Kabely Warvick
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Kabely Warvick
Nazdar , rozhodl jsem se , že napíšu takové menší posouzení kabelů od warvicku .. konkrétně těchto .. http://kytary.cz/rockcable-by-warwick-k ... 58:0:0:1:0
Hraju už +/- 1,5 roku ... a tyhle kabely používám od samého začátku ... takže .. umí docela slušně přenést signál nicméně jsou to šmejdy! ... Jsou sice levné , ale nic nevydrží .. jakože doma jich mám 5-8 a z toho mi funguje poslední , takže si nezapojím ani všechny efekty .. jakože mám kabel behringer ze setu a ten drží furt takže i když jsou levné , NEBRAT! doporučuji koupit radši dražší , který vydrží ...
Hraju už +/- 1,5 roku ... a tyhle kabely používám od samého začátku ... takže .. umí docela slušně přenést signál nicméně jsou to šmejdy! ... Jsou sice levné , ale nic nevydrží .. jakože doma jich mám 5-8 a z toho mi funguje poslední , takže si nezapojím ani všechny efekty .. jakože mám kabel behringer ze setu a ten drží furt takže i když jsou levné , NEBRAT! doporučuji koupit radši dražší , který vydrží ...
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Navíc tam mají na obou konektorech zkrat, takže nevím, jak to může vůbec fungovat ... 
Napájel jsem si v minulosti na to nový jack, ale potom to nefungovalo, takže jsem napájel i na druhou stránu a ejhle, šlo to. Signál i země byly spájené dohromady.
Napájel jsem si v minulosti na to nový jack, ale potom to nefungovalo, takže jsem napájel i na druhou stránu a ejhle, šlo to. Signál i země byly spájené dohromady.
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 28.12.2008 22:52, celkem upraveno 3 x.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Jj je to tam opravdu hodně blbě udělané ..Adamz Asah píše:Navíc tam mají na obou konektorech zkrat, takže nevím, jak to může vůbec fungovat ...
Napájel jsem si v minulosti na to nový jack, ale potom to nefungovalo, takže jsem napájel i na druhou stránu a ejhle, šlo to. Signál i země byl spjáný dohromady.
náhodou já mám wwcka už asi rok a půl, a ještě jsem s nim neměl problém, ted jsem teda presel o vánocích na PW, ale i tak jsem s tím spokojený, a náš basák to samé. řekl bych že za tu cenu je to dobrá volba
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Re: Kabely Warvick
To je mi ale překvapení, že jeden z nejlevnějších kabelů na trhu je šmejd, díky za posouzení*Twisted.Brother* píše: ... a tyhle kabely používám od samého začátku ... takže .. umí docela slušně přenést signál nicméně jsou to šmejdy!
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
5m kabelu PROEL v metráži za 100,- dva jacky Proel cca za 70,- nebo dva Neutrick za cca 160,- a máte za dvě nebo tři stovky naprosto špičkovej kabel. Takže tohle je moje volba. hotovej kabel jsem si koupil jednou a byl to mimochodem ten Warwick 3m, ale skoro ho nepoužívám.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Proč se mi zdá, že všichni kdo tu chválí Warwick nemaj kapelu, nebo nekoncertujou. Páč při větším zatížený ty kabely jsou honem rychle do háje, Dřív jsem je taky měl, jako první se začne kejvat jack, potom začne blbnout, nekonec se musí stejně přepájet. Jsou to nahovno kabely. Kupte si jeden pořádnej a ušetříte.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::