zdar chlapi tak sem serfoval nasel todle http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=399598
a hodne vazne o ni uvatuju jako ze se mi sipky moc nelibej tak tadle je neprustrelna a navic gipson co vy na to? mate nekdo s ni zkusenost?
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
no hele je to sice Gibson, ale Special řada - nejlevnější modely a pokud je pravda, jak ten chlápek píše, že je dost hraná, tak je cena oprávněná...pak už jde jen o to, pořádně si ji prohlédnout..není to špatný nástroj, pokud prahneš po kytaře s nápisem Gibson, ale za tu cenu se dá sehnat určitě lepší a v lepším stavu.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
no ty snímače nejsou všechno, u takový kytary bych hlavně koukal na zpracování a možné závady.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Maples píše:no hele je to sice Gibson, ale Special řada...
na to jsi dosel jak? a kdy vubec delal gibson vecka special? co vadi, ze je hodne hrana? pokud ma v poho krk... je to jen plus, ze nelezela doma v koute
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Podle tvého nadšení z toho super dist snímače předpokládám, že to chceš na metal. Pokud jo, tak bych do toho nešel. Za ty peníze se dá sehnat na metlu daleko lepší a hlavně pěknější véčko, tyhle véčka se mi nelíbí na metal ani trochu.. Ale jak ti jde o Gibson nápis tak ti to asi nevymluví nikdo...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
na metlu daleko lepší a hlavně pěknější véčko, tyhle véčka se mi nelíbí na metal ani trochu..
Tobě asi nic old school neříká co?
Cort X-6 (customized by petrpeter) x Dunlop CryBaby Classic x Guyatone PD-1 x Peavey VK-R8 x HB 212 (V30) straight horizontal cab (a už mi spadnul z půlmetru na nohu