KUSTOM - Deep End 410?

Baskytarová aparatura ...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No ja jsem si myslel, ze by pak ten kustom stacil i do budoucna, a treba bych ho podporil nejakou jinou bednou s jednim repro 15 treba, abych podporil bassy, a potom bych samozrejme dokoupil jinou hlavu. Jenze ted zas tenhle nazor ze i ten kustom je na pytel. No chtel jsem ho prave i do budoucna. ALe zahledl jsem jeste toto http://kytary.cz/gallien-krueger-basovy ... 89:0:0:1:0 sice nevim ktery z nich to je, asi ten nejmensi,,ale taky by to mohlo byt dobre i pro budoucnost ne?
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

ywwo píše:No ja jsem si myslel, ze by pak ten kustom stacil i do budoucna, a treba bych ho podporil nejakou jinou bednou s jednim repro 15 treba, abych podporil bassy, a potom bych samozrejme dokoupil jinou hlavu. Jenze ted zas tenhle nazor ze i ten kustom je na pytel. No chtel jsem ho prave i do budoucna. ALe zahledl jsem jeste toto http://kytary.cz/gallien-krueger-basovy ... 89:0:0:1:0 sice nevim ktery z nich to je, asi ten nejmensi,,ale taky by to mohlo byt dobre i pro budoucnost ne?
Tak vzhledem k tomu, že je to úplně nejlevnější 4x10 box co jsem kdy viděl tak si myslím, že člověka už rovnou trkne, že to žádná super kvalita nebude. Ten gallien by měl být lepší, ale podle mě jsou stejně ty jejich backlinový boxy nic moc. Zkus přitlačit, za 8k už máš 2x10 box od warwicka a ty prý hrajou slušně, čemuž dost věřím. Případně hartke s hliníkáčema, ale to by stálo za to vyzkoušet, jak se ti líbí ten zvuk. Jestli ti stačí 2x10 tak myslím, že takhle by to šlo.
Mimochodem když koupíš ten kustom tak si musíš uvědomit, že skoro nemáš šanci se toho zbavit, takovýhle box prodáš použitý za hodně málo, koukni na bazar a všimni si, jaká je cena kvalitních použitých reproboxů.
Rozhodně je to do budoucna nevýhodné tohle kupovat, ale zase jsem zastáncem toho, že pokud třeba rozjížíš kapelu a čekalo by se jenom na tebe kdy konečně našetříš na pořádný apec tak je lepší koupit i nějaké provizorium, které vyjde levně. Zase to chce najít balanc v tom, kolik peněz se do toho vyplatí vrážet pro dobrý zvuk když víš že stejně koupíš později něco jiného.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ono kdyz to reknu jednoduse,,,chtel bych za tech 6-7 tisic koupit neco, na cem muzu do budoucna stavet, treba koupit k tomu jinou hlavu, pak jeste jedno velke repro treba a mam slusny apec. Ale rozhodne nepocitam s tim, abych ted neco koupil za chvili setril na neco lepsiho uplne znova, to nema cenu :?
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Jo a jste neco, proc doporucujes u hartke zrovna ty hlinikace?jako jsou lepsi jak papir,nebo vic vydrzi.....?
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Upřímně, za 6-7 tisíc si myslím že moc boxů na kterých by se dalo stavět neseženeš, maximálně to hartke a to je skutečně silně individuální jestli se ti bude líbit. Hodně jsme se tu ohledně toho hádali:)
A proč hliníkáče? Ty papíráky mají imho nic moc zvuk a navíc jsou proslavené tím, jak snadno odcházejí.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No moc jsi me teda nepotesil :-) kdyz bych to uvazovani nad bednou mel vzit z druheho konce,,tak jsem si rikal ze bych si treba pro start koupil nejaky box s jendim reprem. Byl tam jeden hartke za 6500, nejakych 300 wattu, pak jeden kustom jeste uz s jinyma reprakama, pak randall, to vubec ale nevim co je to za znacku. Docela jsi me jeste zarazil s tema pappirvyma hartke,,doted jsem mel za to,,ze hartke at uz je to cokoli je super. No a s tema hlinikacema, jestli se ten zvuk projevuje tak, ze mas proste plech zvuk jak s novyma strunama, to bych docela privital, ale osobne jsem zadny box s hlinikama jeste neslysle,,tak nevim zda do toho jit nebo ne.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Nebo jsem si rikal prisetrit dva tisice, a mel bych hartke 410 s 400 watama a 4 repro 10 palcu. Jenze zas jsou tam ty papirove repraky. A jestli se to nejak kazi, tak mi to za to nestoji.
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Hliník patri do sberu papir do repraku!...... hlinikove bedny nejsou nic moc... maji hodne stredu a zadny basy.... papir je daleko lepsi:) :wink: jinak bedny od Hartke raci vynech:) hlavy jsou na tom daleko liip:) ja newim proc, ale kazdy truhlar Ti rekne ze drevo je lehci nez drevotriska a daleko lip se hodi pro stavbu bedny.... je akustictejsi:) ted bych taky resil dilema... co muze byt lepsi Kust. nebo behringer... oboje vyjde cenove stejne.... ale lepsi bude asi ten Kustom:) ted zalezi na tobe:)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dr.Stein píše:Hliník patri do sberu papir do repraku!...... hlinikove bedny nejsou nic moc... maji hodne stredu a zadny basy.... papir je daleko lepsi:)
Já bych ty hliníkový Hartke uplně nezavrhoval..neříkám že je to kdovíjaký terno, ale jako levnou variantu bych na to přistoupil. Samozřejmě za předpokladu že vyhovuje ten plechovej zvuk.
Papírové hartke radši ne.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Takze nakonec to ma plechovej zvuk. To by bylo fajn, kdybych do toho sel, casem prikoupil nejaky 15 repro box na podporu basu, by mohlo znit dobre, samozrejme pak jeste s dobrou hlavou. Kurec na tohle vsecko abych vyhral ve sportce. :shock:
ywwo

Příspěvek od ywwo »

pro DR. Stein. Ted jsem si cetl jeste predtim fora, a ptal ses na tuhle bednu (Kustom deep 410) taky zes ji chtel koupit?tak nakonec jsi do toho nesel????
ywwo

Příspěvek od ywwo »

http://kytary.cz/nemesis-by-eden-n15rs8 ... 36:0:0:1:0 co byste rekli treba na tohle,,,,,,mel by to smysl?? kvalita, cena, vyhled do budoucna. At to utahne z prehledem zkusebnu potrebuju, treba i mensi klub nebo hospodu.Eden je dobra znacka ne?
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Tak ty rska od nemesis jsou fakt boží. Oproti hartke fakt bomba. Jinak je to jenom patnáctka, takže třeba na slap nic moc, ale třeba Kiwi pokud se nepletu jenom na 15ku hrál dost dlouho, ne?
Jinak k těm hliníkáčům, zas tak špatný to neni, mě se celkem líbí a používá je třeba i Stuart Hamm nebo Victor Bailey a to jsou panečku basáci, je to samozřejmě o tom, že jim ten zvuk sedne, ale je rozdíl mezi tim, když ti nesedí zvuk nebo když je špatnej box.
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Já to vidím tak že koupíš za 8t nějakou bednu a budeš to krmit teslou 130w a stejně nic nevyřešíš.Ten zesilovač je stejně na h.... Možná by bylo rozumější ho zkusit prodat s do začátku si koupit nějaké kombo které slušně hraje,je levné se pozděj dá případně prodat. http://www.hocke.eu/basova-komba/ já mám jen 180w verzi 2*10 uhraješ s tím podiovku klub sál i venek a na zkušebnu a doma super.Není to kazové a případný servis máš .Při tom to není velké.Pak si můžeš v klidu šetřit na aparátek bez kompromisů.No a kdyby ses rozhodoval přece jenom pro tu bednu tak Peavey 4*10 hraje docela slušně a viděl sem tady na bazaru SWR ale je to všechno už kolem10t.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No z te tesly vymanim asi 100 watu nejlip, s ohledem na jeji stari, ale mam k tomu jeste koncovy zesilovac ktery delal nejaky profik doma, z toho bych vybalil tak 400 wattu. Tak jsem uvazoval ze bych si na tesle udelal lampovy zvuk, prohnal to koncakem a do nejake rozumne bedny. Aspon prozatim, nez bych pak koupil nejakou normal hlavu. Samozrejme s tim koncakem bych musel opatrne at nehledam reprak nekde mile daleko potom co bych to prehulil.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ale zas dik az tip, tyhle komba cos poslal vidim poprve, a jsou dost nizke ceny teda.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Alcarmo: Máš naprostou pravdu kámo...ale desítky jsou desítky. Hlavně na ten slap.

milvyk: Nevím jestli máš s Tedlama zkušenosti, ale já si trvám na tom, že jsou to velice dobrý zesáky, poctivej výkon.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ty jo to je ale mazec,,teda jestli plati aj ta cervena cena a ne ta katalogova. To je levne jak prase,,co to je za znacku??vydrzi to neco?
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Ano... chtel jsem ji koupit....melo to byt spolu se zesilovacem Hartke HA 2500 nebo 3500.... on mi totoiz jeden clovek z fora ze neni na zacatek vubec spatna:) ale kdo vii?
je treba si to vyzkouset.... tohle kupovani pres net stoji za backoru...:( nejlepsi je to slyset zahrat si na to a pak neco kupovat:)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Nemusíš se toho vůbec bát,tak kvalitní kombo za ty prachy v krámech nikde nekoupíš.Stojí to zato si tam zajed. :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“