třeba takové NITRO s KT88 v konci...
anebo Quick Rod s přepínáním Gears (1st - Hot Rod Plexi, 2nd - Hot Rod 800, 3rd - Super Hot Rod 800)
Mě se to právě nelíbí. Vypadá to trapně. Nevim nikde jinde se mi tuty pláty nelíbí, než na mese, zbytek mi přijde jako trapná napodobeninaDirX píše:Kua to vypadá hustě![]()
Takové JMp s rectifierm:D
to jo nebyt mesy tak to nikdo nemá...zatím se mi nejvíc líbí ten FAME....afektband píše:Mě se to právě nelíbí. Vypadá to trapně. Nevim nikde jinde se mi tuty pláty nelíbí, než na mese, zbytek mi přijde jako trapná napodobeninaDirX píše:Kua to vypadá hustě![]()
Takové JMp s rectifierm:D
Ty jsou hodně pěkný. 7x12AX7 nemá ani triaxisDirX píše:http://www.diamondamplification.com/ tohle sem ted našel úplně náhodou!
tak to je brutální apec, to čemu já říkám otální distortion je prvním kanálu na crunch
nahore mas odkaz, ta silene dlouha zvracenost.. stoji to par supek v porovnani s MBSaul píše:ty vole, kde se to prodává??? že bych mesu odsunul na druhou kolej? Tohle vypadá na těžkej masakr!
jen aby to víno jak říkáš, nebylo krabicové....Dark Axel píše: tak to je neznámá firma vyrábějící aparáty jak víno