Marshall valvestate 8020 vs ROLAND CUBE X20
Pravidla fóra
Marshall valvestate 8020 vs ROLAND CUBE X20
Dobrý den. Už delší dobu sháním kytarové kombo.Vybral jsem si Roland Cube X20 nebo X30 . Ale teď jsem dostal snad zajímavou nabídku. Kombo Marshall valvestate 8020 - 20w tranzistor + footswitch .... Cena 2700 Kč. Prosím co si o kombu myslíte ? Mám to brát ? Je to lepší než Roland Cube 20X ? Prosím o rychlou odpověď,je to dost aktuální
Děkuju moc
Aha. Takže mám to brát,nebo radši nebrat ?
Teď opravdu nevím,jestli to bude hrát lépe než roland cube X 20 nebo 30
Rolanda x20 bych měl z obchodu za 4000
Prosím ještě to zkuste trošku probrat...Spíš ti co maj zkušenosti nebo ti co tomu rozuměj ... já jsem v tomhle uplnej lajk 
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
tak nevim... ono je to oboje dost neco jineho... roland je proste precpany vychytavkama, ten marshall je takove jednoduche cvicitko, ktere toho moc nenabidne a navic si ani nemyslim, ze v tomhle pripade bude kvalitnejsi, nez ten roland
no musim rict, ze tuhle 20w jsem nikdy neslysel... mel jsem kdysi 8040 a bylo to dobre kombo... dospele. pokud chces marshall, tak doporucuju prisetrit alespon na tu verzi 8040. myslim, ze je sehnatelna kolem 4t. coz neni zas takovy rozdil. a je to pravy valvestate... tenhle valvestate 8020 nema s tou radou valvestate spolecneho nic krom jmena
no musim rict, ze tuhle 20w jsem nikdy neslysel... mel jsem kdysi 8040 a bylo to dobre kombo... dospele. pokud chces marshall, tak doporucuju prisetrit alespon na tu verzi 8040. myslim, ze je sehnatelna kolem 4t. coz neni zas takovy rozdil. a je to pravy valvestate... tenhle valvestate 8020 nema s tou radou valvestate spolecneho nic krom jmena