KUSTOM - Deep End 410?

Baskytarová aparatura ...
ywwo

KUSTOM - Deep End 410?

Příspěvek od ywwo »

Ahoj lidi, potrebuju poradit. Uvažoval jsem o nějaké bedně, jelikož jsem teď zprovoznil zesilovač Tesla music 130. Četl jsem si ale přízpěvky o bednach BEHRINGER a všeci skoro řikaj že na h***o. Tak jsem se chtěl zeptat jake mate někdo zkušenosti s timhle "KUSTOM - Deep End 410" http://kytary.cz/kustom-deep-end-410/98 ... 40:0:0:1:0 .To znamená : Jak to hraje, co to vydrží. atd atd. Jinak jsem se chtěl ještě zeptat. Když mám ten zesilovač tesla music 130, a vzadu je napsané u každého z dvou výstupů 8 a 15 OHM. To znamená že je jedno jestli do toho pichnu 8 nebo 15 ohm bednu? nebo je kazda zdirka na jiny odpor. JSem amater a v tomhle se fakt nevyznam, Tak diky za kazdou radu. Jo jinak jsem baskytarista.
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

O tehle bedne uz bylo zalozeno forum. (je dobra, rozhodne lepsi jak Behringry) jinak se mrkni do dalsich for o tom jak se ma co zapojovat vsechno je tady uz napsane.
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No dobry, ja jsem si to tu zhruba procetl. Ale asi bych jen chtel vedet, jestli ma proste nekdo konkretni zkusenost se zpojenim tesla music 130, a jaky box (jaky odpor) k tomu zvolil. Jinka za toho kustoma dik, asi do neho pujdu jeslti mi to teda k tomu zesaku padne. Toho behringra uz jsem skoro objednal, nez jsem nasel tohle forum, kde ho totalne rozmluvili.
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

asi to bude lepší, než Behringer, ale zarazilo mě, že horna nejde vypnout....
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No vidis parada, taky nazor. Tohle jsem vubec nevedel. No snad ta horna nema nejaky hnus zvuk ,abych ji vypnout nikdy nepotrebnoval :-)
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

tak ji z tama vymlatis:) Treba kladivem:D ale ne:) za ty penizky to stoji:)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ok,,,dam na Vas chlapi,,,nerikam ze koupim kdo vi co, ale chtel bych aby to aspon vydrzelo, kdyz uz to nebude dokonale,,a ne ze se mi to rozleti jak behringer. To uz bych si treba radci pockal, pridal si a koupil neco lepsiho. Ale jak na toho kustoma nejsou kdo vi jake stiznosti,,tak proc ne. 8)
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

No vidis:) Pak napis jak to hraje:) Zatiim:)
A chuť do hry...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

hele nechci nic rikat ale kdybys nekde na bazaru nasel behringer s Jensenama tak ten zvuk ti bude stacit a mas to za pul ceny...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

MrB14ck píše:hele nechci nic rikat ale kdybys nekde na bazaru nasel behringer s Jensenama tak ten zvuk ti bude stacit a mas to za pul ceny...
Tím si nejsem tak jist...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

jestli tady sirim nejaky famy tak se omlouvam ale kamos ted koupil beringra z jensenama za 2600 z bazaru...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Nejsem asi uplne v obraze,,,ale predpokladam ze tema jensenama myslis nejake repraky,,ktere se tama si davaly driv pred tim nez tam zacli strkat ty svoje behringerovske nekvalitni repraky,,mam pravdu??jako driv byly ty behringery o necem jinem?ze kdybych sehnal stary s tema jensenama,tak to bude hrat o 100% lip jo?
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

ywwo píše:Nejsem asi uplne v obraze,,,ale predpokladam ze tema jensenama myslis nejake repraky,,ktere se tama si davaly driv pred tim nez tam zacli strkat ty svoje behringerovske nekvalitni repraky,,mam pravdu??jako driv byly ty behringery o necem jinem?ze kdybych sehnal stary s tema jensenama,tak to bude hrat o 100% lip jo?
jasne mel sem namysli starsi reproduktory jensen (ted tam davaj myslim bugery)
jako tomu kustomu se to nevyrovna...
ale zvuk bych rek ze je o dost lepsi jak novy behringer(ciste subektivni nazor)...
jak sem rek ta tesla je dobrej sumak takze rozdil bych rek ze nepoznas ale jestli chces investici do budoucna tak ber toho kustoma...

PS:jestli placam kraviny tak me nekdo opravte sem spis prez kytary...
www.black-audio.net
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ono me jen zarazi,ze ten kustom stoji jen 5500,a pritom jsem na neho neslyslel krive slovo.Pritom ma 4 repraky desitky.Asi to nebude mit kdo vi jaky zvuk,ale myslim ze kdyz to bude hlavne hlasite,tak nejaky rozumny zvuk snad uz nejak nahonim.
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Tak kravál to bude toho se bát nemusíš 4x10" repro už slušnej tlak udělá. Kvality se fakt bát nemusíš za svoji cenu je to snad nejlepší box co se dá sehnat. Jestli nemáš na rozhazování a přesto chceš kvalitu jdi do něj. Za ty peníze bys sehnal leda něco bazarového a tam zas nevíš, jak se k tomu předchozí majitel choval.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Tak parada, uz jsem na neho tak nalomeny, ze do neho asi jdu. Mozna jeste jedna vec. NEvite nekdo jak jsou dobre ty Kustom repro. Zajimal me rozdil mezi touhle bednou a jinymi bednami kustom. Vsiml jsem si, ze v ostatnich jsou repraky US eminence cosi, a v tehle jsou repraky KUSTOM. Nebude prave v tom ten zadrhel?
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Já mám třeba v kombu Kustom Celestion (alespoň je to tam napsaný), u těch silnějších aparátů je většinou Eminence (ta se často používá i když si někdo staví boxy sám). Osobně bych se ale nechal odradit tím, že bude na reprákach napsáno Kustom místo Eminence nebo Celestion. Neznamená to totiž, že nebudou hrát dobře. Jako příklad ti dám studiové monitory co používám doma, jsou od Behringeru (B2031P) a výrobky Behringer jsou nejen tady na foru nenáviděné. Já jsem však plně spokojen a zatím všichni co si je poslechli byli taky. Tím chci jenom říct, že značka nic neznamená, vždycky je to o konkrétním produktu. Takže žádný strach.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
garde

Příspěvek od garde »

......keď sa pozriem na hmotnosť boxu Deep End 410 čo je 27kg.......a pozriem na iné 410 napríklad Warwick 31 - 41kg podľa typu, Laney 31kg a všetky ostatné sú okolo 40kg ako GK, Hartke.....tak si myslím že ani materiál tej bedne nie je taký aby to vydržala a ani magnety reprákov nie sú nadimenzované na uvedený výkon.....a okrem toho lezie z toho dosť zahuhlaný nekonkrétny zvuk......
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Hlavně si rozmysli,co pak dál.K té studiosolce 130w by ti stačila i nějaká bedýnka z bazaru do 3t a do budoucna si raděj našetři na slušný aparátek.Ceny jdou pěkně dolu a třeba tohle stávalo dřív hodně moc a ted je to podle mě vzhledem ke kvalitě za babku. http://kytary.cz/gallien-krueger-bi-amp ... 87:0:0:1:0
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

na tymto Galienom tiez rozmyslam (ked budema mat kapelu:D).vraj u to dobre komba s velkym vykonom (aj ked to ma len 2X10) a GK je uz velka znacka.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“