDER - Frontman™ F15G

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

tak uz ho mam doma..a myslim ze ten zkreslenej zvuk je dobrej.. treba puprle haze zni dobre s timhle zkreslenym zvukem .. :)
zdenek_p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenek_p »

Zdar všem, tak se taky připojím k téhle diskuzi, protože jsem doma měl obě zmiňovaná comba - dříve Behringer GM108, a teď Fender Frontman F15G.
Pokud bych měl srovnávat:
U Fendera trochu problém s nižšími frekvencemi (občas drnčení skříně apod. - to Behringer nedělal), u Behringera mi připadl účinnější ekvalizér, u Fendera točení s Middle, Treble, Bass moc velký vliv na zvuk nemá, u Fendera mi vadí na domácí hraní zbytečně vysoká "citlivost", tj. volume je na jednotce a už to hraje na panelákový byt skoro až moc. Čistý zvuk mi připadne v pohodě jak u Behringera, tak Fendera. U zkresleného zvuku má Behringer zřejmě ten samý modul, co je v krabičce GDI21, a ta se mi zdá dobrá, zkreslovadlo u Fendera nepoužívám, ale na doma k zahození určitě není. Jinak vzhled, váha, rozměry - O.K. u obou. Závěrem - pokud bych si měl znovu na doma, na cvičení apod. vybrat levné combo, volil bych z těch dvou Behringera - celkově se mi líbil víc.
Jsem domácí hráč: Sguier Strat (upravený na H+S+S), Fokus-H (kopie Les Paul Standard)+RM Pickups Classic Neck,R.M. Bridge, Behringer Vamp-3, GDI-21, Vintage Tube Monster (Bitmo Mod), Marshall Bluesbreaker BB-II a Jackhammer JH-1, Digitech DF-7, Blackheart BH5H (Bitmo Mod + reverb) + cabinet BH110, klávesy Casio WK-3300, Korg Poly 800, sekvencer Yamaha QY22, zvukovka Yamaha SW1000XG.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

drnčení? cc to se mi zatím nestalo, kombo je tak bytelné že na něm klidně můžu sedět. A korekce mi příjdou vpohodě. S citlivým volume máš pravdu. Stím drnčením se já právě setkal u berighera:) a při vyšších hlasitostech to už bylo jenom chrčení a drnčení(samozřejmě bez efektu který by to trochu umravnil) zatímco fender si vedl na takového prcka docela slušně...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“