Prapodivný (home made) kombo

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Moleek

Prapodivný (home made) kombo

Příspěvek od Moleek »

čau chtěl bych se zeptat, jestli nevít něco o tomhle kombu. Ne že bych ho snad chtěl koupit, ale dřív se jedno podobné válelo na zkušebně (zvuk fakt hrůza), teĎ se další objevilo v chrudimi v kamenném bazaru a teď další na aukru. A všechny tři se drobně liší.. jen přední panel maj stejnej.

http://aukro.cz/item502287058_kombo.html
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

cece nevim proc davas odkaz na aukro, kdyztak dej fotku, ale ne takhle primo, nevim jak adminovi,me se to teda nelibi :)
jinak to asi bude smejd...to aspon za sebe,nesel bych do toho...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Taky mě to bilo do očí. Nevím, nevím...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mam pocit, ze je to Fidek, reference na nej jsou dost spatny. Na druhou stranu je tam repro Eminence, uz to ma nejakou cenu, za 1500Kc...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Moleek

Příspěvek od Moleek »

No v těch dalších dvou verzích byly nějaký malý dva repráky do úhlopříčky a dva nezávislý vstupy s vlastní trojicí poťáků Gain, low, high a pak společný volume

výtažky z instrumenta:
"Mam sice tu verzi se dvema nekytarovejma reprakama,.." . .tak to by mohla bejt přesně ta o který mluvim
"znam od nej jenom trandaky("kytarovy" a basovy)" .. ty uvozovky seděj
"design predpotopni" .. Tak to vypadá že by to moh bejt Fidek
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

taky si myslim že je to Fídek...podle toho předního panelu...mam tu od Fídka nějakej propagační katalog a kámoš má od něj apec na basu....tak myslim že to bude ono...a zvuk - to kámošovo basový se mi docela líbí (300W hlava + 4x12" box) a na kytarovej sem nehrál...ale lidi to moc nechválej no...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Tady sem našel fotku hlavy
Obrázek

ale je možný že to kombo na který sem hrál bylo nějak rozbitý (možná), repráky nebyly kytarový (určitě) a moc jsem to hulil..
A taky tyhle věci už budou dost starý...

eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

vypada to na Van Horn - velice spatne aparaty :D
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

ne.. ten vypadá jinak...

nejmi

Příspěvek od nejmi »

houby van horn fidek je to. :) pred asi deseti lety mi jedna takova vec rikala pane. stalo to 4 a pul tacu, melo to 60 nebo 70W a naprosto dokonalej footswitch vyrobenej z normalniho vypinace na svetlo. :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

nejmi píše:naprosto dokonalej footswitch vyrobenej z normalniho vypinace na svetlo. :)
Brutus! To bych chtel videt :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

Moleek píše:Tady sem našel fotku hlavy
Fůj, ja bych se toho bál.....

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no ten design je ... jak bych to rekl.. nadcasovy :) ja sem puvodne myslel ze tady ty komba maji tak 105 let .. ale ono to vypada ze se vyrabi porad .. a design i zachovavaji..
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Wohma píše:
nejmi píše:naprosto dokonalej footswitch vyrobenej z normalniho vypinace na svetlo. :)
Brutus! To bych chtel videt :D
... a ten footswitch vydržel tak měsíc, pak se to vyřešilo kouskem papíru, pak dvěma, pak se koupil novej spínač.

Jinak tohle je 100% Fidek, taky jsem jednoho měl, ale s tím rozdílem, že jsem tam měl repro Celestion, ale nevím co za typ, ale rozhodně to bylo něco vintage, protože na to hrával ještě otec (tak 30 let zpátky). Zvuk je celkem ucházející, ale to kombo není moc spolehlivé, po roce mi začalo blbnout a každou chvíli to musel někdo opravovat.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

.. co je stím odkazem ? :shock:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

piranha90 píše:
Moleek píše:Tady sem našel fotku hlavy
Fůj, ja bych se toho bál.....
taky mě to napadlo :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

jo je to český. měl jsem to doma a bylo to příšerný. ten footswitch byl přesně z vypínače na světlo. taky mě to stálo 4500kč v hudebninách někde na korunní v Praze. dokonce jsem měl k tomu i manuál kde se psalo že to má zvuk jako marshall :D :D :D. van horna jsem mě potom taky ale to bylo snad ještě horší chrchla
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Prapodivný (home made) kombo

Příspěvek od Kinx »

je to fidek, naprosto pekelne stroje.

oproti nim je imho vanhorn lepsi, ackoliv to je podobna kategorie z pekla. mam doted svuj prvni zesik van horn - kombo cca 5w s 8" reprem tesla - na to ze stalo asi 300kc v antikvariatu nehraje nejhur, ale dobre rozhodne nehraje :) na drnkani v hospode, na chalupe nebo doma kdyz neni nic jineho to staci. zajimavy je ze nejlip to kombo hralo s ibanez K7 (uplne nejlip kdyz se hralo jen na cistej kanal ktery byl nakoply lampedem) - s prs, stratem nebo jinejma kytarama se mi ten zvuk tak nelibi.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od rotten77 »

necross píše:...kde se psalo že to má zvuk jako marshall ...
Jak to tam bylo? Zvuk od Olympic až po Metallicu? :-)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Prapodivný (home made) kombo

Příspěvek od Prejdák »

Kinx píše:je to fidek, naprosto pekelne stroje.

oproti nim je imho vanhorn lepsi, ackoliv to je podobna kategorie z pekla. mam doted svuj prvni zesik van horn - kombo cca 5w s 8" reprem tesla - na to ze stalo asi 300kc v antikvariatu nehraje nejhur, ale dobre rozhodne nehraje :) na drnkani v hospode, na chalupe nebo doma kdyz neni nic jineho to staci. zajimavy je ze nejlip to kombo hralo s ibanez K7 (uplne nejlip kdyz se hralo jen na cistej kanal ktery byl nakoply lampedem) - s prs, stratem nebo jinejma kytarama se mi ten zvuk tak nelibi.

Hele, na tomhle jsem začínal také :D Teď to mám jako kombíčko do školy, a občasné sedátko v autobuse...
Autobus přecpaný, spousta lidí stojí, příjdu si, položím si VH na podlahu autobusu, sednu si na něj... No prostě no stress :) Luxusní sedátko
Zkreslenej kanál je fakt příšerost, ale čistej se stratem relativně šel trochu vydržet... Ale také šmejd.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“