Stejně tak nestála 700000SK, tomu prostě odmítám uvěřit a tvrdím že je to kravina.BUDAJ-31 píše:hmm tak asi 70000SK by urcite nestala pac za 70000sk si mozes kupit z USA ten najmensi model Modulusu Flea basu...
Náš sen!!!
Pravidla fóra
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Musím se Budaje zastat, já to četl tady.
http://wiki.baskytara.com/index.php/MIC ... 27_BALZARY
Ovšem ne vše co je na wiki je pravda, že . . .
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Já jako netvrdím že si to budaj vymyslel...ale dyt fakticky je to pitomost. Dyt tam jsou takový hovadiny všechno -Wooten vyhraněný slapper, to že Flea s trsátkem nahrál prakticky celý By the Way to tam taky nikdo nebere..prostě kecy.Janec píše:Musím se Budaje zastat, já to četl tady.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
-
BUDAJ-31
Janec píše:Musím se Budaje zastat, já to četl tady.
nj,moyno sa tam sekly a namiesto 750000KC je SK alebo inak ale ja som to povodne cital z ineho clanku a tam bolo 700000sk
-
BUDAJ-31
ked si mislis ze Flea nahral prakticky cely album trsatkem tak mi napis aspon 5 pesniciek ktore nahral s trsatkem...pokial viem tak v By the way albume su nim nahrane len Dont Forget me a Venice QueenKIWI píše:Já jako netvrdím že si to budaj vymyslel...ale dyt fakticky je to pitomost. Dyt tam jsou takový hovadiny všechno -Wooten vyhraněný slapper, to že Flea s trsátkem nahrál prakticky celý By the Way to tam taky nikdo nebere..prostě kecy.Janec píše:Musím se Budaje zastat, já to četl tady.
By mě teda zajímalo pro koho je ta basa určená??? Fleovi jí dají zadarmo, jak si už psal a pochybuju, že by si jí za ty prachy koupil někdo jinej... Jo kdyby jí třeba pochcal Hendrix, tak to už bych tomu věřil...
Ten článek z tý wiki je masakrální! Prej občas chodí do nějakejch klubů
:D Nepsal si to ty budaji???
Ten článek z tý wiki je masakrální! Prej občas chodí do nějakejch klubů
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Naživo hraje prstama jen tyhle dvě, na albu je jich mnohem víc nahraný trsadlem (dyt je to slyšet) - a co si budeme povídat basa má na BtW zvuk total na govno..BUDAJ-31 píše:ked si mislis ze Flea nahral prakticky cely album trsatkem tak mi napis aspon 5 pesniciek ktore nahral s trsatkem...pokial viem tak v By the way albume su nim nahrane len Dont Forget me a Venice QueenKIWI píše:Já jako netvrdím že si to budaj vymyslel...ale dyt fakticky je to pitomost. Dyt tam jsou takový hovadiny všechno -Wooten vyhraněný slapper, to že Flea s trsátkem nahrál prakticky celý By the Way to tam taky nikdo nebere..prostě kecy.Janec píše:Musím se Budaje zastat, já to četl tady.
Pepe: Taky mě to napadlo
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje komentáře bych tesal do kameneNesst píše:Boha jeho co je to za článek? To psalo nějaký patnáctiletý ucho, která is oněm přečetlo jeden článek v Bravu, ne?
Řeknu vám, ta naše diskuze mě od Modulusu skoro odradila
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, budu to brát jako komplimentKIWI píše:Tvoje komentáře bych tesal do kameneNesst píše:Boha jeho co je to za článek? To psalo nějaký patnáctiletý ucho, která is oněm přečetlo jeden článek v Bravu, ne?Obdivuhodně přesný... (dříve punk, občas jazz
)
Řeknu vám, ta naše diskuze mě od Modulusu skoro odradila
A abych tu diskuzi nějak zakončil. Jestli ta jeho basa tu hodnotu má, tak mu to přeju. Ale upřímně bych ji nechtěl. Při představě, že bych se jí něco stalo, tak bych ji měl asi radši neustále uloženou v trezoru s kontrolou oční sítnice. Prostě k čemu takovou basu? To si radši koupím nějakýho pořádně zajetýho jazz basse z 60. let za pár desítek tisíc... Navíc za tu cenu už by ta basa měla hrát sama
-
BUDAJ-31
co sa tyka tej ceny tak co ja vem mozno to je blbost ale on NEDAL tych 750000KC rovno za tu basu ale on ju DOSTAL , a tam je iba napisana hodnota tej basy NIE KOLKO STALA...moyno to aj je kravina....a co sa tyka toh stylu tak predtym hraval PUNK a FUNKY {pozryte si starsie alba alebo dokumenty o RHCP}
Jestli se z nás snažíš udělat blbce, tak se ti to nepodaří: Celou dobu se tu bavíme o té hodnotě a ne kolik za nu Flea zaplatil, to zaprvé. A za druhé tady ze sebe nedělej nějakýho znalca Redhotů, kterej nás odkazuje na nějaký dokumenty. Já su tady starej Redhoták dřív než s tady napsal první příspěvek a znám je stejně jako Fleaho dost dobře...BUDAJ-31 píše:co sa tyka tej ceny tak co ja vem mozno to je blbost ale on NEDAL tych 750000KC rovno za tu basu ale on ju DOSTAL , a tam je iba napisana hodnota tej basy NIE KOLKO STALA...moyno to aj je kravina....a co sa tyka toh stylu tak predtym hraval PUNK a FUNKY {pozryte si starsie alba alebo dokumenty o RHCP}
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že ten můj příspěvek vyzněl, že si myslím, že to za ni zaplatil. Ale mně šlo o to, že kolik těch bas asi dostane, že? Maximálně tu jednu. Pochybuju, že by mu každej měsíc dělali novou, to by asi Modulus zbankrotovalBUDAJ-31 píše:co sa tyka tej ceny tak co ja vem mozno to je blbost ale on NEDAL tych 750000KC rovno za tu basu ale on ju DOSTAL , a tam je iba napisana hodnota tej basy NIE KOLKO STALA...moyno to aj je kravina....a co sa tyka toh stylu tak predtym hraval PUNK a FUNKY {pozryte si starsie alba alebo dokumenty o RHCP}
-
BUDAJ-31
o co ti ide?ja dobre poznam Red hotov ale ked nevies ani co hravaly tak tvoja chyba.proste len som chcel predtym napisat ze som videl clanok o jeho base kolko ma hodnotu a nic viac a vy tu uz pletiete nejake stylyKIWI píše:Jestli se z nás snažíš udělat blbce, tak se ti to nepodaří: Celou dobu se tu bavíme o té hodnotě a ne kolik za nu Flea zaplatil, to zaprvé. A za druhé tady ze sebe nedělej nějakýho znalca Redhotů, kterej nás odkazuje na nějaký dokumenty. Já su tady starej Redhoták dřív než s tady napsal první příspěvek a znám je stejně jako Fleaho dost dobře...BUDAJ-31 píše:co sa tyka tej ceny tak co ja vem mozno to je blbost ale on NEDAL tych 750000KC rovno za tu basu ale on ju DOSTAL , a tam je iba napisana hodnota tej basy NIE KOLKO STALA...moyno to aj je kravina....a co sa tyka toh stylu tak predtym hraval PUNK a FUNKY {pozryte si starsie alba alebo dokumenty o RHCP}
My jen tvrdíme, že to co tam je není důveryhodné, protože jsou to kecy. Počínaje tou směšnou částkou...BUDAJ-31 píše: o co ti ide?ja dobre poznam Red hotov ale ked nevies ani co hravaly tak tvoja chyba.proste len som chcel predtym napisat ze som videl clanok o jeho base kolko ma hodnotu a nic viac a vy tu uz pletiete nejake styly
-
BUDAJ-31
vsak dobre ja sa stebou nechcem hadat ale ja som si to predtym aj myslel lebo co ty ves ked robia basy tak nezrobia basu len tak do predaja z naj dreva co maju v celom zavode...inak asi mas pravdu je to kravinaKIWI píše:My jen tvrdíme, že to co tam je není důveryhodné, protože jsou to kecy. Počínaje tou směšnou částkou...BUDAJ-31 píše: o co ti ide?ja dobre poznam Red hotov ale ked nevies ani co hravaly tak tvoja chyba.proste len som chcel predtym napisat ze som videl clanok o jeho base kolko ma hodnotu a nic viac a vy tu uz pletiete nejake styly
Třebas až Flea jednou umře, tak se ta basa fakt za tolik vydraží, kdo ví?
Jinak snová baskytara by pro mě byla nějaká, kde by člověk koupil basu a v ní by byly PB, JB a MM snímače, které by se vyměňovaly stiskem knoflíku - zajely by dovnitř pod pickguard a vyjely druhý.
A taky aby měla tělo potáhlý něčim, co by nabízelo přepínání barevných kombinací povrchu - 256 barev by stačilo. . . . A ještě podsvícený hmatník wow!

Jinak snová baskytara by pro mě byla nějaká, kde by člověk koupil basu a v ní by byly PB, JB a MM snímače, které by se vyměňovaly stiskem knoflíku - zajely by dovnitř pod pickguard a vyjely druhý.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
-
BUDAJ-31
Janec píše:Třebas až Flea jednou umře, tak se ta basa fakt za tolik vydraží, kdo ví?![]()
Jinak snová baskytara by pro mě byla nějaká, kde by člověk koupil basu a v ní by byly PB, JB a MM snímače, které by se vyměňovaly stiskem knoflíku - zajely by dovnitř pod pickguard a vyjely druhý.A taky aby měla tělo potáhlý něčim, co by nabízelo přepínání barevných kombinací povrchu - 256 barev by stačilo. . . . A ještě podsvícený hmatník wow!
az nato ze uz su take basy co im na hmatniku svietia tie gulicky