Takže myslíš, že ten Crate 18W by do paneláku šel aniž bych se s tím nepropadl o jedno patro??qwer píše:fakt me bavi to, jak pred pul rokem bylo 15w lampove kombo dobre tak na hrani nekde ve spajzu a ted vsichni tvrdi, ze je to tak na saskaarenu![]()
Nej kombo na cvičení???
Pravidla fóra
No hele třeba Wohma musel 5W lampový kombíčko prodat, kuli sousedům ..qwer píše:tak to zajdi vyzkouset... ono to jde vzdycky ztlumit... ani 10w trandak asi nebudes mit v panelaku uplne nahlas...
bez do obchodu a vyzkousej co ti zvukove vyhovuje... na nejakou hlasitost nehlasitost bych se moc neohlizel.. vzdyt to neni 100w lampova hlava s fullstackem...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
No jo vyzkoušet, jenže u nás žádnej pořádnej obchod s hudebninama není a když jedu do Prahy tak tam jsou většinou i neochotní, když si chci vyzkoušet jen kytaru. Ale možná jsem jen narazil na špatný obchod.
Ne-e s tranďákem to rozjíždim, ale hraju teda většinou, když sousedi nejsou doma, tedy odpoledne
Ne-e s tranďákem to rozjíždim, ale hraju teda většinou, když sousedi nejsou doma, tedy odpoledne
vsechno jde ztlumit... navic tenhle crate ma gain a master volume... takze z nej dostanes nejake to zkresleni i pri velmi male hlasitosti (coz z tech 5w kombicek bez master volume clovek nedostane nikdy - tam to proste musi hulit)
a s tim tavenim lampy - samozrejme, ze to pak hraje uplne jinak a lip... ale i kdyz lampu ztlumim na uplne minimalni hlasitost, tak mi porad zni daleko lip nez trandak...
a s tim tavenim lampy - samozrejme, ze to pak hraje uplne jinak a lip... ale i kdyz lampu ztlumim na uplne minimalni hlasitost, tak mi porad zni daleko lip nez trandak...
čéče začínáš mi vlejvat novej impuls do žilqwer píše:vsechno jde ztlumit... navic tenhle crate ma gain a master volume... takze z nej dostanes nejake to zkresleni i pri velmi male hlasitosti (coz z tech 5w kombicek bez master volume clovek nedostane nikdy - tam to proste musi hulit)
http://www.pulseonline.com/crate/V18-212CP.jpg
gain je uplne vlevo, level napravo je hlasitost...
jako v hlasitosti toho aparatu bych nevidel sebemensi problem...
spis bych hrotil zvuk a moznosti aparatu... a kolik do nej chci investovat... ale to uz je na jine povidani
stejne si myslim, ze byses mel do nejakych vetsich hudebnin podivat a vybrat si podle usi
jako v hlasitosti toho aparatu bych nevidel sebemensi problem...
spis bych hrotil zvuk a moznosti aparatu... a kolik do nej chci investovat... ale to uz je na jine povidani
stejne si myslim, ze byses mel do nejakych vetsich hudebnin podivat a vybrat si podle usi
Aha, to mě nenapadlo. Díksqwer píše:http://www.pulseonline.com/crate/V18-212CP.jpg
jj asi to by to bylo nejlepší, ale zatím jsem slyšel na tenhle Crate celkem pozitivní reakce, i když je fakt, že každýmu vyhovuje něco jinýho... Ale zase musim brát ohled na cenu, třeba lampu od Marshalla bych si dovolit nemohl ...
Crowley píše:napiš malou recenzi až dorazíTonda píše:Do paneláku - Blackheart Killer Ant , 0.25W![]()
(můj už je na cestě)
taky přemýšlím, že bych pořídil upgrade domácího cvičítka...
Jasně
10kou reprákem ( taky to proženu skrz 12ku v HotRodu a 15ku s tweeterem v basovým aparátu).
Sranda je, že to má jen 12AX7ky - i jako "konec"
I´m wheels... movin´wheels