Ahoj, casem bych rad koupil na uceni se nejakou kytaru s FR, nechci neco ultralevnyho (treba u nas v nachode v bazaru shark za 3000) a tak bych byl rad, kdyby tu nekdo napsal zkusenosti s kytaram cca okolo 6000,-
Kytaru asi (jestli vůbec) budu kupovat asi az v unoru a docela se mi zalibila ESP M100
Karel55 píše:Zdar. Kytary s FR za 6000 nebudou zrovna to pravé. Budou se rozlaďovat. Zkus bazar....
toho se taky bojim, ale neco mi rika, ze SNAD ty LTD za tu cenu budou aspon k necemu (v porovnani s ibanezem) a zahranicni zkusenosti taky nejsou spatny.... ale vic nereknu
kámoš si teď k vánocům kupoval AXL Fireax... nevim jak to bude vypadat po pár měsících, ale teď sme si byli zajamovat a asi za 5 hodin hraní nebyla prakticky rozladěná...
Sadam.S píše:kámoš si teď k vánocům kupoval AXL Fireax... nevim jak to bude vypadat po pár měsících, ale teď sme si byli zajamovat a asi za 5 hodin hraní nebyla prakticky rozladěná...
hrál jsi někdy (v nedávné době) na kytaru za takovou cenu? Asi ne. Normálně leť a nějaký kytary si vyzkoušej. Když máš zkušenost s Gibsonem, tak uvidíš jak tě kytara za 7 000 s FR znechutí, rozmyslíš si to a budeš šetřit na kytaru za 20
No já jsem tenhle problém taky řešil. Hrál jsem na kámošovu Ibanezku GRG 270B a bylo to otřesný. Tak jsem si rovnou našetřil na starou Kramerku s originálním FR (což je jistota) a Duncanama... Kameny u těchto starších kytar bývají v různým stavu, ale měl jsem štěstí, ty původní jsou jako nový... Můj názor je levný tremola nebrat. Hlavně ty od Ibanez. Fender prodává levný kytary pod Squierem, Gibson pod Epiphone, ale Ibanez nic takovýho nemá (mimo toho nejhoršího s označením Gio), takže si pod slušnou značkou prodává co chce. U Ibanezek je lehký se spálit.
kluci to ja vsecko vim, samo, ze to musim zkusit, ale to bych musel jet nekam do PHY a tam nevim kdy se dostanu, ano, nejlepsi by byl bazarovej kramer ci jackson, budu po tom koukat Ja jen, ze ten esp ltd ve me vzbuzoval docela nadeje a co ja vim, treba je dobrej, ale to tu u nas v krame nemaj :/
hele, já bych prostě nižší řadu než 200 (resp.250,251) nedoporučil. Jedinou výjímkou je, když je někdo student a nemá ani výhled, že bude mít víc peněz. Pak doporučuji M50, protože je teď za vynikající cenu. Jinak každý musí vědět, že to je jen o trochu lepší nástroj (z toho slova mě bolí huba) než Stagg a další kytary za tuhle cenu. Fakt se na to buď 1) vybodni a sleduj bazar nebo 2) vybodni a šetři na lepší. Vyplatí se ti to.
Saul píše:hele, já bych prostě nižší řadu než 200 (resp.250,251) nedoporučil. Jedinou výjímkou je, když je někdo student a nemá ani výhled, že bude mít víc peněz. Pak doporučuji M50, protože je teď za vynikající cenu. Jinak každý musí vědět, že to je jen o trochu lepší nástroj (z toho slova mě bolí huba) než Stagg a další kytary za tuhle cenu. Fakt se na to buď 1) vybodni a sleduj bazar nebo 2) vybodni a šetři na lepší. Vyplatí se ti to.
no dobry, dyk proto se tu ptam, to teda radsi pockam