Vaše kapely
www.bandzone.cz/whatnow je tam jedina nahravka v midi ani si ji nepouštějte protože by ste se posrali smíchy...
Jinak teďka nemůžeme sehnat zkušebnu tak to něják stojí doufáme že po novým roce se to něják rozhejbe...Jo a náš bubeník je v silným utrajování protože kdyby ste se dověděli kdo to je asi by ste to všici zabalili...
ináč hraju tam na bassu....
časem přibydou nahrávky snad... 
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
http://bandzone.cz/apisanteportas můj one-man projekt
zatím tři písně
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kdo ti nahrával ty housle a klavír? nebo jsou to všechno samply? jinak supr fakt dobré. Pořídil sis nějakou spešl novou zvukovku? protože nechápu jak jsi tak parádně nahrál kytaru. Jinak mi osobně nejvíc sedí Cradle to je fakt na mé ucho. Celkem si to dovedu představit jako hudbu k nějakému filmu
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
tak sem postnu muj staro novej výtvor
http://www.youtube.com/watch?v=GNJNyQYQLEs
he to opět ghost love score od nightwish ale je to mnohem mnohem mnohem přesnější a IMHO i lepší než ta předchozí hruza co sem stvořil.
Taak enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=GNJNyQYQLEs
he to opět ghost love score od nightwish ale je to mnohem mnohem mnohem přesnější a IMHO i lepší než ta předchozí hruza co sem stvořil.
Taak enjoy
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Jojo , tak na téhletom koncertě sem tě poprvé potkalDJmanasek píše:Heej chlapi dneska jsme hráli na nějaké soutěži v těšíně. Bylo to fajn, byly tam 4 kapelky.
Fat Skewers - Vyhráli první místo s počtem 75 hlasů (z toho 0 z publika)
Hráli takovou fajnou hudbu, nějaký soft rock typu kryštof. Výborné vystoupení. Fakt.
Zvuk Ticha - byli druzí, počet hlasů 70 (z toho 57 od poroty, 13 z publika)
Hráli takový žánr, říká se tomu PUNK, ale bylo to horší, než nejhorší Punk který si dokážete představit, bez intonace, v jedné rovině. Prostě podle mě to byl jenom kravál.
B.L.A.F. - Hehe, to jsme my. skončili jsme třetí s počtem hlasů 69 (z toho 69 od poroty, od publika 0). Abych to trošku přiblížil, hrajem takový Latin/Bluesrock/trošku Popíku a Jazzu. Nemyslím si, že jsme hráli na výbornou, ale podle ohlasů soudím, že to nebylo špatné.
<Nepamatuju si název> - ale jednalo se víceméně o Druhou skupinu v bleděmodrém provedení. Údajně eště horší než předchozí PUNKEŘI.
Získali 45 bodů (Z toho 45 od poroty, 0 publikum)
Na závěr abych, se k tomu vyjádřil, vím, že to bude znít sebejistě a namyšleně. Myslím si, že porota byla hudebně nevzdělaná, nacházela chyby, tam kde nebyly, a naopak ty viditelné přehlížela. Jsem rád, že vyhráli FAT SKEWERS, protože jejich práce jde poznat, jejich vystoupení nemělo daleko od profesionálního hudebního show. Ale, naštvalo mě, že před náma skončili ti pankáči. Myslete si co chcete, ale myslím si, že oproti nim, měla naše hudba úroveň a oni se těžce drželi vzadu (jak technicky, tak celkovou kompozicí skladeb atd.) Podle mého názoru hráli jak prasata, nemělo to intonaci, vypadávali z rytmu (zrychlovali, zpomalovali), basák hrál jak prase, zpěvák neuměl zpívat, a ten druhý už vůbec ne. No, je to docela divné a do očí bijící, že hlasy dostali jenom tito. Ale stalo se a doufám, že už nebudu mít tu příležitost s nimi sdílet jedno podium.
A aby to nebylo jenom OT, chtěl bych vás pozvat do klubu Templ, dne 25.11.2008 v šest hodin, hrajem v rámci soutěže BoomCup. A máme krásnou Zpěvačku a neméně krásnou Bubenici, tak už jenom díky tomu to stojí za to
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Vy jste mazáci! Nemáte ani jednu nahrávku a už máte 57 fansHanzbiker píše:www.bandzone.cz/whatnow je tam jedina nahravka v midi ani si ji nepouštějte protože by ste se posrali smíchy...Jinak teďka nemůžeme sehnat zkušebnu tak to něják stojí doufáme že po novým roce se to něják rozhejbe...Jo a náš bubeník je v silným utrajování protože kdyby ste se dověděli kdo to je asi by ste to všici zabalili...
![]()
ináč hraju tam na bassu....
časem přibydou nahrávky snad...
a asi trochu "závist"
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Ty my sme měli docela slavný osaznestvo..Jakože v kruzích hudebních ve kterých se naše kapela pohybuje...Takže když si lidi přečetli že s náma hrál Vinca a teď i Cágo tak asi posuzujou podle toho..Jinak teď to vypadá tak že doděláváme nějáký songy a někdy o prázkách..Letních by sme to chtěli nahrát...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Jo v pohodě. Já si jen chtěl trochu rejpnoutHanzbiker píše:Ty my sme měli docela slavný osaznestvo..Jakože v kruzích hudebních ve kterých se naše kapela pohybuje...Takže když si lidi přečetli že s náma hrál Vinca a teď i Cágo tak asi posuzujou podle toho..Jinak teď to vypadá tak že doděláváme nějáký songy a někdy o prázkách..Letních by sme to chtěli nahrát...
Kdyžtak pak pošli link, rádi se s váma spřízníme, když o to budete stát.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
jen tak dál, kamaráde....Dark Axel píše:http://bandzone.cz/apisanteportas můj one-man projektzatím tři písně
poslechl jsem to všechno, ta první,akustická... housle, klavír...to je ono!
Někde jsi psal že táta hraje s Tomášem Kočkou ? Myslim že jít tímto(podobným) stylem by bylo ok,
U té druhé mi nesedí aranž bicích, mooc brzy tvrdej přímej rytmus do toho klavírku, tady bych to rozjel plynule a pohrál si s figurou rytmu, na konci to vygradoval,
ta třetí je uplně z jinýho soudku, zde mi ty škopky sedí ale chtělo by to dodělat (zpěvy, sola) to mi zde chybí
celkově je to rytmicky ok, vůbec je to všechno cítit pečlivostí, good job!
Čím víc spřízněnců tim líp..Pepe píše: Jo v pohodě. Já si jen chtěl trochu rejpnoutUž se teda těšim na vaší tvorbu, páč podle toho budu usuzovat já, kterej neznám ani jednoho člena vaší grupy... U mě je to spíš o tom co ta kapela hraje, než o tom kdo tam hraje
![]()
Kdyžtak pak pošli link, rádi se s váma spřízníme, když o to budete stát.
http://bandzone.cz/hakmak mohl by ste tady nekdo krátce zhodnotit náš projekt? díky 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
bude, už sjem s ním domluvený že mi nahraje basu do jedné písničky a zřejmě se pokusíme udělat něco spoluAlcarmo píše:Axel: Vidím, že jsi ve spojení s Cassusem (mr.psychadelic), bude z toho něco? Řekl bych, že to tady bude zajímat víc lidí než jen mě.
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Já si vždycky vzpomenu na tohle video http://cz.youtube.com/watch?v=uY-Akx8cTkYDark Axel píše:bude, už sjem s ním domluvený že mi nahraje basu do jedné písničky a zřejmě se pokusíme udělat něco spoluAlcarmo píše:Axel: Vidím, že jsi ve spojení s Cassusem (mr.psychadelic), bude z toho něco? Řekl bych, že to tady bude zajímat víc lidí než jen mě.to jsou ty moje známosti
Posílal mi ho když jsem začínal a chtěl jsem se naučit slapovat. Celý DVD od Scheuflera mě ten základ nenaučilo a on mi napsal pár slov a bylo:D
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jooo, to je klasika xDxD to jsem sledoval když to bylo ještě víceméně čerstvé. on je moc dobrej a vzhledem k tomu jak podobný máme vkus (tzn posloucháme tu samou hudbu) mě dost štve že nemáme ještě další dva/tři stejně smýšlející muzikanty a nehrajem spoluAlcarmo píše:Já si vždycky vzpomenu na tohle video http://cz.youtube.com/watch?v=uY-Akx8cTkYDark Axel píše:bude, už sjem s ním domluvený že mi nahraje basu do jedné písničky a zřejmě se pokusíme udělat něco spoluAlcarmo píše:Axel: Vidím, že jsi ve spojení s Cassusem (mr.psychadelic), bude z toho něco? Řekl bych, že to tady bude zajímat víc lidí než jen mě.to jsou ty moje známosti
Posílal mi ho když jsem začínal a chtěl jsem se naučit slapovat. Celý DVD od Scheuflera mě ten základ nenaučilo a on mi napsal pár slov a bylo:D