Aparáty ESH

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

upřímně - tady platíš za práci jednoho člověka (mnohdy), kdežto tam celou firmu. to je o hodně více lidí, kteří makají a dostávají za to peníze. Jestli to samé jako lidí 10 (např) shrábne jeden člověk, je to vcelku hmm... zajímavé

na druhou stranu se musí uznat, že tyhle ruční aparáty nejsou velkovýroba, je to "exkluzivní" zboží takže věřím, že se najdou lidi, kteří s tou cenou budou spokojení a nic jim divné nepřijde
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Dark Axel píše:upřímně - tady platíš za práci jednoho člověka (mnohdy), kdežto tam celou firmu. to je o hodně více lidí, kteří makají a dostávají za to peníze. Jestli to samé jako lidí 10 (např) shrábne jeden člověk, je to vcelku hmm... zajímavé

na druhou stranu se musí uznat, že tyhle ruční aparáty nejsou velkovýroba, je to "exkluzivní" zboží takže věřím, že se najdou lidi, kteří s tou cenou budou spokojení a nic jim divné nepřijde
ale zase víc lidí vyrobí více výrobnků. Já bych řekl, že naopak ESH má mneši efektivitu, protože určitě nemá takové vybavní jkao pásová výroba...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
nity

Příspěvek od nity »

jo s tou efektivitou souhlasim..von postavi jeden, kdezto jinde treba 100...ale stejne, az na to bude hrat mettalica, rammstein, zakk nebo kdokoliv znamej tak to budu uznavat, jinak je to pro me furt neco pro toho kdo nema na original

myslete si o me ze nemam rozhled a tak, ale tenhle svuj nazor si jedu uz dlouho a menit ho nechci..

jinak pokud ta normalni hlava stoji do 30 klacku tak to je podle me gut, ale jak sem psal 50-60 je moc
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, okolo těch 30 mi to taky připadá v pohodě :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
termyx

Příspěvek od termyx »

ESH CATR 29k a hraje jako ďas :twisted:
to a to a za chvíli zas tohle
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Slyšel jsem ESH serii 2000... Kytarista ze zábavové skupiny v Jeseníku ho má... S tím LPéčkem nádhernej zvuk :) Se stratem určo taky .)
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

hral jsem na 2000 a zvuk naprosto luxusni... ale porad mi prijde ze s tou cenou to mate nejak premrsteny...na bazaru se prodavala 50W verze za 13000. a to je myslim cena hodne solidni, sam mam na tu hlavu zalusk.o
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
DirX

Příspěvek od DirX »

kebr-khc píše:hral jsem na 2000 a zvuk naprosto luxusni... ale porad mi prijde ze s tou cenou to mate nejak premrsteny...na bazaru se prodavala 50W verze za 13000. a to je myslim cena hodne solidni, sam mam na tu hlavu zalusk.o
Jo cena to byla solidní ale model z roku 200 zhruba ty nové sou zvukově dleko vymakanějí a vzhled je taky dražší....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“