Nereagující eq
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Nereagující eq
Dříve jsem to nevnímal, ale teď mi to začíná vadit. Na kombu ve zkušebně si hraju s eq. A to mě fakt baví. Je to nějakej No Name model. Ale moje V-50 vůbec na točení kolečkama nereaguje. Jako když pootočim o všech deset, tak se něco málo změní, ale to je fakt hodbě málo. Na tom No Name to pootoččim o jedno ěíslo a ten zvuk je hned jinej. Špatná konstrukce komba nebo špatnej kus?
EQ jako samotnou krabičku? zkus to taky zapojit do smyčky, pokud to nepomůže, zřejmě je to chyba toho ekvalizéru, kombo bych z toho nevinil..
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jestli míní EQ na kombu, tak tím jsou právě nové V komba od Crate známý, že ho mají postavený ne uplně vhodně, na guitarshopu v komentářích psal jeden chlápek, že si to nechal upravit, tuším od Zemana, nebo někoho takle zběhlýho v aparátech a je to v pohodě
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- 60'Rock_N'_Roll
Jj má veľmi citlivý ekvalizér a to sa mi natom veľmi páči, OT : ale pôvodná strieborná Jubilee by nebola na zahodenie, alebo taký Marshall 610060'Rock_N'_Roll píše:ty máš Slashovu signaturu jo? I zlatou jak měl on. hmmmkubog píše:To isté mi trocha vadilo na Plexine, tiež moc nereagovala na točenie poťákmi. 2555 ale reaguje veľmi, dá sa natom natočiť všetko.