SlipKnoT
Ale tady nejde o to, co hraješ, ale jak to hraješ. Fieldy je úžasnej a talentovanej basák. Jeho způsob hraní má ksicht a dokázal vytvořit vlastní styl a s nikym si ho nespleteš. I oba kytaristi jsou výborný, vytvořili ve svý době něco úplně jinýho a rozhodně nemačkaj nultej pražec. Víš, pro mě je lepší jejich jednoduchej riff ze kterýho je něco cítit než nudný sólo...Oni dokážou i do jednoduchý věci vtisknout emoce.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Fourman to vystihl..sou v tom emoce neříkám že třeba někdo jinej by si ty grammy nezasloužil víc...ale porota to posoudila takhle a ty s tím nic neuděláš...třeba se tam jednou dostaneš a budeš na to mít jinej pohled než dneska... 
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Já si HIM rád poslechnu...je jasný, že v každý hudbě jsou emoce, ale Korn maj ještě něco navíc.... nevim čim to je. Možná za to může Davisův zpěv. Kdyby sis někdy pustil Korn na pořádných sluchátkách, tak tam uslyšíš hrozně moc drobných nuancí...rozhodně to není jednoduchý hudba.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
jak píše Frouman, sic nejsem extra fanoušek Korn, poslouchal jsem je aktivně před 7-8 rokyFrouman píše:Ale tady nejde o to, co hraješ, ale jak to hraješ. Fieldy je úžasnej a talentovanej basák. Jeho způsob hraní má ksicht a dokázal vytvořit vlastní styl a s nikym si ho nespleteš. I oba kytaristi jsou výborný, vytvořili ve svý době něco úplně jinýho a rozhodně nemačkaj nultej pražec. Víš, pro mě je lepší jejich jednoduchej riff ze kterýho je něco cítit než nudný sólo...Oni dokážou i do jednoduchý věci vtisknout emoce.
muzika nejsou závody, všichni jsme svým způsobem vítězové
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
jak to hraje? dyt trastkem hraje kazdej druhej basak kdyby tam hral aspon neco jinyho nez kytara ale hraje to stejny co je na tom zvlastniho? jediny v cem je odlisnej ze ma masku a pri hrani je ohnutej do preduFrouman píše:Ale tady nejde o to, co hraješ, ale jak to hraješ. Fieldy je úžasnej a talentovanej basák. Jeho způsob hraní má ksicht a dokázal vytvořit vlastní styl a s nikym si ho nespleteš. I oba kytaristi jsou výborný, vytvořili ve svý době něco úplně jinýho a rozhodně nemačkaj nultej pražec. Víš, pro mě je lepší jejich jednoduchej riff ze kterýho je něco cítit než nudný sólo...Oni dokážou i do jednoduchý věci vtisknout emoce.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
až příště začneš nadávat do ostatních lidí, alespoň si ujasni, do koho se vlastně navážíšJezaxXx píše:jak to hraje? dyt trastkem hraje kazdej druhej basak kdyby tam hral aspon neco jinyho nez kytara ale hraje to stejny co je na tom zvlastniho? jediny v cem je odlisnej ze ma masku a pri hrani je ohnutej do preduFrouman píše:Ale tady nejde o to, co hraješ, ale jak to hraješ. Fieldy je úžasnej a talentovanej basák. Jeho způsob hraní má ksicht a dokázal vytvořit vlastní styl a s nikym si ho nespleteš. I oba kytaristi jsou výborný, vytvořili ve svý době něco úplně jinýho a rozhodně nemačkaj nultej pražec. Víš, pro mě je lepší jejich jednoduchej riff ze kterýho je něco cítit než nudný sólo...Oni dokážou i do jednoduchý věci vtisknout emoce.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
JezaxXx ty zrejme nechapes ze to je proste jejich hudba, a kazdej nemusi hrat zrovna to co se ti libi, kazdej nemusi davat sola jako Burton, basa Paula je tam citit a ze dela jednoduchy veci to teda nevim, a mimochodem on taky hraje i prstama.
Jinak hraje velice fajn a myslim ze tu cenu si zaslouzil....
treba songy z stary tvorby Confessions, Do nothing _ Bitchslap, Iowa sou dobry pisnicky kde on s basou vynika, tak si myslim ze se nemusi hrotit ze tu cenu dostal neopravnene ci co, reknu jedno, nezavid
treba songy z stary tvorby Confessions, Do nothing _ Bitchslap, Iowa sou dobry pisnicky kde on s basou vynika, tak si myslim ze se nemusi hrotit ze tu cenu dostal neopravnene ci co, reknu jedno, nezavid
nezavidDisasterpiece píše:JezaxXx ty zrejme nechapes ze to je proste jejich hudba, a kazdej nemusi hrat zrovna to co se ti libi, kazdej nemusi davat sola jako Burton, basa Paula je tam citit a ze dela jednoduchy veci to teda nevim, a mimochodem on taky hraje i prstama.
mimochodem mluvil sem o grayovi ne o fieldym o tom sem pak dodal ze se mi nelibi jeho styl ani co tam hraje
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ne on si všímá jen několika málo songů...Třeba i v surfacing předvádí úžasnej výkon...A mimochodem gray skládá docela dost hudby Slipknotu myslím že nedostal gramy jenom za bassu...
Ten člověk není jen basskytarista ale i skladatel..
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
pokud to dostal za slozeni, pokud toho hodne slozil on tak to potom jo. Ale ze by predvadel neco extra se mi nezda...Hanzbiker píše:Ne on si všímá jen několika málo songů...Třeba i v surfacing předvádí úžasnej výkon...A mimochodem gray skládá docela dost hudby Slipknotu myslím že nedostal gramy jenom za bassu...Ten člověk není jen basskytarista ale i skladatel..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
a co by podle tebe mel predvadet? to se ma svliknout, narvat basu do ***** a slapovat?proste ho nech bejt a dej si raci pivo, zachvili jsou vanoce tak si uzivej pohody a neres h***a

Edit Red Bull: Cenzura vulgarismů. Doporučuji si přečist bedlivě pravidla. Nejsme toubanda dlaždičů, tak se tak nechovejme.
Edit Red Bull: Cenzura vulgarismů. Doporučuji si přečist bedlivě pravidla. Nejsme toubanda dlaždičů, tak se tak nechovejme.
mě to nebaví říkat furt dokola..oni ty grammy neudělujou za techniku hry...oni to udělujou za celkovej projev a přínosk hudbě...a jelikož se podílí na skládáni hudby slipknot...(ne jenom bassy)...znamená to že to grammy si zaslouží...a určitě tam bylo dalších 15 nebo klidne i 30 kandidátů ale oni se rozhodli že to daj grayovi... 
Podílí se na ní hodně výrazně. Většinu songů dává dohromady on a jordisonHanzbiker píše:...a jelikož se podílí na skládáni hudby slipknot...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::