Podle ceho vyberu zvukovku (Firewire), aby zvladla co nejvetsi rozsah decibelu, mam na mysli toto: kdyz zpivam potichu a nahle zarvu nahlas. Jedna se mi o realny cas (zive), behem zpivani, ktere zaroven nahravam a posloucham ve sluchatkach. Samozrejme budu pouzivat limiter, ale presto hledam zvukovku, ktera bude nejlepsi v tomto smeru, tak abych limiter MOHL pouzivat CO NEJMENE a zaroven mohl mit na preampu signal gain a output level, na co nejvice mozne, a zaroven aby nedochazelo ke zkresleni.
Ja osobne jsem dosel k zaveru, ze budu muset vybirat zvukovku ve specifikacich zvukovek a hledat tam vyrazy: HEADROOM, ze?????
(Dynamicky rozsah trochu napovi, ale neni to presne, protoze Dynamicky rozsah je udaj o rozsahu maximalniho mozneho zesileni signalu (hlasitosti) VCETNE zkresleni, takze se musim soustredit na hledani udaje o HEADROOMU (coz je rozsah maximalniho mozneho zesileni signalu (hlasitosti) BEZ ONOHO zkresleni), ze?????
A budu muset najit takovou zvukovku, ktera bude mit stejny ci vetsi HEADROOM, nez ma muj preamp?????????
Protoze, kdybych mel preamp s vetsim HEADROOMEM nez by mela zvukovka, tak bych onen velmi dobry (vyssi) HEADROOM z preampu, nemohl vyuzit v plne mire, coz by byla skoda.
MAM PRAVDU CI NE??????
Predem diky za Vase nazory.