BaCH PL-03 RW

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Lamiska

BaCH PL-03 RW

Příspěvek od Lamiska »

http://www.bachmusik.com/p932/bach-pl-03-rw/

Ahojte :), chtel bych se zeptat,co si myslite o teto kytare? Docela vazne uvazuji o koupi,tak bych se vas chtel zeptat na nazor. Prodejna je asi 4 km od mista,kde bydlim,takze si ji budu moct i vyzkouset,ale sam kytaram vubec nerozumim(elektriku jsem drzel v ruce tak 5x v zivote),takze docela houby poznam jestli je dobra ci nikoliv...

Predem diky za vase odpovedi :)
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

Tak to bych se vubec nebál, Bachy jsou kvalitní nástroje a to LPčko vypadá parádně, použij hledat a najdi si jaké vady se mohou u levnějších kytar vyskytovat a podle toho se řiď. Nebo si vem nějakého známého co tomu rozumí ať jde s tebou, protože obchodník má za úkol prodat cokoliv, takže podle prodejců bych se moc neřídil, ten ti odkývne, že je to dobré i kdyby byly snímače na krku. :P
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu :D , dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

Taky sem nad ni premejslel ale je pro me celkem draha mam to daleko takze bych si ji nemohl vyzkouset a nekdo tady na foru psal keramicky snimace nebrat a ona ma keramicky ael je tam jeste jedna ta je o 300 drazsi ale ma AlNiCo snimace
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Urby píše:Taky sem nad ni premejslel ale je pro me celkem draha mam to daleko takze bych si ji nemohl vyzkouset a nekdo tady na foru psal keramicky snimace nebrat a ona ma keramicky ael je tam jeste jedna ta je o 300 drazsi ale ma AlNiCo snimace

kdo říkal ze keramiky nebrat??? mozná myslíš to dyž jsem ti rikal já ze bych si keramiky nikdy nekoupil, ale to jsem myslel tak ze nemam rad zvuk keramických snímačů, a to jak třeba umělé flažolety se na keramice dělají skoro samy...... to mě na nich vadí a proto kdybych volil mezi alnico/keramika tak bych bral AlNiCo

ale podle vkusu, komu se libi keramika at bere keramiku.... není to lepší horší.... je to jen o vkusu
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Lamiska

Příspěvek od Lamiska »

jj,diky :). Uz jsem si tady precetl par topicu o kytarach bach a asi do ni pujdu...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: BaCH PL-03 RW

Příspěvek od Joey »

Lamiska píše:http://www.bachmusik.com/p932/bach-pl-03-rw/

Ahojte :), chtel bych se zeptat,co si myslite o teto kytare? Docela vazne uvazuji o koupi,tak bych se vas chtel zeptat na nazor. Prodejna je asi 4 km od mista,kde bydlim,takze si ji budu moct i vyzkouset,ale sam kytaram vubec nerozumim(elektriku jsem drzel v ruce tak 5x v zivote),takze docela houby poznam jestli je dobra ci nikoliv...

Predem diky za vase odpovedi :)
Přesně na tenhle typ jsem hrál :). Go ahead!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
marty63

Keramika

Příspěvek od marty63 »

Tuhle kytaru jsem měl, ty keramický snímače jsou opravdu na nic. Zkus, jestli máš možnost, ty Alnico snímače. Snad by měly být lepší.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak o snímače bych se nestaral. To stejně časem vymění většina lidí i na dražších kytarách.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Tak jsem pevně rozhodnut... Beru to taky. Navíc jsem ze Zlína což je kousek. Navíc se mi líbí, že má vlepený krk do těla... mohla by mít slušný sustain. Pak jen vyměním snímače a to si piště zě dám keramické mají takový kulatější zvuk a to se mi na bluesrock bude hodit. :D
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

keramicke kulatejsi? to sis nejak spletl, ne? jinak bach ma fakt super drevo, staci vymenit cely hw a je to super kytara :wink: rozhodne mnohem lepsi nez epina (zkousel jsem standart~des)
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Je docela možné, že v tom mám bordel.... :D nejsem takový expert...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tenhly typ mám doma, a musím ti říct, že se na něj hraje dobře... Nech si vyměnit ale ladící kolíky, hlavně na géčku. Čistej zvuk se z toho tahá špatně, ale zkreslení je fakt pěkný. Takový šťavnatý :-)
Lamiska

Re: BaCH PL-03 RW

Příspěvek od Lamiska »

Tak forum nejak oprasuju po dlouhe dobe..:) Kytaru jsem si tehdy (uz to nejaky rok bude:)) koupil a jsem s ni spokojeny,takze koupe dobra. Vsem taky vrele doporucuju(a zrejme i jine LP od BaCHu). Jeste jednou diky!:)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“