A kdo mě chce přesvědčit o opaku, klidně může. Já se dobré hudbě nebráním.
SLASH
GUNS N ROSES DVD
Ahoj vsichni,
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GUNS N ROSES DVD
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nebudu tvrdit jak je Slash nejlepší kytarista, určitě sou i větší magoři, ale nic to nemění na tom, že je to největší BOREC. Nejvíc mě dostává v klipu November rain, jak vyjde z toho kostela a uprostřed ničeho hraje to sólo. A jeho vlasy, že mu do xichtu nevidíte, jenom vykukuje cigáro...prostě mazák jak svině. A ještě jak hraje (nebo hrával) vožralej jak motyka, to už mi hlava nebere.
Slash je prostě frajer.
Slash je prostě frajer.
strasne moc se mi libi jeho solo v Sweet child of mine
us bych se ho chtel konecne naucit no
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- lukas sterovsky
Guns N' Roses
Hele, proč většina čechů píše GnR, Gn'R a pod..co je těžkýho pochopit na tom, že zkratka Guns N' Roses je prostě GN'R?
K tématu, Slash je důvod proč sem začal hrát na kytaru...
Re: Guns N' Roses
Tak teď se mi obrátil život naruby...lukas sterovsky píše:Hele, proč většina čechů píše GnR, Gn'R a pod..co je těžkýho pochopit na tom, že zkratka Guns N' Roses je prostě GN'R?
- lukas sterovsky
Re:
Jak víš, že to bylo v Tokyu?jenda píše:A navíc je to takovej kousek že před koncertem v Tokiu se sjel a vožral že nemohl chodit. Tak ho dotáhli na podium dali mu do živejch kytaru a on odehral celej koncert. Pak ho odvezli do špitálu)))
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jsme na tom stejněB.Mikey píše:Tak teď se mi obrátil život naruby...lukas sterovsky píše:Hele, proč většina čechů píše GnR, Gn'R a pod..co je těžkýho pochopit na tom, že zkratka Guns N' Roses je prostě GN'R?
- lukas sterovsky
No, ale fakt je to hrůza, nikdo normální taky nepíše Matallica, nebo co já vím, tak proč se nemůžou i Guns psát normálně...Wocass píše:Jsme na tom stejněB.Mikey píše:Tak teď se mi obrátil život naruby...lukas sterovsky píše:Hele, proč většina čechů píše GnR, Gn'R a pod..co je těžkýho pochopit na tom, že zkratka Guns N' Roses je prostě GN'R?![]()
Re:
Teď sem viděl zajímavý video,když Black Yed Peas dělali předkapelu U2 a jako hosta měli Slashe a dali Sweet child o mine,jinak to solo je boží stejně jako celá píseň,cca před 10 lety sem to uměl uplně celý jako přes kopírák ,minulej tejden sem to zkoušel a v sole už lítám a nevím,musím si to oživitKORTY píše:strasne moc se mi libi jeho solo v Sweet child of mine
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- lukas sterovsky
Re: SLASH
Nejde o to, že jim říkáš Gáni apod. to je v poho, ale nelíbí se mi různé zkomoleniny jako např. GnR, Guns and Roses, popř. Axel Rose...ale jasný stopWocass píše:Jde o situaci, nemám rád komolení názvů ale taky když se s klukama bavíme občas řeknu guny a růže a né Guns N' Roses. Ale řekl bych, že toto sem nepatří takže stop OT
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: SLASH
Prece lejnu taky rikas h***o... tak ja budu zkracovat gnr jako gnr... krome toho zkratka spravne cesky by opravdu byla GNR, ale v anglictine nekdy byva zvykem spojky v nazvech nechavat i ve zkratkach male, a nevim jak to delaji s tim apostrofem, takze od toho asi GnR a Gn'R...