dík
materiál na pickguard
materiál na pickguard
kucí nevíte, kde by se dal sehnat materiál na výrobu pickguardu u nás? Našel jsem jenom odkazy na zahraničí 
dík
dík
leda sollerguitars.com slovensko neni daleko, nebo jurkovic mi kdysi delal za 300 pickguard na tom delonge strat, takze ten to asi taky ma...
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Smrťokvítek píše:jj sollerguitars.com je sice slovensko ale objednáš, dojde ti faktura, zaplatíš normálně peníze na účet v českých korunách a do týdne to máš doma.
A pošta je 80kč, což je na dnešní poměry dobrá cena.
http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=11
nechce se mi verit tem cenam???
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak řikaš,ješte rano v 8.00 byly všechny veci no "zadarmo"....ja sam objednal 3ks http://www.sollerguitars.com/obchod/ind ... ategori=14 tady toho:MM 7 027105kubog píše:Včera mal ešte ceny naopak. Chyba sa vloudila gitary za 1000sk aka 33 eur, nordstrandy snímače za 3 eurá a takSmrťokvítek píše:maf: nevím co myslíš.![]()
Jestli myslíš, že ty pickguardy jsou drahé tak máš pravdu. Za kus plastu je to docela pálka.
cena byla panové....39,28euro!!!!
takže jsem nelenil a poslal jsem penize na učet pana Sivcaka... v 9.30 se na webu objevilo oznameni že eshop je v dobe 5.1-6.1 z tech.duvodu zastaven a vsechny objednavky jsou storno
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele: