Wah wah Vox V847
Pravidla fóra
Wah wah Vox V847
Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díky :) a pěkné svátky :o)
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš tě někdo zje...sjede že to máš v blbé henté sekci. No nic, a co že ti to ten Ježíšek vlastně přinesl, když to chceš zrovna vracet ?
Naposledy upravil(a) rain dne 24.12.2008 20:01, celkem upraveno 1 x.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to kamarád doma řek, že chce k narozeninám od Marshalla BluesBreaker. Dostal Death Metal od DigitechuHanzbiker píše:Bože to je trotl...ani nenapíše co je to za kvákadlo...A jak už bylo řečeno darovanému koni na zuby nehleď...
Měl bys mít radost že si dostal vůbec něco a nebo to máš řešit jako já že řekneš co přesně chceš...
Jinak mi přijde, že kolega co zakládal topic se nás ptá jestli je to dobrý kvákadlo místo aby ho sám vyzkoušel a zjistil, jestli se mu ten zvuk líbí.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wah wah
já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OKvviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- LukyTukySpeky
to je jak se rika rada na zlatopupack píše:já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OKvviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
no tak ten muj prispevek mela bejt ironicka narážka na to, že chlapec vlastně vůbec nenapsal jaký že to wah wah dostal, žeLukyTukySpeky píše:to je jak se rika rada na zlatopupack píše:já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OKvviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
, tak kdyz tomu rodice nerozumej tak se snad poradili s prodavacem ne? no ikdyz radit se s prodavacem je obcast dost blbost, ja jednou prisel ze chci maly kvalitni kombo do panelaku a prodavac mi nabizel 60W stagga
![]()
, u me to maminka vyresila narame, rekla ze si muzu koupit neco ke kytare do 4000, ze mi to zaplati...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
http://kytary.cz/vox-wah-wah-v-847-a/97 ... 60:0:0:1:0 to je to kvákadlo...asi jsem to špatně formuloval xD Prostě nemusím mít nějakej Signature Slash, nebo Jimmy Hendrix takze v tyhle cenový kategorii je tam jesště od Dunlopu Cry Baby, osobně bych radši toho Dunlopa, už jsem na to hrá la tak, ale zase nevidím nějakej rozdíl http://kytary.cz/dunlop-cry-baby-origin ... 60:0:0:1:0 a pak je tam Carl Martin http://kytary.cz/carl-martin-kytarovy-e ... 60:0:0:1:0 mě se celkem ten Vox líbí, pěkně kváká a má pěkný pouzdro :D ale tak prostěš Cry Baby je klasa, kdyžtak napiště co z těch tří byste brali kdybyste doma žádnej neměli xD A pak třebas co byste dělali kdybyste doma měli už ten můj :D A budu moc šťastnej :D dík :-* xD
[quote="pupack"][quote="vviston"]Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díky :) a pěkné svátky :o)[/quote]
já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OK 8)[/quote]
Mohl bych se zeptat, jaký to máš efekty ? :P Teda předpokládám, že ty fotky komba kytara a tak jsou tvoje. :))
já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OK 8)[/quote]
Mohl bych se zeptat, jaký to máš efekty ? :P Teda předpokládám, že ty fotky komba kytara a tak jsou tvoje. :))
Na ten Cry Baby jsem hrál a teďka na Voxe a přijde mi to dost stejný...teda četl jsem něco ve smyslu že vox je na jazz nebo takovýhle styly xD Ale kdo ví...a já rád Hendrixe, Claptona, Stevieho Raye...podle mě to nebude znatelnej rozdíl, nebo co myslíte ? Teda já bych si o rád nechal, spíš bych chtěl vědět váš názor xD A když napíšete že je good, budu jedině rád xD
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Vviston: tyjo tak konečně si doplnil co jsi vlastně dostal, Voxe si nech v každém případě!
Kéž bych měl také tak štědré rodiče
ale já bych spíš potřeboval kombo, hih
))) Ať ti slouží chlape
ad dotaz k mým efektům: mám jen a pouze Line6 PODxt, čili vesměs skoro všechny efekty které mě napadnou
v tom podpisu mám EHX Memory Mana, MXR Dynacomp (Red) a Ibanez Tubescreamer pač tyhle používám z POD nejčastěji
ad dotaz k mým efektům: mám jen a pouze Line6 PODxt, čili vesměs skoro všechny efekty které mě napadnou