Pokud se přihlásíte a zaškrtnete políčko Automaticky přihlašovat, tak pokud se neodhlásíte, systém vás při další návštěvě automaticky přihlásí. Pokud by to nefungovalo doporučuju smazat cookies. V IE7 je to pod volbou Nástroje->Možnosti internetu->Historie procházení->Odstranit->Cookies.
Nevíte kde je problém když se mi to pořád odhlašuje? Mám nově nainstalovanou mozillu 3. A i když zaškrtnu atomatické přihlašování tak je to příště stejně odhlášené.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86 píše:Nevíte kde je problém když se mi to pořád odhlašuje? Mám nově nainstalovanou mozillu 3. A i když zaškrtnu atomatické přihlašování tak je to příště stejně odhlášené.
Tak to nevím....zkoušel jsi smazat cookies?
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Tak, celou dobu to šlapalo a teď mě to taky přestalo přihlašovat automaticky. Ne, že by mě to něak extra vadilo, ten jeden klik ještě zvládnu, ale proč si neudělat život jednodušší? Prosím o radu. Děkuji
edit: mimochodem od doby co jsem nainstaloval update opery, tak mi nejde hudebni bazar.. naběhne všechno kromě inzerátů a k tomu
Chyba SQL serveru! (kod GR)
ve firefoxu mi to jde, jenže jsem línej to zapínat jen kvůli bazáči
no já už vim proc se mi to odhlasuje, kdyz dam jenom hudebnigorum.cz tak to mam odhlaseny, a kdyz www.hudebniforum.cz tak to mam prihlaseny, pouzivam safari...
cerfotoc píše:no já už vim proc se mi to odhlasuje, kdyz dam jenom hudebnigorum.cz tak to mam odhlaseny, a kdyz www.hudebniforum.cz tak to mam prihlaseny, pouzivam safari...
se nediv, když chodíš na jinou stránku
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
cerfotoc píše:no já už vim proc se mi to odhlasuje, kdyz dam jenom hudebnigorum.cz tak to mam odhlaseny, a kdyz www.hudebniforum.cz tak to mam prihlaseny, pouzivam safari...
To je jasný - pokud se přihlásíš na www.hudebniforum.cz, tak se cookies uloži jenom pro www.hudebniforum.cz, pokud dáš hudebniforum.cz, tak jenom pro hudebniforum.cz.
Šlo by to vyřešit přes .htaccess, aby se vždycky doplnilo to www, ale to je myslím trochu utopie.