Dokrmení zpěvu
Pravidla fóra
Dokrmení zpěvu
Ahoj ve zkušebně zpívám přes mixák a reprák behringera 400w ale zas tolik to nestačí, často vůbec nejsem slyšet. Na kytary máme 2x50w lampy a basa 100w. Spravil by to zesilovač? nebo přidat ještě bednu? Moc v tom ozvučení právě nevyznám 
Jedine druhou bednu. Pokud ti neco mez mikrofonem a reproduktorem ten signal zasadne nezeslabuje, tak dalsim zesilenim bys to akorat dohnal ke zkresleni a navic bys mohl odpalit to repro.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
počkej, počkej...
jestli dobře čtu, máš:
mikrofon -> mix->repro...
takže buďto máš aktivní repro, což bych řek, že nemáš a nebo musíš mít powermix (mix s vestavěným zesilovačem) - jakej máš mix???
jestli dobře čtu, máš:
mikrofon -> mix->repro...
takže buďto máš aktivní repro, což bych řek, že nemáš a nebo musíš mít powermix (mix s vestavěným zesilovačem) - jakej máš mix???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
No jestli máš pasivní repro a nemáš powermix, tak si myslím, že by se hocela hodilo mezi to nějakej zesík hodit
Ale myslím, že je to blbost.....toby se přece neslyšel vůbec......mosí mít powermix.....
Ale myslím, že je to blbost.....toby se přece neslyšel vůbec......mosí mít powermix.....
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- Jens Ludwig
- Odborník
To si myslíš že by to 400W bedna neuřvala?Jens Ludwig píše:a jak máš bednu nastavenou??? musíš tam mít level uplně na plno....
jinak potom to řešit další bednou / bednama...
Problém bych viděl jinde
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
- Kustomator
Tak záleží hodně na tom co je to vlastně za bednu. Některé, které Behringer prodává jako PA mají nízkou citlivost (cokoli pod 95dB beru jako nízkou) a navíc je často udávám jako výkon PEAK a ne RMS (tzn. reálně mají 2x méně). Osobně bych doporučoval powermix + dva pasivní reproboxy (náklady tak 25t) a toho co máš se zbavit. Pokud to finance nedovolují tak další bednu a nebo trošku laborovat s rozmístěním.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg