velikost el. kytary xD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

velikost el. kytary xD

Příspěvek od kmanglogi »

Cau, vcera mi prisla kytara, a me se zda ze je naka mala :D mozna jsou vsechny takovyhle ale me proste pride jako kdyby mi poslali detskou :lol: ... ale mozna to bude tim ze sem dotedka hrala na spanelku.. :lol:
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 19.05.2009 14:52, celkem upraveno 2 x.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

tj normalni, me elektriky taky prisly docela mrnavy kdyz sem prechazel ze 4/4 španělky... je to celkem šok, ale zvyknes si neboj
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Já když sem vzal po 2 měsících hraní na explorera, strata od cortu, tak se mi to zdálo taky šíleně malinký. řekl bych, že rozdíly sou dost i v elektrikách
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Pejsvidek píše:Já když sem vzal po 2 měsících hraní na explorera, strata od cortu, tak se mi to zdálo taky šíleně malinký. řekl bych, že rozdíly sou dost i v elektrikách
tak tak, porovnej třeba LP od epi, a potom si vem to pseudo LP od Cort, taky je to docela rozdíl.......

jinak pokud jsi hrál dřív na akustiku tak tě zarazí jak je malá a těžká. vzpomínám na moje setkání s elektrickou kytarou :-D když mi ji učitel podal, já ji vzal za krk a rekl jsem si ze takova malička potvurka nebude nic vážit :_D a ted krám měl snad 4 kila :-D ale zvykneš si, mě už se ted zdají klasické španělky jako velikanské krámy :-D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Chlebik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chlebik »

Já naštěstí šel rovnou na elektriku ale i tak. Když sem přišel do shopu a vzal do ruky jednu z nich přišla mi taky mrňavá. Ale po pár dnech sem si na svoji Vintage V6 SSB zvykl a přijde hodně pohodlná. A asi záleží i na typu no, třeba Les Paul je o něco robustnější než ten můj strat.
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Když jsem ji dostal, taky jsem myslel že mi dali nějakou tříčtvrteční :) .. ale je to výhoda, nezabírá to tolik místa jako akustika :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Mě to nijak nepříe... Asi su zvyklý na kytary :o Když jsem donesl Tenzna, tak jsem si řek á kytara a začal jsem hrát aniž bych pozoroval, že je to nějak malý :D Zato se mi stává dřít basu a pak teprvé vzít do ruky strata :D Taková úleva :D Looool
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Je to ruzne, ja treba byl prekvapen, kdyz moje eastwůdka mela mensi telo nez stratocaster a jak se na ni hraje lepe!
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

wikxzen píše:Je to ruzne, ja treba byl prekvapen, kdyz moje eastwůdka mela mensi telo nez stratocaster a jak se na ni hraje lepe!
Myslíš že je celkově ten tvar energomičtější než stratocaster, nebo se ti na tu konkrétní eastwoodku hrálo líp jak na konkrétního strata?
Ono to zní jako blbost ale snad to pochopíš :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

RJ píše:
wikxzen píše:Je to ruzne, ja treba byl prekvapen, kdyz moje eastwůdka mela mensi telo nez stratocaster a jak se na ni hraje lepe!
Myslíš že je celkově ten tvar energomičtější než stratocaster, nebo se ti na tu konkrétní eastwoodku hrálo líp jak na konkrétního strata?
Ono to zní jako blbost ale snad to pochopíš :wink:
Je to prijemnejsi tvarove. Dokonce v sede se na ni hraje lepe. Ma hezky vytvorenou prohluben na vnitrni strane, takze muj pupek na ni sedne opravdu jako p***l na hrnek.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

no třeba LPčka mě přjdou o proti stratům malý. SGčko taky žádnej obr :)

u LP je to daný asi tím že má ten horní oblouk oproti stratovy kterej to má nahoře vykrojený to taky dělá hodně :)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Heleď včera jsem byl kupovat v Guitarparku svojí první kytaru a moje reakce byla na chlup stejná. Měl jsem pocit, že to všechno kolem mě jsou jen makety. Ani se mi nechce věřit, že se dělají i menší ekvivalenty takových kytar.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Bummer píše:Heleď včera jsem byl kupovat v Guitarparku svojí první kytaru a moje reakce byla na chlup stejná. Měl jsem pocit, že to všechno kolem mě jsou jen makety. Ani se mi nechce věřit, že se dělají i menší ekvivalenty takových kytar.
jo na obrazku to vypadá jinak že ? :-D
možná je to taky tím že tam nemaji tolik světla
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“