Pronájem aparatury?

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
eXtreme

Pronájem aparatury?

Příspěvek od eXtreme »

Zdravím všechny,

mám jeden začátečnický dotaz: Potřeboval bych jednorázově ozvučit akci, kterou pořádáme. Jedná se o malou, jednovečerní párty pro cca 30 lidí (samozřejmě vnitřní prostor). Žádné kapely, pouze DJ.
Nevlastním odpovídající zvukouvou aparaturu a ani nemám prostředky na její zakoupení (jsem student).

Představoval bych si asi něco takového (hodně přibližně):
Repro 2x100W, odpovídající zesák, malý mixpultek, 1 mikrofon, potřebná kabeláž

V "oblasti" ozvučování se příliš nevyznám, a proto se ptám: Jaké jsou možnosti si odpovídající zvukovou aparaturu na jeden den zapůjčit/pronajmout?
Pro upřesnění jsem ze Zlína a jsem ochoten za pronájem utratit do 1000 Kč. Na druhou stranu mé požadavky nejsou velké, jedná se pouze o "neformální pařbu" pro známe, tak si vystačím si i s méně výkoným systémem.

Díky za případné odpovědi,
eXtreme
eXtreme

?

Příspěvek od eXtreme »

Co se děje, proč nikdo neodpovídáte?
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Re: ?

Příspěvek od Tom49 »

eXtreme píše:Co se děje, proč nikdo neodpovídáte?
čau, zkusím se zeptat v kapele, jestli bysme ti to nepůjčili...ale nevím...zkus kontaktovat nějakou zlínskou kapelu,která ti to za nějakou úplatu půjčí :) :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
eXtreme

Re: ?

Příspěvek od eXtreme »

Tom49 píše:čau, zkusím se zeptat v kapele, jestli bysme ti to nepůjčili...ale nevím...zkus kontaktovat nějakou zlínskou kapelu,která ti to za nějakou úplatu půjčí :) :wink:
Díky, určitě se poptej a dej vědět. Samozřejmě se ptám všude možně, ale zatím celkem bez úspěchu...
striska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

Ono je asi jediné řešení, protože když se podíváš, jaké jsou ceny:

http://www.ozvuceni.info/pronajem-zvuko ... hniky.html

http://www.dbtechnologies.cz/pronajem-z ... hniky.html

..tak ti ani nic jiného nezbyde. Ale myslím si, že 2 x 100W je málo. V každém případě záleží, co od toho očekáváš. Je možné, že to pro Vaše potřeby bude dostačující, ale beztak si myslím, že nikoli.

Tak hodně štěstí...
eXtreme

Příspěvek od eXtreme »

striska píše:Ono je asi jediné řešení, protože když se podíváš, jaké jsou ceny:

http://www.ozvuceni.info/pronajem-zvuko ... hniky.html

http://www.dbtechnologies.cz/pronajem-z ... hniky.html

..tak ti ani nic jiného nezbyde. Ale myslím si, že 2 x 100W je málo. V každém případě záleží, co od toho očekáváš. Je možné, že to pro Vaše potřeby bude dostačující, ale beztak si myslím, že nikoli.

Tak hodně štěstí...
Ano, máš pravdu. 2x100W je dost málo, ale lepší než nic. Problém je, že si nemůžeme dovolit do samotného pronájmu vrazit více než tak 1000 kč. Co jsem ale zjišťoval a oslovil pár lidí, tak nejlepším způsobem (pro nás) bude jednoznačně sehnat někoho z okolí kdo aparaturu vlastní a je ochotný ji zapůjčit. Pronajmout si repro od profi agentury je sice pěkné, ale na to nemáme...

Takže kdyby někdo z okolí (optimálně okres Zlín) nějakou tu aparaturku vlastnil a byl ochotný občas pronajmout na jednonoční akci, tak budu velice rád a vděčný :-)
striska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

eXtreme píše:Ano, máš pravdu. 2x100W je dost málo, ale lepší než nic. Problém je, že si nemůžeme dovolit do samotného pronájmu vrazit více než tak 1000 kč. Co jsem ale zjišťoval a oslovil pár lidí, tak nejlepším způsobem (pro nás) bude jednoznačně sehnat někoho z okolí kdo aparaturu vlastní a je ochotný ji zapůjčit. Pronajmout si repro od profi agentury je sice pěkné, ale na to nemáme...

Takže kdyby někdo z okolí (optimálně okres Zlín) nějakou tu aparaturku vlastnil a byl ochotný občas pronajmout na jednonoční akci, tak budu velice rád a vděčný :-)
Z okolí Zlína to nevím, kdo by to mohl poskytovat. Za aparaturu 2 x 300 + subbas si firmy říkají cca 1.500 - 2.000,-, to není zas tak strašný.

Ale pokud najdeš zdroj u nějaké kapely, nebo jiného DJe z okolí, tak je to nejideálnější řešení.
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“