Hehe, raději hraj - tímto si podle mě můžeš dodělat šlachy mnohem vícDariel píše:Možná je to blbost, ale mám zato, že když si každý den z nudy pársetkrát zamačkám gumové kolečko, tak to zápěstí prospívá
Je k něčemu dobrý potítko?
Pravidla fóra
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Já taky mačkém, né protože chci protože musím... levá pracka po operaci, tak musím posílitSkiner píše:Hehe, raději hraj - tímto si podle mě můžeš dodělat šlachy mnohem vícDariel píše:Možná je to blbost, ale mám zato, že když si každý den z nudy pársetkrát zamačkám gumové kolečko, tak to zápěstí prospíváa pak Ti bude líto, že si místo mačkání raději nehrál... všeho s mírou
OT: ronnie: Nutno dodat, že když se takhle shejbá k tomu majku (mikrofonu), tak vypadá jako nějaký monstrum a je to celkově víc power. Něco za něco.
(Ne, že by u hudby záleželo na vzhledu.)
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
a co ustrihnout dlouhou ponozku..jeden kejtrista to tak dela.....jestli mas cerny dlouhy ponozky..Oconell píše:NN nejdem mi o to ze to nosi Hetfield,jen ze potrbuju potitko a nikde jsem nenasel takovy dlouhy,tak jsem ho vzal pouze jako příklad.
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Alexi_Laiho
Uplej rukáv ze svetru ,já to tak vyřešil když sem si potřeboval zakrejt předloktí a pohoda, dokonce to bylo i příjemný, hrálo to , kor ze začátku ,když máš ještě ruce trochu studeny, nebo tak ( mně se to dje když mam trému , studeny dlaně, prsty, znáte to) , a tohle byla pohoda, jen se ti nesmí zaškubnout oško o kobylkuOconell píše:To bohuzel nemama co ustrihnout dlouhou ponozku..jeden kejtrista to tak dela.....jestli mas cerny dlouhy ponozky.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
tohle sem dělal když mě začali na horách v zimě bolet kolenaMartin656 píše:a co ustrihnout dlouhou ponozku..jeden kejtrista to tak dela.....jestli mas cerny dlouhy ponozky..Oconell píše:NN nejdem mi o to ze to nosi Hetfield,jen ze potrbuju potitko a nikde jsem nenasel takovy dlouhy,tak jsem ho vzal pouze jako příklad.
Gumový kolečko žeru! Když mě v létě bolelo zápěstí jako svině a všechny možný mastě i obklady zklamaly, začal sem cvičit s gumovym kolečkem. Ze začátku nehorázná bolest a pak najednou během dvou dnů pohoda. Kdykoliv mě bolí zápěstí -> kolečko a hned je to cajk. Krom toho mi to dost pomáhá jako alternativa k rozehrání na kejtru, třeba před koncertem když nemam možnost si sednout s kytarou...kam se hrabe Planet Waves procvičovač prstů;-)Dariel píše:Možná je to blbost, ale mám zato, že když si každý den z nudy pársetkrát zamačkám gumové kolečko, tak to zápěstí prospívá
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100