Ztrata zvuku

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Lorin
Kontaktovat uživatele:

Ztrata zvuku

Příspěvek od Lorin »

Zdravicko, mam problem se svym aparatem Randall RH 150 G3 a reproboxem od Randallu. Kdyz to mam ohuleny na 50% a vic volume pri nekterejch pasazich se mi uplne kompletne ztrati zvuk.

Priklad: hraju nabeh na solo, vibrato na jedny strune a najednou ticho, zadnej sum uplne hluchy, par vterin do toho muzu mlatit jak chci a nevyda to ani hlasku a pak se to opet chytne.

Tenhle problem jsem vypozoroval jen na OD kanalu (na obou modech). V efektovy smycce mam bypassnutou akorat jednu krabicku to si myslim ze by nemelo mit vliv. Napada me jestli za to nemuze ten propojovaci kabel mezi hlavou a bednou jak tu kdosi psal nize, nebo jestli nahodu nemuze bejt problem v pomeru tech Sweepu co tam jsou (presne nechapu co konkretne delaj), pripadne jestli neni problem nekde jinde. Jsem vdecnej za cokoli konstruktivniho :-)

BTW: kabelem to neni to sem testoval a kytarou taky ne, protoze v jinejch aparatech to nedela.
r0nn!e

Re: Ztrata zvuku

Příspěvek od r0nn!e »

Zkontroluj síťovej kabel.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

asi by si všim, kdyby se mu to vyplo... můj názor...
V randálech se nevyznám, al pokud je to lampa, možnost s propojovákem bych vyškrt... konec konců není tak těžké s to ověřit výměnou kabelu. podle mne ti to tam někdy pude občas do země... proč nevím...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

pololampa. Jestli to není kabelem, nebo kytarou, tak mě napadá snad asi jen nějaký fatal error v tranzistorové části..
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

no, možná by to mohlo být i elektronkou, tušim že u těhle hybridů je čistej kanál jenom tranzistorovej a lampa je až na zkreslenejch kanálech.
Dubla
last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dubla »

Přesně tohle mi dělala moje V33 když nebyla jedna z lamp v preampu uplně domáčklá do patice.
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6
* home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
filcek
Bandzone: http://bandzone.cz/bombatolcser
Bydliště: Kousek od Brna v jedné takové krásné vesničce jménem Blučina
Kontaktovat uživatele:

Re: Ztrata zvuku

Příspěvek od filcek »

Zdarec tak poprvé sem to vyměnil kus za kus měl sem strach aby mi neměnili aji tu bednu protože sem to koupil spolu jako kdyby v saďe ale nakonec ještě že tak tá bedna je skvělá Vintage 30 4x no zdarec.(budu pokračovat dál ) samozdřejmě že aji ten novej kus dělal uplně to samí od 0 až 6 volume hrálo 6-7,5 ee nic vypínalo 8-10 hrálo uplně to samí jak u tebe tak sem se nasral dal sem to ke kořeňovi kterej opravuje komba zesáky atd.A teď se podrž..hodili sme to na měřák napíchli na to odpory a položili na dřevjený podložky ten zesák tam kde to vypínalo šahal až na 250watú ty dřevjený podložky byly propálený takže ten zesák je tak předimenzovanej že kdyby to nevypínalo tak ti to vypálí všechny čtyři repráky .Takže teď to mám doma a musim s tim vodehrát celej červen koncíky ale v červenci nic nemáme tak to k němu dám zpátky a von tu pojistku upraví taky aby nespínala a před zesák hodí tak aby pouštěl fakt 150 W a nebo tu pojistku vyrve a já si budu muset koupi ještě jednu bednu .Tak takhle to je s tady s těmi zesáky . :wink:
kytara:Washbern x-10
krbička:Digitech grunge distortion
kombo:Laney lxd 120w 2x12''
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“