TENSON Hard Fat Strat

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

Koupili by jste tuto kytaru?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Freedy
Kontaktovat uživatele:

TENSON Hard Fat Strat

Příspěvek od Freedy »

Předmět - tato kytara

http://eshop.kytary.cz/TENSON-Elektrick ... 0-Kc:0:1:0

Důvod proč zde píšu je,že jsem si ji obědnal.Do kytary nedám víc než 2000,protože na to momentalně nemám.Tak mě prosím napište váš názor na ni.Určitě bude hodně kritiky,takže mě napište,co konkretně.
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

přesně tenhle typ tady někdo má tak ti určitě poradí, ale já sem slyšel že z tý nejnížší třídy je tahle kytara celkem dobře použitelná, určitě bude mít ty nešvary levnejch kytar (nekvalitní dřevo,lukovitost krku,tremolo páku bych schoval do nejtemnějšího místa v bytě,nultej pražec míň odolnej), ale co naděláš...sám mam ultralevnou třídu, ale nestěžuju si vůbec za ty prachy skoro fender :D
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Přečti si co mám tam dole :P Jsem spokojen, lepsi nez napriklad strat od behringeru a staggu (porovnano s kamosovyma). Zatim se jeji stav nezhorsil od koupeni (5 mesicu)... Takze rikam ANO
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Freedy
Kontaktovat uživatele:

Už je to tady

Příspěvek od Freedy »

Dnes mě ta kytara přišla.Hned jsem zkoumal co a jak.Trochu me nastvalo baleni,ktere bylo primo desne.To ale neva.Po rozbaleni,jsem si dobre prohlédl celý krk a telo.Krk je mirne ohnutý do luku ale jenom trosicku.Ale dalsi co me trosku zarazilo,je provedeni hambuckeru. Vyrobce ochránil civku snimace tak,ze ho celý omotal izolepou.Další vady jsem nenasel.Kytaru jsem naladil a odzkousel.Hraje docela dobre.Takze můj verdikt je.

Vzhled 8/10
Provedeni 5/10
Zvuk 7/10
Cena 10/10
----------------------
No za tu cenu nemate ani dobre dětské auticko na dalkove ovladani,takze doporucuji :-))))
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

Mám ji, dal sem pryč singly bo se mi vůbec jejich zvuk nelíbí.. jinak je v klidu, žádné vady sem jinak nenašel. mám ji asi půl roku :)
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

HB omotaný páskou má i můj fender :D . Takže to zas až taková chyba nebude
Mikes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

Ja ji mam taky a nestezuju si!!!Hlavne ze se na zto da hrat!!! :D
Freedy
Kontaktovat uživatele:

dodatek

Příspěvek od Freedy »

Jenom jsem chtel jeste neco dodat. Ze kdyz jsem ji obednaval dole byl odkaz na prislusenstvi (kabely,struny kdesi cosi..) no proste u kytary nikde nic o kabelu a strunach.Tak jsem to obednal ke kytare a po rozbaleni jsem se divil,kdyz na kytare byly struny (ty jsem ale vymenil) a kabel uz v cene.Proto vsichni kdo ji obednavate,je to informace pro vas. Hlavne tam nesroubujte tu vibrapaku, ten mechanizmus je jak detska hracka. Asi tak.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, určitě jsi nepromrhal peníze, protože kabelům přibaleným ke kytarám za 2000 bych určitě nevěřil

těžko tam někdo dá planet waves za 400, když by to dělalo pětinu ceny nástroje :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Renegade

Tenson Hard-Fat

Příspěvek od Renegade »

Mám taky tuhle kytarku,jsem s ní celkem spokojen,akrát mi drnčí E aA struna i když jsem je zved na kobylce na max...
Měl jste někdo taky takový problém?
A museli jste kytaru seřídit v servisu?
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Re: Tenson Hard-Fat

Příspěvek od Hrrrnec! »

Renegade píše:Mám taky tuhle kytarku,jsem s ní celkem spokojen,akrát mi drnčí E aA struna i když jsem je zved na kobylce na max...
Měl jste někdo taky takový problém?
A museli jste kytaru seřídit v servisu?
když je hraješ na prázdno tak ti drnčí o 1. pražec??
Renegade

Příspěvek od Renegade »

Ne,pokud hraji normálně v akordech,je vše OK,když však hraji v ,,kylech",tak od prvního pražce(F) po pátý (A)obě drnčí a za boha nevím
kde...Od toho pátýho už je to v poho...
Tak nevím!? :roll:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

No mě drnčí (no spíš to tak zvoní) o prvních 5 pražců G, ale stejně se to na tom kombu zvukově neprojeví takže co? Na lepší kytaře bych to asi řešil, ale takhle... :twisted:
navíc ta struna je už celkem zkorodovaná, ale ještě je trochu podrtím, než tam dám nové addaria devítky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“