Zdravím, už nějaký ten čas hraju na akustiku a teď se porozhlédám po mé první elektrice. Měl by to být stratocaster. V této cenové relaci bych volil asi Squier. Vytipoval jsem si tyto tři:
Chtěl bych se zeptat, co je to Indický cedr? Kytaru z takového dřeva jsem ještě nikde neviděl. A potom jaký je rozdíl mezi těmi dvěma kytarami Classic vibe? Jo a ta první je z jedle.....to jsem taky ještě na žádné kytaře neviděl. Tak jestli s nimi máte někdo nějaké zkušenosti, tak předem díky za ohlasy.
ano 50' vibe je dobrá, ale příjde mi, že tato série už od výroby smrdí a nevím čím. Hrál sem i na to tele a taky smrdělo. Prostě z ní vanul divnej odér. Vyčichne a je to super kytara.
60'Rock_N'_Roll píše:ano 50' vibe je dobrá, ale příjde mi, že tato série už od výroby smrdí a nevím čím. Hrál sem i na to tele a taky smrdělo. Prostě z ní vanul divnej odér. Vyčichne a je to super kytara.
Čínský fines lepidlo?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
tak pozor... i ta druha je z olse a ne z jedle. opet chybny preklad na kytarach. no to se stava... pri obrovskem mnozstvi zbozi je to asi nemozne mit vsechno bezchybne.. ale priste spis doporucuju mrknout na ofiko web vyrobce.
pokud se ti libi druha, tak neni co resit. je taky z olse, takze klasika
do te prvni bych osobne nesel. do te druhe a treti jo
fildak: Já osobně bych radši přišetřil a koupil 5W lampu, taky si jí zrovna kupuju. Ale bylo by to bez zkreslení, pravděpodobně jenom na doma, navíc náklady za krabky... takže si radši kup to co chceš ty
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
doporučím koupit si nějakou malou lampu tak za 6 +-, za 4 nějakýho strata a sehnat si peníze na snímače.
Ale chápu, že chceš pěknou kytaru, já to udělal stejnak. Ale zkušený kytarista ty poradí, že hlavní je mít trochu dobrý kombo, když máš nějaký chrchlák tak tě nespasí ani Custom shop Fender. Naproti tomu i levná kytara bude se solidníma snímačema hrát velice příjemně, pokud to píchneš do nějaké té lampičky. Já ti doporučuju kup si levnější kytaru
Edit : J8 bych to viděl na nějakého Valvetronixe od Voxu nebo třeba todleto : http://kytary.cz/fender-vibro-champ-xd/ ... 64:0:0:1:0 pár lidí to tady má, tak ti kdyžtka poradí, Maples má pokud se nepletu super champ XD
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
ou :-O až budu chtít strata na fendera asi nebudu mít peníze, ale tenhle squier bude můj! nádherná kytara
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25