Kytary Schecter
Pravidla fóra
Ta uz je prodana
Dost OT 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no dobre, sak si to zkus, taky se mi SCH moc a moc libi, rikam, uz leta, az ted se dostavaji sem ale kdyz sem ju mel v ruce tak teda nic moc, kdyz to porovnam s orgastickym pocitem pri uchopeni ibanez RGA 121 prirodni barvy.. pruchozi krk.. .ale ten krk, panecku, ma myslim 18 mm u nultaku...ne jak levny ibanezy /ktery mi vyhovujiDrobák píše:v lídlu?ty voe asi tam začnu chodit....no jo když je člověk zvyklej na jinej profil krku tak to je ze začátku nezvyk...
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
to určitě, ale mě vyhovuje, takže to je jednopigdestroyer píše:kdybych si ji koupil jako prvni kytaru, tak bych si na to nejspis zvykl.. ale kytara ti musi sedet, ne aby ses ji ty prizpusobovalcerfotoc píše:já si myslím že je to hlavně o zvyku, mě ten krk hned sedl...a navíc, zvyknout se dá na všecko
-
Guitarator
Zdar borci, a nemate nekdo zkusenosti s delsi menzurou (26.5). Konkretne me zajimaj modely Loomis-7 FR a Hellraiser C7 FR... A vubec jak to je se sedmistrunama Schecter (krk, tremolo atd.) Rad bych si dopral ale chci mit co nejvic informaci... 
Ibanez RG1527, Fender Blacktop Telecaster, Marshall JVM410H + M1960B
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7983
Zde odkaz na moji krásku s informacema atd. Jsem s ní spokojen hodně, je to řádná mrcha
Ta delší menzura je fajn si myslím, struny co ladím do Ačka tak moc neplandají, mám 11ky a je to na mě akorát. Ze snímačů leze hutný zvuk.. Ladění drží už asi měsíc a dolaďoval jsem jen jednu strunu nedávno, jinak skoro na cent přesně, sám tomu nemůžu věřit
Grovery rulez...
Snad už brzo budu mít srovnání s Ibanez 7321 kterou má brácha od frontmana, náš druhý kytarák. Pak kdyžtak napíšu.
Zde odkaz na moji krásku s informacema atd. Jsem s ní spokojen hodně, je to řádná mrcha
Snad už brzo budu mít srovnání s Ibanez 7321 kterou má brácha od frontmana, náš druhý kytarák. Pak kdyžtak napíšu.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Nevim, jestli to tady uz neprobehlo, ale vcera jsem zjistil, ze kytary Schecter maji i v Lidl Music v Brne. A ceny mi prisly docela slusny, i kdyz neni moc s cim porovnavat.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
O víkend jsem v Music - city bušil do pár kytar Schecter (jen na sucho) a trochu mě udivilo, že min 2, či 3 z nich (asi 6 celkem) se docela hýbal krk a jedné dokonce vrzal. Nesetkal se někdo z vás s podobnym problémem?
Jinak ty kytary mi teda perfektně sedí do ruky a na jejich cenu (některé 7 -8 tis) se zdaj mít hodně dobrý zpracování. Chvála jim.
Jinak ty kytary mi teda perfektně sedí do ruky a na jejich cenu (některé 7 -8 tis) se zdaj mít hodně dobrý zpracování. Chvála jim.
Schecter za 7 tisic? Ani jsem nevedel, ze tak levny modely delaji. ja mam pruchozi krk, takze mi opravdu nevrze 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
He
, já samozřejmě myslel šroubovaný krky.velmihodně dobře. Teď se mi to nechce hledat, páč mam hodně práce (jak vidno
), ale je to na www.music-city.cz, libo-li.
Nazdar borci,
jako většina z Vás jsem taky nadšen ze značky Schecter, na kterou jsem prisel pred dvěma dny. Ovšem včerejší večer jsem se zamiloval do této krásky http://www.music-city.cz/eshop/schecter ... ess=8a459c
Chci se zeptat, jestly s ní někdo nemáte zkušenosti, nehrál jste na ni? Do Prahy se dostanu nejspíše až po vánocích a tak bych chtěl slyšet vaše názory, protože už sem na ni děsně nadrženej. Spracování jak jsem si pročítal by mělo být v poho, jen nevím jak ty snímače (hraju extrémní metal Black/DEATH/GRIND), nerad bych hned měnil
Taky mi dělá starosti vrzající krk, co tu někdo psal...
jako většina z Vás jsem taky nadšen ze značky Schecter, na kterou jsem prisel pred dvěma dny. Ovšem včerejší večer jsem se zamiloval do této krásky http://www.music-city.cz/eshop/schecter ... ess=8a459c
Chci se zeptat, jestly s ní někdo nemáte zkušenosti, nehrál jste na ni? Do Prahy se dostanu nejspíše až po vánocích a tak bych chtěl slyšet vaše názory, protože už sem na ni děsně nadrženej. Spracování jak jsem si pročítal by mělo být v poho, jen nevím jak ty snímače (hraju extrémní metal Black/DEATH/GRIND), nerad bych hned měnil
Než jsme přešel na sedmičku Schecter tak jsem měl tuhle, akorát s tremolem, jinak je to to samý. Krk nevrzal, možná nějaký levnější kusy, ale stejně je nejlepší než kytaru koupim si tam zajet a vyzkoušet si ji, navíc si to tam můžeš na fakt dobrejch aparátech jako Mesa rectifier, nebo Krank atd. Zpracování za tu cenu super, snímače celkem vklidu, nevim teda na ten grind, ale jak říkam, zkus to:) Kdybys měl nějakej konkrétnější dotaz tak se klidně ptejExhum píše:Nazdar borci,
Chci se zeptat, jestly s ní někdo nemáte zkušenosti, nehrál jste na ni? Do Prahy se dostanu nejspíše až po vánocích a tak bych chtěl slyšet vaše názory, protože už sem na ni děsně nadrženej. Spracování jak jsem si pročítal by mělo být v poho, jen nevím jak ty snímače (hraju extrémní metal Black/DEATH/GRIND), nerad bych hned měnilTaky mi dělá starosti vrzající krk, co tu někdo psal...
Jj tak parada, zda se mi, ze bude v poho a samozrejme nez koupim tak si ji poradne pojedu ozkouset. Jen jsem do ty doby chtel vedet nejaky info abych se aspon castecne ukojil
Jeste me napadla jedna vec, padala ta kytara na hlavu? To je sice vec, na kterou se da zvyknout ale pri rychly hre to preci jenom vadi/zpomaluje...?!
Tvarove je to v podstate to samy co mam ja, moje na hlavu nepada. Ale rozdil muze byt v pouzitych drevech atd., vsak si ji osahas a uvidis.
Mimochodem, nebylo by lepsi na grind koupit sedmicku?
Mimochodem, nebylo by lepsi na grind koupit sedmicku?
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus