tak covece ten zvuk je vybornej hlavne teda v dezinfekci - ten val kazdej den je vynikajici!!, od gridu /zkousel jsem na bandzone/ se mi ten sound moc nelibi..na zivo ale neni nejmensi problemkrade píše:2 MrDeathCZ: ještě tu nikdo nezmínil ESH...já hraju punk rock na ESH 2000 s bednou Marshall, co jsme koupil komplet za 32 000 od nějakýho black-metalisty. to je dost univerzál, ne?
Lampový zesilovač do 35k pomoc při výběru
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
musím uznat, že přestože Dezinfekce (teda to co hraje) není moje krevní skupina, zvuk je to vcelku luxusnípigdestroyer píše:tak covece ten zvuk je vybornej hlavne teda v dezinfekci - ten val kazdej den je vynikajici!!, od gridu /zkousel jsem na bandzone/ se mi ten sound moc nelibi..na zivo ale neni nejmensi problemkrade píše:2 MrDeathCZ: ještě tu nikdo nezmínil ESH...já hraju punk rock na ESH 2000 s bednou Marshall, co jsme koupil komplet za 32 000 od nějakýho black-metalisty. to je dost univerzál, ne?
(ale nejhůř se to zrovna neposlouchá, je tam super energie
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
ESH jsem mel moznost slyset. mel ESH rackovej konec a preamp vox modeling nebo tak neco. hrotil to pres moji bednu Peavey XXL 4x12 s blue marvel repro a zvuk byl moc brutalni. jinak ja uz 2 mesice cekam na Peavey 6505+ z ameriky. konecne uz je poslana takze za 14 dni ji budu mit doma a bude to moc mazec. hraje na ni co vim Mille Petroza z Kreator a jelikoz my hrajeme trash metal tak byla pro me 6505+ jasna volba. mimochodem sehnal jsem ji z ebay za 16000 tusim.
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Mesa Boogie Single Rectifier
Zdravím všechny tady na fóru
Zauvažoval jsem o nějakém lampovém zesilovači který disponuje jak jemným cleanem tak i moderním tvrdým zvukem (viz. ten pátý song annihilation v playlistu na téhle stránce
http://profile.myspace.com/mendelb ).. podmínkou zůstává aby neměl víc než nějakých 50 wattů, protože víc si myslím není třeba.. budu s ním hrát i doma.. a představa pohledu zezadu na odkrytého roadkinga mě děsí
přeci jen dvě lampy v koncovém zesilovači jsou výhodné jak cenově při výměně, tak tolik nehřejí, nežerou atp...
a právě tak mě zaujal single rect nebo rect-o-verb od mesy (dosavadní zkušenost je jen video na YouTube.. na některých videích se mi ten zvuk hodně líbil.. ale jakmile mezi zvukem a uchem stojí ještě nějaká webkamera.. tak se těžko odhaduje kvalita zvuku jako taková)
jaký je tedy váš názor na tenhle amp ? popř. jestli ho třeba někdo vlastní.. protože co jsem tady tak četl tak recta moc obdivu nesklízejí.. jestli se vyplatí koupit jetý někde na ebayi nebo radši nový...
A tak doufám že v tomhle tématu najdu kvalitní odpověď
předem děkuji
Zauvažoval jsem o nějakém lampovém zesilovači který disponuje jak jemným cleanem tak i moderním tvrdým zvukem (viz. ten pátý song annihilation v playlistu na téhle stránce
přeci jen dvě lampy v koncovém zesilovači jsou výhodné jak cenově při výměně, tak tolik nehřejí, nežerou atp...
a právě tak mě zaujal single rect nebo rect-o-verb od mesy (dosavadní zkušenost je jen video na YouTube.. na některých videích se mi ten zvuk hodně líbil.. ale jakmile mezi zvukem a uchem stojí ještě nějaká webkamera.. tak se těžko odhaduje kvalita zvuku jako taková)
jaký je tedy váš názor na tenhle amp ? popř. jestli ho třeba někdo vlastní.. protože co jsem tady tak četl tak recta moc obdivu nesklízejí.. jestli se vyplatí koupit jetý někde na ebayi nebo radši nový...
A tak doufám že v tomhle tématu najdu kvalitní odpověď
Naposledy upravil(a) raven1235 dne 30.11.2008 13:37, celkem upraveno 1 x.
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Hele co třeba Krank ? Kámoš si ho nechal poslat z ebay z ameriky, vyšlo ho to kolem 27000,- i s výměnou lamp. Byl hranej půl roku a fakt kvalita, je to ten Dimebagovskej. Myslim 120W. Hodně průraznej zvuk vedle mesy. Ikdyž čistej zvuk nemá tak hezkej. Podíval bych se prostě na ebay a dá se dost ušetřit. Mesu tady má každej druhej 
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
právě mesa by vyhovovala určitě. Není to kompromis, ale all in one.raven1235 píše:jó Dimebagovo sound ten mi taky lahodí... ale na ten clean si taky potrpím právě... kopnout tam HBčko u krku a vychutnávat si...
a to je problém sehnat dobrý kompromis...
Pejsvidek: že tu má každej mesu? Není to ojedinělý aparát, ale že by to měl každej. se podívej jen tady na fóru.
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel kdo už má lampu tak mesu. O Kranku se moc nemluví, přitom má mnohem průreznější zvuk. A navíc se dá sehnat i za peníze co stojí mesa. Na mesu hraje hodně skupin a zvuk maj dost podobnej. Aspoň se mi to tak zdá.Saul píše: Pejsvidek: že tu má každej mesu? Není to ojedinělý aparát, ale že by to měl každej. se podívej jen tady na fóru.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
-
dlouhovlasac
na jednu stranu máš recht. Ale tvrdit, že je Krank mnohem průraznější je minimálně.....hodně odvážný. A zrovna mesa recto je jedna z nejvariabilnějších hlav.Pejsvidek píše:Já myslel kdo už má lampu tak mesu. O Kranku se moc nemluví, přitom má mnohem průreznější zvuk. A navíc se dá sehnat i za peníze co stojí mesa. Na mesu hraje hodně skupin a zvuk maj dost podobnej. Aspoň se mi to tak zdá.Saul píše: Pejsvidek: že tu má každej mesu? Není to ojedinělý aparát, ale že by to měl každej. se podívej jen tady na fóru.
já třeba neřešim kdo má recta, je mi to jedno, hrál jsem na Kranka, ten Dimův model, zvuk pěknej, hlavně zkreslenej je fakt docela maso, ale na Mesu to fakt nemá podle mejch uší. Fakt mi je jedno kdo mesu má, nebo ne, časem si koupim Duala a budu šťastnej, je to takovej muj sen. Pokaždý když na něj hraju tak se cítím jak v sedmým nebi. 
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
Mesa je klasika tou se nic nezkazí a i kdyby jí měli všichni, tak si tam user stejně nakroutí svůj zvuk...
k tomu rect-o-verbu a singlu, ber jednoznačně rect-o-verb, kamarád ho má taktéž a prodal svůj dual rackmount, že si nechá záložní Mesu a pořídil něco jiného...
já taky pokukuju po Krank Krankenstein+, ale D.L.Abbott na tomhle aparátu nenahrál ani jedno album, tudíž "jeho" zvuk v tom nebude:) líbí se mi charakter zkreslení a časem si to asi pořídím pro radost, ted je však na řadě výměna boxu za M/B:)
k tomu rect-o-verbu a singlu, ber jednoznačně rect-o-verb, kamarád ho má taktéž a prodal svůj dual rackmount, že si nechá záložní Mesu a pořídil něco jiného...
já taky pokukuju po Krank Krankenstein+, ale D.L.Abbott na tomhle aparátu nenahrál ani jedno album, tudíž "jeho" zvuk v tom nebude:) líbí se mi charakter zkreslení a časem si to asi pořídím pro radost, ted je však na řadě výměna boxu za M/B:)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..