tak sem se dívala po netu a wilkinson dělá modern type bridge se stejnýma rozměrama jako classic, takže ten by tam sedět měl, má tam i ty čtyři díry, všechno stejně, ale fakt nevím jestli se tu někde prodávají
EDIT: u thomanna sem našla toto http://www.thomann.de/at/goeldo_tlbruecke_hw48c.htm taky nevypadá marně
par problemu s telecastrem
Pravidla fóra
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
Po vymene snimace a pripadne te kobyly budes mit o dost lepsi kytaru nez je ta Deryck...budes mit kvalitnejsi sniamc, pokud jsem cetl dobre o SD ci Dimarzio...a navic tam budes mit i dalsi snimace, coz mas univerzalnost...
PS: Ten HB u krku, to je nejaky jiny druh miniHb s krytem? Vypada to jako neco miniHB a kalsickym HB...
PS: Ten HB u krku, to je nejaky jiny druh miniHb s krytem? Vypada to jako neco miniHB a kalsickym HB...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je klasický mini HB, často se to zaměňuje s Hot Railama, což jsou HB v SC formátu, tohle ovšem ne. Mini HB mají třeba Firebidy, některé LP Deluxe, Epiphone Crestwood atd.Mylann píše:Po vymene snimace a pripadne te kobyly budes mit o dost lepsi kytaru nez je ta Deryck...budes mit kvalitnejsi sniamc, pokud jsem cetl dobre o SD ci Dimarzio...a navic tam budes mit i dalsi snimace, coz mas univerzalnost...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
caroline: ty si poklad, kdybys jeste na neco narazila tak dej vedet.. dvacet euro je dost.. a ja tam hlavne nic neobednaval a nemam ani master card, tak nevim jestli je nejaka sance si to vubec koupit..
s tim humbacem to je jak psal joey:) btw ted sem menil struny a kouknul sem se i pod pickguard a kobylku a to misto na normalni humbac tam neni, do dreva zasahovat nechci, takze mi asi zbejva vazne jen ten minihumbac. jo co jeste moc nepobiram, tak ze tam byl jeden drat z toho singlu normalne napajenej, a pak jeden co jakoby na volno.. zejtra sem hodim fotky, to bude nazornejsi
s tim humbacem to je jak psal joey:) btw ted sem menil struny a kouknul sem se i pod pickguard a kobylku a to misto na normalni humbac tam neni, do dreva zasahovat nechci, takze mi asi zbejva vazne jen ten minihumbac. jo co jeste moc nepobiram, tak ze tam byl jeden drat z toho singlu normalne napajenej, a pak jeden co jakoby na volno.. zejtra sem hodim fotky, to bude nazornejsi
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m
Ouuu...Takze HB ve velikosti singlu neni miniHB???Joey píše:Tohle je klasický mini HB, často se to zaměňuje s Hot Railama, což jsou HB v SC formátu, tohle ovšem ne. Mini HB mají třeba Firebidy, některé LP Deluxe, Epiphone Crestwood atd.Mylann píše:Po vymene snimace a pripadne te kobyly budes mit o dost lepsi kytaru nez je ta Deryck...budes mit kvalitnejsi sniamc, pokud jsem cetl dobre o SD ci Dimarzio...a navic tam budes mit i dalsi snimace, coz mas univerzalnost...
PS: Ten HB u krku, to je nejaky jiny druh miniHb s krytem? Vypada to jako neco miniHB a kalsickym HB....
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
HB ve velikosti single neni miniHB, ale uz se to zazilo a kazdej tomu tak rika.. miniHB je to co mam ja, tj velikosti neco mezi beznym humbacem a singlem;)
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: