Kytary Hagstrom

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
weselow

Kytary Hagstrom

Příspěvek od weselow »

Jenom si tak přemejšlim (brouzdám po netu) mj. i o kytaře typu LP a v týhle cenový relaci (okolo 12k) mám jenom Epi (jak jinak), Italia (recese + porovnatelná kvalita s Epi) a teď sem u thomanna viděl i Hagstrom, konkrétně Hagstrom Swede. Evidentně firma ze severu, recenze na UG/HC nejdou pod 9 akorát lepší videa nejsou k dispozici. Podle mě to může Epi zničit... Já jenom že tady na fóru o nich (i dalších typech) neni ani zmíňka...
http://www.hagstromguitars.com/swede.html#

Komentáře..? Máte někdo osobní zkušenost s těmahle kytarama?
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

Jsou ošklivější, než-li normální LP. Jinak tudletu značku vidím poprvé. Ale kvalita v tom bude, výrobky ze severských zemí jsou vždy kvalitní viz. Volvo, Saab, Nokia atd. Je možné, že roste nový kytarový gigant. :lol:
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu :D , dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
kubog

Příspěvek od kubog »

Hral som na nich, velmi kvalitne spracovanie, dohmat, aj zvuk ALE mne osobne nesedel. Treba vyskúšať, každopádne si trufam povedat ze su ovela dalej ako Epiphone
weselow

Příspěvek od weselow »

Zvuk se mi teda (z tý webovky) líbil, ale asi to bez ozkoušení taky nekoupim. A ten rozdíl v designu je taky zřejmej a podstatnej... jako Page nebo Slash s tim vypadat nebudete...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
kubog

Příspěvek od kubog »

weselow píše:Zvuk se mi teda (z tý webovky) líbil, ale asi to bez ozkoušení taky nekoupim. A ten rozdíl v designu je taky zřejmej a podstatnej... jako Page nebo Slash s tim vypadat nebudete...
Áno zvuk je naozaj super, ale mne jednoducho nesadol, možno je to snímačmi je to nejaký ich vlastný model. Ohladom designu, je pravda že je dosť svojský
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Pat Smear hral na Hagstromy uz v Nirvane na In Utero tour a pak jeste s Foo Fighters. Tusim ze jsem u nej videl jen ty Hagstromy z rady F. Zajimave kytary jinak, urcite bych si je rad vyzkousel.
arnysimilar
Kontaktovat uživatele:

Čína

Příspěvek od arnysimilar »

Pozor na to, že lacné modely sú robené v Číne.
Paulooze
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulooze »

recenzia na vikinga od guitar worldu.. mne sa tie gitary celkom pacia... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kSdH9z8snac
Gitara: Epiphone Les Paul 100-BK Kombo: Soundking AK30GR Trsatka: Dunlop .88 black Kable: No Name (zatial)...
His gift for riff, His goatee red,
We will never forget the life he led.
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Mě se ten design velice páčí, je to vela pěkné a ta recenze mluví za vše, bral bych ji všema deseti. Ale kde ji splašit. ??
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
weselow

Příspěvek od weselow »

Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Já myslel spíš v ČR ...
Nechce se mi to objednávat přes net ...
Nerad kupuju věci přes net ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
daalbarizer

Příspěvek od daalbarizer »

Jinak temer vyhradne na Hagstromy hraje i Aaron North :)
votoc

Kytary Hagstrom

Příspěvek od votoc »

chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s kytarou Hagstrom swede,,plánuji ji koupit...hraji převážne punk-rock...doporučí mi ji někdo?slyšel jsem, že je to lepší volba než epiphone...díky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: kytara hagstrom

Příspěvek od Nero »

Hagstromy jsou kvalitní kytary, měl jsem jich několik modelů v ruce a vždy super zpracování a velmi dobrý zvuk, plus vcelku příjemně sednou do ruky. Za mě palec nahoru.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

hagstrom sem mel v ruce pred vanoci .v dekance .cz zpracovani me prekvapilo,jelikoz bylo vse velice dobre remeslne zpracovane udelala kytara na me dobry dojem .myslim ze to byl nejakej viking srovnaval sem to tam s joe passem .osobne bych sah po hagstromu. i kdyz na pank mas na mysli nejspis nejakej masiv.
votoc

Příspěvek od votoc »

dík za odpověd, samozřejmě, že bych šel nejraději do nějakyho gibsonu třeba studio, ale je to pro mě zatím dost peněz. Myslím si, že za ty prachy má hangstrom super kytarky, který potěší. Hagstrom swede jsou z výběrovýho masivu, takže si myslím, že tenhle styl hudby by neměl být problém. Navíc přemejšlím doladit zvuk efektem od PRO CO. Myslí si někdo něco jinýho? beru všechnu kritiku :D
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Hagstrom jsem nedrzel v ruce ale mel jsem moznost porovnat LP studio s Eclipse modelem od LTD a uz na sucho bylo jasny ze ty ESP valcujou.Plus moderni vzhled a osvedcena kombinace snimacu S Duncan nebo EMG z techto nastroju dela ultimatni masiny do tvrdsich stylu.Osobne doporucuju modely 1000 de Luxe z druhy ruky...

http://kytary.cz/esp-ltd-ec-401vf-tobac ... /HN104209/

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ale to LTD je úplně jiná kytara než ten Hagstrom - podobný je možná tak tvar. Zvuk je totálně někde jinde. A z hlediska kvality nejsou zas tak daleko od sebe, jak by cena mohla naznačovat. Tohohle švéda bych určitě bral radši než třeba Gibsona, protože poměr ceny a kvality hovoří jasně pro Hagstrom.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

Nero píše:Tohohle švéda bych určitě bral radši než třeba Gibsona, protože poměr ceny a kvality hovoří jasně pro Hagstrom.
Zvukovo je to ale niečo iné, alebo je to ten typický LP zvuk, alebo kam by si ho zaradil? Je to také viac Švédske ako Americké?
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

A můžeš mit vysvětlit, co to znamená "víc švédské" a "víc americké"? Protože u kytara nic jako US, UK nebo dokonce švédský zvuk neznám... :D

Jinak je to prostě LP, snímače sice nejsou Gibson, to je tak jediný rozdíl...

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“