Náš sen!!!
Pravidla fóra
Fakt jsou to nálepky...jinak mně se víc líp ta jeho co má od SA....ten sunburst nebo co to je..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Hech to je blbost. Co bys na té kytaře chtěl za takovou cenu dělat? Bych to spíš viděl o jednu nulu míňBUDAJ-31 píše:jaj Mislis tu jeho novou?ale tu Modulus tu vstede Zktaka ze? lebo pouziva hodne aj Jazz bass:D...nj ten Novy Modulus vraj ma hodnotu 700000SK...ale on to mal zadara![]()
Jinak mně osobně se teda moc nelíbí. Už docela dlouho pokukuju po téhle krásce:
http://kytary.cz/fender-deluxe-jazz-bas ... 99:0:0:1:0
Ale teď budu spíš shánět nějakej akustickej bezpražec, tak uvidíme
-
BUDAJ-31
Samozřejmě myslím novou verzi Modulusu..ten JB má aspon deset let...
Pokud jde o tu tvou cenu, tak 700000SK cenu určitě nemá...trochu ses felil v nulách asi..a co jako myslíš tím že to měl zadara?
Nesstiku o tom JB tu mám někde thread, kdosi tam cosi psal, zkus si to najít..
Pokud jde o tu tvou cenu, tak 700000SK cenu určitě nemá...trochu ses felil v nulách asi..a co jako myslíš tím že to měl zadara?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
Jo já vím,ale nic moc v tom threadu nebylo. Chtěl bych si ji vyzkoušet, přeci jen tam je reference jen od jednoho člověka (což je dost málo)...KIWI píše:Samozřejmě myslím novou verzi Modulusu..ten JB má aspon deset let...
-
BUDAJ-31
vravim 700000SK nie KC...to robyly prenho osobne je to jeho SIGNATURA a on dostava vseliake vecy zadara , aj tie niektore Musicmany s ktorym napr koncertoval v rokoch 88-93 dostal on...pozri si USA stranky a v prepocte na SK tam zozenies Modulus Fleas bass za 70000sk(nie KC) a to je len ta najslabsia verzia co sa vyraba
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
A můžeš mi říct, co na té base má podle tebe hodnoty PŘES PŮL MILIONU KČ ???BUDAJ-31 píše:vravim 700000SK nie KC...to robyly prenho osobne je to jeho SIGNATURA a on dostava vseliake vecy zadara , aj tie niektore Musicmany s ktorym napr koncertoval v rokoch 88-93 dostal on...pozri si USA stranky a v prepocte na SK tam zozenies Modulus Fleas bass za 70000sk(nie KC) a to je len ta najslabsia verzia co sa vyraba
Já teď nevim jestli si ze mě Budaj nedělá p***l poslední dobou...vole to že je tam SK jsem si jaksi všiml, ale on to ZASE takový rozdíl od KČ není...souhlasím s Nesstem..CO podle tebe na tom má takovou hodnotu..u SHELL PINK se odhaduje cena na 35000dolarů (to najdeš všude), takže POCHYBUJU že jeho normální nová moduluska má takovou cenu...Nesst píše:A můžeš mi říct, co na té base má podle tebe hodnoty PŘES PŮL MILIONU KČ ???BUDAJ-31 píše:vravim 700000SK nie KC...to robyly prenho osobne je to jeho SIGNATURA a on dostava vseliake vecy zadara , aj tie niektore Musicmany s ktorym napr koncertoval v rokoch 88-93 dostal on...pozri si USA stranky a v prepocte na SK tam zozenies Modulus Fleas bass za 70000sk(nie KC) a to je len ta najslabsia verzia co sa vyraba
-
BUDAJ-31
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem, že Štěpán Rak. Klasickej kytarista světovýho formátu dostal jednou špaňělku od borečka z Austrálie, kterej žiješ někde v buši v trávě a dělá kytary. Je to přej naprostej šílenec. A kytary dělá tak, že ji vyrobí, ale neprodá, ale snad pouze daruje. A na světě jich fakt není moc. A odhadovaná cena tohodle nástroje je snad taky v řádech šílenejch statisíců. Ale že by byla tak drahá i custom basa. To se mi nezdá.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
To mi připadá jako kravina, i nejdražší Fodery (a to jsou sakra kvalitní basy) nestojí víc jak 300 000. Tak mi řekni, co na té base může tolik stát, taky by mě to zajímalo
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

-
BUDAJ-31
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
-
BUDAJ-31