Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Můžete mi říct v čem nahráváte? V jakém programu? Já vždycky když dělám něco v audacity, tak se mi to posune tak, že to nejde nijak už opravit.. to mě štve..
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Giof píše:Můžete mi říct v čem nahráváte? V jakém programu? Já vždycky když dělám něco v audacity, tak se mi to posune tak, že to nejde nijak už opravit.. to mě štve..
Já používám Cubase. Není to ale nejlevnější program.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

no a jak to nahráváš? já to dělám taky v audacity... respektive tam teda hodim dohromady stopy, nahrávám přes mp3. Jestli to není tim že když pustíš audacity a nahráváš kompem tak se ti třeba trochu občas zpomalí komp díky víc operacím a rozhoděj se ti stopy... vim že tohle se mi jednou už stalo když jsem to zkoušel nějak jinak než normálně... jinak doufám že moje nahrávka neupadne v zapomnění jako minule :lol:, takže link i pro tuhle stranu http://www.box.net/shared/263rsohhji :!: :twisted:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Eh? Dyť skoro všechno jde stáhnout zadara :) jestli jsem teda pochopil, jak to myslíš...

No tak jsem si ho stáhl a ehm.. :D u audacity mi zase vyhovovaly tři tlačítka a konec :D tady se nějak nevyznám...
Naposledy upravil(a) Giof dne 12.12.2008 0:33, celkem upraveno 1 x.
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

rasomaso píše:Márty007: přijde mi že v tom Dark and Light ti chybí zpěv nebo nějaká další melodická linka, jako je to celkem zajímavý ale chtělo by to něčím oživit. Jako neber to nějak extra kriticky, tak to taky ani nemyslim. Já to prostě neumim říct kua. :lol: Ale jinak líbilo. :)
Jo, nahrál jsem jen kytaru. Přemýšlel jsem, že bych si k tomu vytvořil uměle bicí nebo k tomu něco "nazpívat"...no, uvidíme.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

rasomaso píše:no a jak to nahráváš? já to dělám taky v audacity... respektive tam teda hodim dohromady stopy, nahrávám přes mp3. Jestli to není tim že když pustíš audacity a nahráváš kompem tak se ti třeba trochu občas zpomalí komp díky víc operacím a rozhoděj se ti stopy... vim že tohle se mi jednou už stalo když jsem to zkoušel nějak jinak než normálně... jinak doufám že moje nahrávka neupadne v zapomnění jako minule :lol:, takže link i pro tuhle stranu http://www.box.net/shared/263rsohhji :!: :twisted:
no nahrávám to normálně :) tím červeným tlačítkem v audacity :D .. a komp se mi asi nezpomaluje... nijakou šunku nemám... a tvoji nahrávku už jsem poslouchal na předchozí straně... mám rád Jimiho, ale tahle písnička mi přijde taková suchá... ale zvuk máš pěkný a jediná výtka na tvé hraní je, že k tomu konci ty dvě stopy zněly už tak trošku chaoticky, jinak fajn fajn :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

s audacity jsem nikdy neměl problém. inak jsem přešel na nahrávání přímo v guitar rigu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Re: in high

Příspěvek od cerfotoc »

k píše:zdravím muzikanti =)
včera večer jsem se trošku zh*lil a nahrál sem tuto skladbu :D to sem zvědavej co mi k tomu povíte :D

http://rapidshare.com/files/171749390/w ... d.mp3.html
hele nemohl bys to soupnout nekam jinam? tam uz to nejde, prej to jde jenom 10x a já bych si to rád poslechl :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

záznam mého marného trénování do backingu Hey Joe (Hendrix) :DD

http://pupack.kvalitne.cz/heyjoe_pokus.mp3

rasomaso nechť mi odpustí :DDDDD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

pupack píše:záznam mého marného trénování do backingu Hey Joe (Hendrix) :DD

alespoň se tak nějak držíš v rytmu. To mě dělá největší potíže...ono hraní na kytaru není těžké, ale držet rytmus...to je něco. Hudba je o rytmu.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Márty007 píše:
pupack píše:záznam mého marného trénování do backingu Hey Joe (Hendrix) :DD

alespoň se tak nějak držíš v rytmu. To mě dělá největší potíže...ono hraní na kytaru není těžké, ale držet rytmus...to je něco. Hudba je o rytmu.
jojo, rytmus, taky mi dělá problémy u některejch songů...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to Márty007: to je fakt, já rytmu řikám úhlavní nepřítel :D proto si ostatně myslím, že je těžší hrát na akustiku bez bicích .. pač tam ten rytmus musíš držet a nemáš vodítko, navíc když to toho člověk pěje tak tuplem :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

hey joe

Příspěvek od rasomaso »

feels good 8)

vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack: Moooooc pěkný. :wink: , přes co teď vlastně hraješ? Vim, že máš toho Line6, ale kombo ? Nebo to ženeš do počítače?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:pupack: Moooooc pěkný. :wink: , přes co teď vlastně hraješ? Vim, že máš toho Line6, ale kombo ? Nebo to ženeš do počítače?
pořád jen Line6 Podxt - konkrétně simulace Plexy Marshal nakopnutej mxr dynacompem a rotary drum and horn reverb :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Digitalizace valí světem :P
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroslav.celujko »

www.bandzone.cz/exequies mohli byste zhodnotit tohle? A spise tedka myslim tu hudbu ne kvalitu...ta je strasna, dekuji
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jaroslav.celujko píše:www.bandzone.cz/exequies mohli byste zhodnotit tohle? A spise tedka myslim tu hudbu ne kvalitu...ta je strasna, dekuji
no, takhle... s bicíma by to bylo lepší :lol:

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Hlavne s ladickou by to bylo lepsi - nejsem zadnej absolutni sluchar, ale chvilama mi to prijde dost mimo. No a chtelo by to zapracovat na melodiich a strukture, zatim tam mate nejakou hrstku riffu, ktery v ramci brutal deathu zni celkem nadejne, ale pokud se nechcete utopit v dnesnim gulasi prasometalovych kapel, ktery proste jen rezou struny a doufaji, ze to posluchacum bude stacit, tak musite trochu premyslet pri tvorbe songu. Gain sice zamaskuje absenci melodii, ale neprijde mi to jako nejak prinosny postoj k hudbe.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

jaroslav.celujko píše:www.bandzone.cz/exequies mohli byste zhodnotit tohle? A spise tedka myslim tu hudbu ne kvalitu...ta je strasna, dekuji
mas celkem peknej zvuk, to je boss metalcore ? a nahrany je to s prekvapive dobrym zvukem bez sumu atd. no hlavne se vyserte na zpevny pasaze s cistou kytarou, riffy sou pekny trashovy :) at vam to hraje!
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“