velikost el. kytary xD
Pravidla fóra
velikost el. kytary xD
Cau, vcera mi prisla kytara, a me se zda ze je naka mala
mozna jsou vsechny takovyhle ale me proste pride jako kdyby mi poslali detskou
... ale mozna to bude tim ze sem dotedka hrala na spanelku.. 
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 19.05.2009 14:52, celkem upraveno 2 x.
tak tak, porovnej třeba LP od epi, a potom si vem to pseudo LP od Cort, taky je to docela rozdíl.......Pejsvidek píše:Já když sem vzal po 2 měsících hraní na explorera, strata od cortu, tak se mi to zdálo taky šíleně malinký. řekl bych, že rozdíly sou dost i v elektrikách
jinak pokud jsi hrál dřív na akustiku tak tě zarazí jak je malá a těžká. vzpomínám na moje setkání s elektrickou kytarou
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Chlebik
- Kontaktovat uživatele:
Já naštěstí šel rovnou na elektriku ale i tak. Když sem přišel do shopu a vzal do ruky jednu z nich přišla mi taky mrňavá. Ale po pár dnech sem si na svoji Vintage V6 SSB zvykl a přijde hodně pohodlná. A asi záleží i na typu no, třeba Les Paul je o něco robustnější než ten můj strat.
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
Kombo: LINE6 - Spider III 15
- DaveMurray
Myslíš že je celkově ten tvar energomičtější než stratocaster, nebo se ti na tu konkrétní eastwoodku hrálo líp jak na konkrétního strata?wikxzen píše:Je to ruzne, ja treba byl prekvapen, kdyz moje eastwůdka mela mensi telo nez stratocaster a jak se na ni hraje lepe!
Ono to zní jako blbost ale snad to pochopíš
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Je to prijemnejsi tvarove. Dokonce v sede se na ni hraje lepe. Ma hezky vytvorenou prohluben na vnitrni strane, takze muj pupek na ni sedne opravdu jako p***l na hrnek.RJ píše:Myslíš že je celkově ten tvar energomičtější než stratocaster, nebo se ti na tu konkrétní eastwoodku hrálo líp jak na konkrétního strata?wikxzen píše:Je to ruzne, ja treba byl prekvapen, kdyz moje eastwůdka mela mensi telo nez stratocaster a jak se na ni hraje lepe!
Ono to zní jako blbost ale snad to pochopíš
Heleď včera jsem byl kupovat v Guitarparku svojí první kytaru a moje reakce byla na chlup stejná. Měl jsem pocit, že to všechno kolem mě jsou jen makety. Ani se mi nechce věřit, že se dělají i menší ekvivalenty takových kytar.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
jo na obrazku to vypadá jinak že ?Bummer píše:Heleď včera jsem byl kupovat v Guitarparku svojí první kytaru a moje reakce byla na chlup stejná. Měl jsem pocit, že to všechno kolem mě jsou jen makety. Ani se mi nechce věřit, že se dělají i menší ekvivalenty takových kytar.
možná je to taky tím že tam nemaji tolik světla
Už nehraju, pouze poslouchám ...