Na co jsou ty volné místa na tom plošňáku na fotce? Je to z GCB-95.

Docela hrozi, zalezi jak jsi spokojeny se zvukem...Jaguar master píše:Takže nehrozí že by z toho mohl být upgrade?
signal jde bez stavy i tim nejlevnejsim Cry Babym.nity píše:nebo ta vyssi rada gcb95F je uz true bypass...signal pres to de i kdyz to neni v eletrice a cet sem to i na zahranicnich forech...s tim jak se lisej zvuk od zvuku nevim, mozny to je...
no kazdopadne je true bypassframikoin píše:signal jde bez stavy i tim nejlevnejsim Cry Babym.nity píše:nebo ta vyssi rada gcb95F je uz true bypass...signal pres to de i kdyz to neni v eletrice a cet sem to i na zahranicnich forech...s tim jak se lisej zvuk od zvuku nevim, mozny to je...
http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ews&id=270rain píše:GCB95, GCB95F, GCB535Q nemá true bypass, to že jím proleze signál i bez napájení neznamená že je to true bypass - vstupní bufer stále zůstává zavěšený na signálové cestě - viz Smrčkovi stránky. Konečně proč by Smrčka 535Q předělával když by měla truebajpás že ano... A kdyby ho měly, tak se tím výrobce rád pochlubí páč je to dnes velká móda.
mam stejnou zkusenostrain píše:No já právě na různých místech na netu četl jak se lidi dohadují jastli to má nebo nemá true bypass. Pokud budu vycházet z toho že je to GCB95 s Fasel cívkou tak nemá, ale vnitřek jsem neviděl, ačkoliv jsem na něj hrál (a nepřišlo mi to zásadně odlišné od GCB95, tedy rozhodně ne za ten rozdíl v ceně) Jestli má někdo možnost to rozšroubovat a zjistit jaký je tam switch, ať to teda udělá a bude jasno.