Problém s količky
Pravidla fóra
-
slovanliberec
Problém s količky
Mám problém,na své westernovce mi při trochu silnějším zabrání na Gstruně lehce chrastí v "količku" na hlavě. nevím co s tím děkuju za rady. 
-
slovanliberec
Dotáhni šroubek, který drží jeho široký konec, s kterým točíš (nevím jak se tomu nadává). To se stává každou chvíli. A pokud to není tento šroubek, zkontroluj všechny ostatní.
edit: no jo, kámoš měl šroubováček, co?;) Nebo ti tak chrastil volný konec struny?
edit: no jo, kámoš měl šroubováček, co?;) Nebo ti tak chrastil volný konec struny?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...