Vaše 2., 3., 4.,-té kytary (záložní)
Pravidla fóra
Vaše 2., 3., 4.,-té kytary (záložní)
jak jste na tom se záložníma kytarama? Kolik? Popřípadě "proč tolik?" - různé ladění, nebo jste jen úchyláci přes kvantitu? Jak jste spokojeni se zíložními kytarami?
Já se musím svěřit, že jsem dnes vzal po dlouhé době do ruky svoji Ibanez rg321 a málem mě omyli, jak ta kytara nehraje! To je naprostá tragédie. No, dlouho jsem ji netrápil.
edit: mile mě tada překvapila že po 3 týdny v obalu udržela perfektně ladění (kromě vysokého é) - k čemu jí to ale je, když to nehrajééé!!!
Já se musím svěřit, že jsem dnes vzal po dlouhé době do ruky svoji Ibanez rg321 a málem mě omyli, jak ta kytara nehraje! To je naprostá tragédie. No, dlouho jsem ji netrápil.
edit: mile mě tada překvapila že po 3 týdny v obalu udržela perfektně ladění (kromě vysokého é) - k čemu jí to ale je, když to nehrajééé!!!
- citizen.one
no ,,zaloznich'' mam momentalne 5, ale nejsou to ani tak zalozni, jako ze na ne porad hraju, mam je protoze hrajou dobre, jedna toliko ne,tak asi taky pujde do sveta, 2LP, 1PRS - momentalne hlavni kytara, SG a 2Straty.
Hlavni duvod je, ze se mi cim dal tim vic zamlouvaji singly, mam rad takovy to pleskani :d jinak nepocitam akustiky, ty mam 2
takze hlavni duvod je, ze mam rad rozdilny zvuky a kdyz kytara dobre hraje,tak je mi lito ji prodat
nejaky dalsi kytary ktery nehraju a ty prodam casem...
Hlavni duvod je, ze se mi cim dal tim vic zamlouvaji singly, mam rad takovy to pleskani :d jinak nepocitam akustiky, ty mam 2
takze hlavni duvod je, ze mam rad rozdilny zvuky a kdyz kytara dobre hraje,tak je mi lito ji prodat
nejaky dalsi kytary ktery nehraju a ty prodam casem...
-
dlouhovlasac
Já mám druhou kytaru (panteru) drop c a s aktivkama. Takže hlavně jinej zvuk a jiný ladění. Ale radši mám renegade, nevim proč, prostě mi víc přirostla k srdci.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
já má zatím jenom Showmastera a začíná se mi to nevyplácet..
teď se mi vysrala samice a pěkně me to s**e...sice se dá hrát na sucho ale není to ono...A možná přibyde nějakej další Fender...Docela sem zatoužil po telecasteru....
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
tak já mám své staré SXko, mám ho na zkušebně, zvlášt ted pres zimu když prší/ sněží tak nechcu gibsona tahat, tak ho mám pořád tam a hraju na něj když není gibson přítomen. a vlastně ho mám taky nalazenýho na drop D, at pořád nemusím přelazovat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
nalazit, přelazit,dolazit,polazitCaggan píše:tak já mám své staré SXko, mám ho na zkušebně, zvlášt ted pres zimu když prší/ sněží tak nechcu gibsona tahat, tak ho mám pořád tam a hraju na něj když není gibson přítomen. a vlastně ho mám taky nalazenýho na drop D, at pořád nemusím přelazovat
edit: vylazit
- Regular John
Já určitě nejsem úchylák přes kvantitu
Jsem spíše úchylák přes kvalitu, mám "pouze" dvě kytary, žádné záložní nepotřebuju, protože momentálně v žádné kapele nepůsobím. Mám dvě protože každá hraje úplně jinak. Strat (3 singly) je hodně univerzální a většinou nahrávám přes něj, SG mám spíše jen na vyblbnutí 
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
já sem koupil Jackson DK6 C.O.W, abych měl na koncert zálohu, kdyby rupla struna a abych nemusel tahat kytaru do zkušebny:) tu Sharku v mým podpise prodávám a už jakou dobu čekám až najdu ESP MII na Ebay, kterou chci jako main( nikdo to nechce posílat worldwide) a navíc ten $... njn ještě počkám:)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Saul píše:
nalazit, přelazit,dolazit,polazit
edit: vylazit
sorry
edit: dovolím si rýpnout
Naposledy upravil(a) Caggan dne 21.12.2008 23:53, celkem upraveno 1 x.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
ja mam jako zalozni kytaru stareho corta strata (made in indonesia, tri keramicky singly) ktery by ale potreboval celkovou renovaci
zas je hezky ze vypada pro laika skoro totozne s moji hlavni kytarou (fender am. std strat). planuju dalsi kytaru (PRS) ale i ta by pak potrebovala nejakou zalohu, takze vlastne budu muset koupit kytary dve 
já mám jacksona na tvrdší hraní a ibanezu na to jemnější ale u ní se dá hb rozpojit na singly což jackson neumí a to má pak krásnej stratovskej zvuk ale taky při hb z ní dostanu pořádně hutnej zvuk a i hlavně proto že je to dost raritní kytara a takový se neprodávaj a hlavně strašně obtížně se shání.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Já nejvíc používám svýho telecastera, líbí se mi zvuk i vzhled
pak mám ,,záložní'' strat, ten už toho hodně zažil a je na takový to hraní když to člověk přežene a nemá v tom stavu chuť zničit novou kytaru
a pak mám takovou bluesovku ale na tu hraju jen tak doma pač ještě není úplně opravená....samozřejmě mám i nějakou tu akustiku 
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ja nemuzu rict, ze bych mel nejakou kytaru jako zalozni. Strat je jiny, SG je jiny. obe mam rad. spis se u me stridaji obdobi, kdy treba tyden nevezmu do ruky jednu a pak se to prohodi. o akustikach nemluve (ten Nashville a jakasi pofiderni spanela, ktera ale presto hraje), ty jsou sice nic moc, ale na moje neverejny aku hrani staci, zatim... 
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pouze LPčko, ale v poslední době si hodně brnkám na klasiku. A časem bude Fender American Stratocaster
...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers