Jam Session
Pravidla fóra
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sendspace.com/file/iah6ab Oživuju... Je to sice nuda asi poslouchat to celé, ale u konce se mi líbí asi ta část 5:05 - 5:12
to byla taková haluz...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.box.net/shared/nqj8d7y8rc má troška do mlejna
edit: dneska se cítím agresivně, tak to tak berte
edit: dneska se cítím agresivně, tak to tak berte
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
http://www.edisk.cz/stahni/42655/Jam1.mp3_2.06MB.html tuz tez se pridam .. nezlobte se za zvuk něak sem ho nedošteloval je takový .. no divný .,.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle trochu oživit náš jam topic?
Co třeba takhle vybrat váš oblíbený song patřící do kategorie "elektronická hudba" a nahrát do toho kytáru?
Omlouvám se jestli je to blbost, já jen že včera jsem zrovna poslouchal nějaký Chemical Brothers a trochu do toho jamoval, tak mě to jen tak napadlo. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak nahod trackrasomaso píše:Co takhle trochu oživit náš jam topic?Co třeba takhle vybrat váš oblíbený song patřící do kategorie "elektronická hudba" a nahrát do toho kytáru?
Omlouvám se jestli je to blbost, já jen že včera jsem zrovna poslouchal nějaký Chemical Brothers a trochu do toho jamoval, tak mě to jen tak napadlo.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
no myslel jsem spíš váš oblíbenej elektronickej track, protože do takovejch se toho zas tolik vymyslet nedá, tak jsem právě myslel že by měl každej svůj vlastní, ale tak můžu sem něco hodit. 
Tak začne se tu něco dít,nebo budeme dál chrápat... 
p.s.hurá,už to funguje
Celý dva dni jsem se sem nemohl dostat-furt mi to házelo ERRORy a blivajzy,ani jsem nemohl odpovídat na soukromky-děs
Mám nový připojení přes Pilsfree a ten bohužel jede ve firefoxu,takže při mým obecně známým lamáctví na to čumím,jak bulhar v kukuřici.Nu snad se do toho dostanu... sry za OT
Tak jedem-sem s tím trackem,mikrouš připraven a dimaverka už vrtí ocasem
p.s.hurá,už to funguje
Mám nový připojení přes Pilsfree a ten bohužel jede ve firefoxu,takže při mým obecně známým lamáctví na to čumím,jak bulhar v kukuřici.Nu snad se do toho dostanu... sry za OT
Tak jedem-sem s tím trackem,mikrouš připraven a dimaverka už vrtí ocasem
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
jsem si zajamoval se svým poodkladem na vysoké úrovni... vysoké úrovni mysli
stoned jako prase... http://www.box.net/shared/5lc1hbeu9k
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no hod pač na mem HDD se nic elektronickeho neválí, zaplatpanbuhrasomaso píše:no myslel jsem spíš váš oblíbenej elektronickej track, protože do takovejch se toho zas tolik vymyslet nedá, tak jsem právě myslel že by měl každej svůj vlastní, ale tak můžu sem něco hodit.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Hele ale nevim jestli budete schopný do toho něco vymyslet, ono je to takový dost specifický.
Ne že bych si o vás myslel že jste neschopný, to ne, určitě jste mnozí podstatně schopnější než já (čau Pavle
) ale je to takový, no posuďte sami. Teď jsem v práci tak vám tady můžu hodit jen link na youtube. http://cz.youtube.com/watch?v=2DrCT2QKOZg ale můžete zkusit cokoliv jinýho (nebo sem hodit v případě všeobecnýho nezájmu vlastní track, což i docela očekávám
), fakt stejně to bude krátká nahrávka ta moje, večer sem hodim můj výtvor tak se zatim snažte.

btw na ten error se dá vyzrát aktualizací stránky, vyskočí hláška a dáte odeslat znovu data
btw na ten error se dá vyzrát aktualizací stránky, vyskočí hláška a dáte odeslat znovu data