Pokud máš starší kytaru (např. já mám Vikomta a byl blbe kontakt v elektronice u poťáku) tak by to mohlo dělat. Zkus taky pootočit Jackem, nebo dát snímač níž/vejš.
No tak když je kabel v kombu kombo zapojeny zapnuty a kytara odpojena tak to dela stejne kdyz saham na naky kovovy casti komba... zatim vse co sem skousel...
Kytara: SQUIER BY FENDER - Affinity Fat Strat HSS
Kombo: ROLAND - Cube 30 X
To vypadá, že máš nějakou chybu v kombu... dělá to, když se toho komba dotkneš nebo když nad ním (nedokneš se ho) přejedeš rukou (vyzkoušej to bez kytary a jinej předmětů že zeleza v ruce - blízkosti komba). Je možný, že je špatnej kontakt u kabelu do repráku... a ten když začne vibrovat, se ten kontakt naruší a pak to takhle blbne...
Kostra je zemněná (podle mě musí být i kvůli normám atd.) no a zjevně blbě no a je v tom nějaký poděl, na tom víc nevykoumáš, to je na reklamaci.
ED: Zkus vzít multimetr a dát mínus hrot na topení a plus na ty kovové části při střídavém režimu. Když něco naměříš, děkuj bohu že žiješ a jeď to ihned reklamovat
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
tak sem tu zivej a zdravej... jeste se pojedu poptat do kramu kde jsem to koupil vyskousim to tam na jinym kombu a kombo s jinou kytarou a uvidim pak tu vadnou vec reklamuju...
Kytara: SQUIER BY FENDER - Affinity Fat Strat HSS
Kombo: ROLAND - Cube 30 X