něco takového
myslíte že nebude problém? V tomhle se totiž vůbec nevyznám tak bych rád nějakou radu
Na volume se ale kondenzátory nedávají s těma výškama je to víceméně nechtěný jev. Někomu se to ale dokonce líbí.termyx píše:a prosím prosím pane učiteli
jaké kondíky se používají na volumka u HB?![]()
celkem by mě to zajímalo, protože je nuda, jak se ztrácejí výšky, když si to člověk ztlumí
důvod čeho? proč keramiky, nebo svitky? možná proto, že elektrolyty a tantaly se v techhle hodnotách nedělajSmrťokvítek píše:Chci znát důvod.eugeene píše:na tonovou clonu se pouzivaji KERAMICKY nebo SVITKOVY kondenzatory hodnot:
singly: 22nF (s 250k potenciometrem)
humbuckery: 47nF (s 500k potenciometrem)
jo, tak nějakSmrťokvítek píše:Na volume se ale kondenzátory nedávají s těma výškama je to víceméně nechtěný jev. Někomu se to ale dokonce líbí.termyx píše:a prosím prosím pane učiteli
jaké kondíky se používají na volumka u HB?![]()
celkem by mě to zajímalo, protože je nuda, jak se ztrácejí výšky, když si to člověk ztlumí
Tenhle problém řeší tzv. Treble bleed mod. Zkus to zadat do googlu. Najdeš toho dost.
jj jasný já četl "ne SVITKOVY". Promiň.eugeene píše:důvod čeho? proč keramiky, nebo svitky? možná proto, že elektrolyty a tantaly se v techhle hodnotách nedělajSmrťokvítek píše:Chci znát důvod.eugeene píše:na tonovou clonu se pouzivaji KERAMICKY nebo SVITKOVY kondenzatory hodnot:
singly: 22nF (s 250k potenciometrem)
humbuckery: 47nF (s 500k potenciometrem)
Mastr píše:Ví teda někdo ten typ drátů?
A to jako proč?! Proč by se ptom teda tahaly ¨drahé měděné audiokabely vždycky v lanku (tzv. audioměď)?eugeene píše:Mastr píše:Ví teda někdo ten typ drátů?
nejlepší je NElankovej drát - takovej jako je např. zvonkovej apod.
Demilich píše:A to jako proč?! Proč by se ptom teda tahaly ¨drahé měděné audiokabely vždycky v lanku (tzv. audioměď)?eugeene píše:Mastr píše:Ví teda někdo ten typ drátů?
nejlepší je NElankovej drát - takovej jako je např. zvonkovej apod.Podlě je to pitomost co říkáš a je tomu přesně naopak.
+skinEffect