KUSTOM - Deep End 410?

Baskytarová aparatura ...
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

hmmm:) ty jejich hlavy muzou byt zajiimavy:) e lampou...... jo divej pokud chces opravdu opravdu poradit napis tomuhle cloveku:) 281311159 na icq....:)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Jestli nejsi daleko od UH.hradiště můžeš si to přijed klidně vyzkoušet. nebydlím na bytě tak to můžeš tavit jak chceš.Jinak to hartke taky nehraje špatně ale cena je uplně jinde.
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No kdyz bych na to dosetril. Tak bych to aj bral. Asi to 225 watu s hornou. Akorat bych se s nim nejak domluvil, jestli by mi to neposlal za tu cervenou cenu postou. :-) Abych pro to nemusel jezdit. Jako vypadaj dobre no, skoda ze to ma az v pardubich. Kdyz tak bych si to u milvyka vyzkousel :-) dik za nabidku,,,,jo Dr. Steine,ci je to icq,at si nekdo nemysli ze mu pise uchyl se zaminkou ptat se na aparaturu :D
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

je to cislo cloveka kterej tomu vaaazne rozumi:)
http://www.hudebniforum.cz/profile.php? ... ile&u=2715
vode mee ale nic newiiis:) ok?:)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

ten ma uz 105 prizpevku, co je to za frajera, ten asi radi kazdemu i jak si zavazat boty. :D
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

tenhle clovek mi rozmluvill obrovskou vec...... byla by to chyba co bych udelall (Koupil)........ jinak Hartke Ha 3500!!!!:)
zeptej se ho:) tenhlůe clovek hral snad na vsechno:)
A chuť do hry...
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Když bys to kombo chtěl zkusit napiš,chodím sem na forum na rozumy taky, tak se domluvíme na nějakém kontaktu.Dneska endešlus ve dvě du do fachy.Mám kombo s hornou ale myslím že by ses obešel klidně i bez ní,taky ji moc nevyužívám.Jo,možná pojedu tedka někdy do Brna jestli by ti to pomohlo mohl bych ho třeba vzít. :)
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Dr.Stein píše:tenhle clovek mi rozmluvill obrovskou vec...... byla by to chyba co bych udelall (Koupil)........ jinak Hartke Ha 3500!!!!:)
zeptej se ho:) tenhlůe clovek hral snad na vsechno:)
On Ti rozmluvil Hartke HA3500? Můžu se zeptat proč? Já na něj totiž slyšel jen chválu a proto jsem si ho taky koupil, tak by mě zajímalo, co je na něm špatného. :wink:

To ywwo: Neboj, taky budeš mít brzo tolik příspěvků, když je tu budeš zdvojovat a ztrojovat :wink:

Značky Hocke bych se vůbec nebál, co jsem četl a slyšel, tak jsou to fajn věcičky. Víc se dozvíš v tématu HOCKE
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
ywwo

Příspěvek od ywwo »

No ja budu mit tolik prispevku az si koupim nakonec blbou bednu a budu tady vsem nadavat :D ne diky vsem za rady, je tu zivo
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

NE!!!! rozmluvil mi abych si ji koupil!! protoze sem mel v umyslu si koupi GK 400..... jinak opravdu nelze srovnavat tyhle dva hlavy..... GK ano, ale az ty nejvyssi rady...,

Jinak Pepe jestli newis o nejaky 3500 za bazarovou cenu?:)
A chuť do hry...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Dr.Stein píše:NE!!!! rozmluvil mi abych si ji koupil!! protoze sem mel v umyslu si koupi GK 400..... jinak opravdu nelze srovnavat tyhle dva hlavy..... GK ano, ale az ty nejvyssi rady...,

Jinak Pepe jestli newis o nejaky 3500 za bazarovou cenu?:)
Aha, jo tak, už jsem se lek, protože každej s kým jsem mluvil a psal si, tak řekl, že Ha3500 je fakt v pohodě hlava v poměru cena/výkon/kvalita. No tady na bazaru http://www.hudebnibazar.cz/index.php?pa ... on=&ins=10 se tyhle hlavy vyskytujou celkem často si myslim. Jsou rozšířené. Už jsem jí tam viděl i za 7500 :shock: Což je podle mě výborná cena :!: Ale je to furt bazoš, jestli by Ti to nevadilo.
S GKčkama mam zkušenost jen s timhle kombem: http://kytary.cz/gallien-krueger-bi-amp ... 87:0:0:1:0 a to je paráda neskutená! Aby taky ne za ty peníze a hlavně už je to vyšší řada. Koukám, že dost slevnili. Před vánoci jsem na něj koukal za necelejch 22000 :wink:
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

hezke kombo! moooc hezke:) GK je jednicka..... ale ted budu smelit tu 3500:)
A chuť do hry...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Dr.Stein píše:hezke kombo! moooc hezke:) GK je jednicka..... ale ted budu smelit tu 3500:)
Jj podle mě neni šance šlápnout vedle. Skončil bych ale s tim OTčkem. Už jsme trochu utekli od toho Kustoma...
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

no to sme trosicku odbocili... ale zpet:)
jisty uzivatel fora (Cenda) (http://www.hudebniforum.cz/profile.php? ... ile&u=1963) mi ji pred nedavnem doporucoval.... je lepsi nez Behringer ( to snad vsechno:)) ono by to mozna jeste s tou patnackou mohlo drit liip:) ovsem Vase nazory?
A chuť do hry...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

Ja ani nevim jestli ji tu nekdo poradne vyzkousel, to asi ani ne. Jako jdu do bedny,,to uz ted vim jiste, prave jsem si osahal ve zkusebne tu moji teslu a koncak co mam,a byla by to skoda nechat to hnit doma s novyma lampama a po serizeni. Tak mi reknete natvrdo, bud ten kustom nebo nemesis by eden s tou patnactkou. To bych si ale musel dva litry pridat. :shock:
ywwo

Příspěvek od ywwo »

nebo proste jakoukoli bednu do 8000 Kč s 8 ohm, co se bude hodit na nejaky metal core, hraju trsatkem. At to uhraje zkusenu s prehledem a mensi podia. JEstli se da s tema kriteriama vubec neco krom toho kustoma sehnat.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

ywwo píše:nebo proste jakoukoli bednu do 8000 Kč s 8 ohm, co se bude hodit na nejaky metal core, hraju trsatkem. At to uhraje zkusenu s prehledem a mensi podia. JEstli se da s tema kriteriama vubec neco krom toho kustoma sehnat.
Na tohle ti imho bude nějakou dobu patnáctka stačit a věř mi, že ten nemesis je box se kterým můžeš do budoucna počítat. To bych se o tom kustomu říct neodvážil. RS série od Nemesis je fakt hodně kvalitní. Aspoň podle mě.
A ten zesilovač co máš taky není špatný, staré tesly jsou výborné.
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Nemesis.... je neco jako Backline u GK....:) tutiz ojebavka.... kdyz chces ale srovnat tyhle dve bedny tak Nemesis.... jinak napis cloveku na ktereho jsem Ti daval kontakt co tuhle bednu mel!..... sam mi rikal ze s ni byl velmi spokojeny az na to ze ji nekomu pucil a ten mu ji pokazil... (bedna je 8ohm an do ni zapoji 4 ohm zesilovac) co vim ale ja! ze bych si uz nikdy nekoupil 15 reprak (samostatnou at uz u komba tak i zesilovace) osobne bych ale si volil na zacatek Kustom..... i kdyz ted asi zklidim tezkou kritiku Kustom....

http://www.hudebniforum.cz/profile.php? ... ile&u=1963
A chuť do hry...
ywwo

Příspěvek od ywwo »

jako ze nemesis platis spis za znacku? me kamos rikal,ze na kustom je spoleh ze delaj proste dobre aparaty,,ta cena je ale silena za taky box. Navis ten nemesis ma garanci 250 w a ten kustom 400, cemu bych ale neveril. no i kdyby ten kustom uhral treba jen 200 watt, tak furt se mi za ty prachy vyplati vic, s tim ze asi nebude mit nejak super zvuk. Ale rikam,ja nebudu hrat jazz, nepotrebuju super zvuk, klidne to zkreslim efektem. Proste prurazne bassy, trochu konkretnosti, hlavne pak hlasitost. vsechno ma samozrejme sve meze a nechci box z ktereho poleze kupa sracek, jen rikam ze enjsme uplne narcny na kvalitu co z toho vyleze. Pro me je hlavni hlasitost a vydrz repro, at se to nerozpadne hned.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Dr.Stein píše:Nemesis.... je neco jako Backline u GK....:) tutiz ojebavka.... kdyz chces ale srovnat tyhle dve bedny tak Nemesis.... jinak napis cloveku na ktereho jsem Ti daval kontakt co tuhle bednu mel!..... sam mi rikal ze s ni byl velmi spokojeny az na to ze ji nekomu pucil a ten mu ji pokazil... (bedna je 8ohm an do ni zapoji 4 ohm zesilovac) co vim ale ja! ze bych si uz nikdy nekoupil 15 reprak (samostatnou at uz u komba tak i zesilovace) osobne bych ale si volil na zacatek Kustom..... i kdyz ted asi zklidim tezkou kritiku Kustom....
Nevím jestli s tebou můžu souhlasit. Nemesis je výborná značka, samozřejmě, že to je vlastně jenom horší Eden, ale uvědom si, že i horší Eden je pořád celkem špica:) Rozhodně je to podle mého ucha podstatně lepší, než backline od GK. Sám plánuju, že až budu pořizovat aparaturu (nejspíš koncem roku) tak to bude právě Nemesis.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“