poradíte mi, prosím? Nefungují první a poslední klávesy

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
vichrice

poradíte mi, prosím? Nefungují první a poslední klávesy

Příspěvek od vichrice »

Zdravím vás a moc prosím, koupila jsem na inzerát v Aukru Klávesy ELLEG-5489, ale po rozbalení jsem zjistila, že nefunguje prvních 8 a poslední 4 bílé klávesy+samozřejmě černé, které jsou u nich-nechce se mi věřit, že by byly až takhle moc rozbité, jsou jen rok staré a vypadají opravdu dobře....spíš, jestli v tom není nějaký háček-něco vypnuté, nebo naprogramované, aby nehráli? Nerozumím tomu, nikdy jsem na klávesy nehrála, měl by to být dárek pod stromek pro bráchu, tak mu je nechci dát nefunkční-PORADÍTE PROSÍM? :(
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

No, tak v tom případě to asi fakt bude rozbité, nechci být nositelem špatných zpráv, ale nechala ses asi ošálit a koupila si špatný výrobek.
Klávesy za 1900 většinou nejsou programovatelné. Ale kdo ví, dej to nějakému opravářovi co tomu rozumí, a on ti řekne.

Přeju hodně štěstí
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
vichrice

děkuji

Příspěvek od vichrice »

hmmmm, přesto, děkuji za odpověď :cry:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Je ta začka těch klávces co jsi tu napsala opravdu dobře? Ani google nic o takovém modelu neví. Což už je s podivem. Určitě by se od toho dal najít manuál. A tam by to mohlo být. Osobně si mylsím, že bude problém v tom to někde akorát zapnout. Zdá se mi divný, že by nefungovaly zrovna jenom krajní klávesy. :-) takže bych hlavu zatím nevěšel.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
vichrice

Odpověď.

Příspěvek od vichrice »

Ano, značka je správná, proč ti to google nenašel nevím-mrkni na odkaz http://kytary.cz/elleg-jce-5489/94337/?SE4706:0:0:1:0 tak to jsou ony....bohužel opravdu nefungují, ale již na to koukal kdo mohla nikdo nic nevykoukal-poslala jsem je zpět, děkuju za reakci... :)
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“