No, teď nechci kecat, ale ty moduly slouží jenom k úpravám signálu, kdežto ve standardním preampu je potřeba ještě jedna trioda kvůli konci, aspoň u A/B jo.
dlouhovlasac píše:No, teď nechci kecat, ale ty moduly slouží jenom k úpravám signálu, kdežto ve standardním preampu je potřeba ještě jedna trioda kvůli konci, aspoň u A/B jo.
dlouhovlasac píše:No, teď nechci kecat, ale ty moduly slouží jenom k úpravám signálu, kdežto ve standardním preampu je potřeba ještě jedna trioda kvůli konci, aspoň u A/B jo.
no to patri uz ke konci a tu uz v tom kombu ma
Sorry, já to blbě pochopil, myslel jsem, že chce úplně vyměnit preamp... ale stejně mi to přijde dost složitý
no to patri uz ke konci a tu uz v tom kombu ma
Sorry, já to blbě pochopil, myslel jsem, že chce úplně vyměnit preamp... ale stejně mi to přijde dost složitý
Ten modul tam cpát je volovina, ani né tak po elektrické stránce věci jako po mechanické. Navíc za ty peníze ti tak primitivní preampy postaví znalý člověk nejméně dva. A překopávat to kombo, no nevím. Koncové lampy půjdou zaměnit určitě, akorát ti někdo musí přenastavit BIAS. A preamp - záleží jakým způsobem je zkonstruovaný, pokud je to nějaká SMD montáž z linky tak to moc nepůjde, pokud tam jsou klasické součástky, tak nějaké úpravy by asi šly. Ale vzhledem k ceně - tzn. co nejlevnější konstrukci těžko říci, neviděl jsem vnitřek.
No než jsem to dopsal tak jsem si našel a stáhl schema preampu a asi by tam něco překopat šlo. Nečekej ale že ti to bude hrát uplně stejně jako Plexina, to nehraje ani ten Randálmodul.
Nemám nic proti panu Hockemu, ale myslím že u nás je docela dost fakt hodně dobrých a zkušených stavitelů. Přece jenom Hocke dělá kytarové apce nepříliš dlouho a moc referencí jsem zatím teda neslyšál narozdíl od basových aparátů (a to taky zas až taková špička není). Nehledě že plexi je EL34 v konci.