Jak sundat puvodni plastove Tulip Keystone

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
AlaRichie
Kontaktovat uživatele:

Jak sundat puvodni plastove Tulip Keystone

Příspěvek od AlaRichie »

Ahoj, potrebuji ¨pomoct, potreboval bych sundat puvodni plastove koliky z ladici mechaniky u LP a vymenit je za nove, muzete mi poradit, jak nejsetrneji je sundat?... jsou tam nejspis vlepene na ladici tycku, ale nechci poskodit ladici mechaniku nejakym nesetrnym a nasilnym sundavanim... Nemate s tim nekdo zkusenosti- nahrati, atd?... Dekuji
Have a nice day
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Proč to chceš dělat ? Kvůli barvě, máš ty šedozelený jo :wink:

Dolů to půjde, ale bál bych se , že ty nový tam nebudou držet..
I´m wheels... movin´wheels
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak sundat puvodni plastove Tulip Keystone

Příspěvek od eugeene »

AlaRichie píše:Ahoj, potrebuji ¨pomoct, potreboval bych sundat puvodni plastove koliky z ladici mechaniky u LP a vymenit je za nove, muzete mi poradit, jak nejsetrneji je sundat?... jsou tam nejspis vlepene na ladici tycku, ale nechci poskodit ladici mechaniku nejakym nesetrnym a nasilnym sundavanim... Nemate s tim nekdo zkusenosti- nahrati, atd?... Dekuji

no voni tam nejsou vlepeny, ale je to delany tak, ze ta tycka ma takovy vystupy a ty sou zapláclý do toho plastu, takze tam novy nenacpes..
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Vymen jedine cele mechaniky...Rovnou to prospeje...
AlaRichie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlaRichie »

no me uz prisly ty Gibsonacky kremovy a ty maj normalni diru... na tech nazelenalejch jsem se dival proti svetlu a ta tycka tam neni uplne zarazena- tak do poloviny te diry a myslim, ze neni nijak tvarovana, je normalne zakoncena, zadne vystupy atd tam nejsou, takze myslim, ze s vymenou za ty kremove problem nebude... jen jak je sundat :(... Jinak na hre to samozrejme nic neresi, jen LP ve Flamed Iced tea a vse kosmeticky vyrovnane, jen ty koliky jsou jak pest na oko, takze proto jsem se rozhodl pro tu vymenu... a cele mechaniky jsem neobjednaval, jen ty plastove kolicky, nebot tam je Wilkinson a ta je podle me solidni a za druhe, uz by to celkem lezlo do penez :( Jinak diky, piste dal :)
Have a nice day
kubog

Příspěvek od kubog »

Dať dole mechaniky, teplovzdušnou pištolou vyťiahnuť pôvodné, do nových dať trocha sekundového lepidla a nasadiť na mechaniky?
AlaRichie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlaRichie »

To by slo, ale bojim se, abych tou teplotou nezmenily barvy ty tycky... preci jen jde nejspis o nejake slitiny a pusobenim tepla se mohou zmodrat, zcernat... podle toho, z ceho jsou :(... jde mi ted o to, vyresit to co nejsetrneji, abyc neznicil ty puvodni, kdyby mi slo jen o to nasadit tam nove, tak vezmu kleste a rozstipnu ty puvodni, ale znicit je nechci... ikdyz mozna to bude nejrychlejsi zpusob :)
Have a nice day
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

určitě bych sundal ceé mechaniky z kytary, pak plastový tulip do vařící vody a sundat s hadrem v ruce. Kov zmodrat nemůže, to bys musel žhavit na stovky stupňů. Horkovzdušná pistoje by ti při neopatrném ohřívání mohla otavit až popálit hrany kolíků, nehledě na nebezpečí pro lak kytary. Pak napiš jak to dopadlo.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“